Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach mającyh PRALKĘ w KUCHNI?

Polecane posty

Gość 32rqwdsc
15.03.14 [zgłoś do usunięcia] blondyna333 Przecież to nie chodzi o to czy widać, że jest pralka czy jej nie ma. Chodzi o to, że w kuchni brudne ubrania są nie na miejscu. No chyba, ze ktoś nie używa tej pralki. a kto Ci każe te ubrania tam trzymać?

Gość gość15032014
gorksa... Nic dodać nic ująć:) ale czasami fajnie poczytać jak inni lubią żyć;)

Gość gość15032014
Blondyna 333 -już nic nie mów, idz farbuj włosy na fioletowy kolor:)

Gość gość
pralka nie pasuje do kuchni i wygląda tam dziwnie

Gość grdvgn
15.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość pralka nie pasuje do kuchni i wygląda tam dziwnie takie subiektywne odczucia wynikają z przyzwyczajenia tylko i wyłącznie

Nie to nie wynika z przyzwyczajenia , tylko z natury człowieka. Dla mnie kuchnia to jest miejsce przygotowywania posiłków. Miejsce niemalże sterylne. Tam nie ma miejsca na żadne brudne rzeczy nawet chwilowo. Ja rozumiem, że czasami rozkład pomieszczeń i metraż może ograniczać, ale nie ma rzeczy niemożliwych.

Gość gość
co za durny topic. a jakie to ma znaczenie, gdzie jest pralka? jeśli ci to przeszkadza, zapytaj osób u których taką pralke w kuchni widziałaś, jak powiedza że małą mają łazienkę, zaproponuj np. że opłacisz im rozbudowe łazienki, albo przeprowadzke do lepszych warunków :D

Gość gość
równie dobrze mogę stwierdzić, że subiektywne odczucia osób twierdzących, ze pralka pasuje do kuchni też wynikają z przyzwyczajenia m in tego że ich rodzice tak mieli itd. każde zdanie jest przecież subiektywne

Gość gość
ojejku jejku, jakie czyściochy się znalazły. a wiesz, gdzie jest najbrudniejzze miejsce w domu? zlew w kuchni. i musiałabyś kuchni nie używać, aby była sterylnie czysta, albo myć ją domestosem po każdym użytkowaniu.

Gość gość
masz kuchnie sterylną - bo zapewne nic w niej nie robisz

Ja mam wrażenie, że ten temat to jest jakieś wielkie nieporozumienie. A ty sorry, co ile myjesz zlew w kuchni?

Gość ONmennnn
debilko. Mają małe mieszkanie. A tobie tępa macico c****** do tego. Umyj swoją lepiącą się tzipę i idź spać.

Gość gość
ja mam duże mieszkanie, ale pralke trzymam w kuchni :)

Gość gość
Z jednej strony wydaje mi się to dość dziwne a z drugiej może to wynikać z braku miejsca w lazience

Gość gość
domestosem niestety rzadko, gdyz mój zlew go źle toleruje. a innymi srodkami po użytkowaniu. zresztą ja w ogóle w mieszkaniu nie mam pralki, nie każdemu się tak powodzi. nie miałabym gdzie jej postawić, moja kuchnia to metr kwadratowy z hakiem.

Gość gość
15.03.14 [zgłoś do usunięcia] blondyna333 Ja mam wrażenie, że ten temat to jest jakieś wielkie nieporozumienie. A ty sorry, co ile myjesz zlew w kuchni? Przecież nikt nie pisze, żeby trzymać brudne ciuchy w kuchni!! wkłada się je do pralki i wyjmuje, tyle mają z kuchnią wspólnego, nikt nie każe Ci ich po kuchni rozrzucać :-/ rozumiem, że tam gdzie masz pralkę masz syf kiłę i mogiłę, w twoim wypadku w łazience, gdzie teoretycznie dbasz o higienę całego ciała.. oświece Cię, miejsca na porozwalane vbrudne rzeczy nie ma nigdzie!!! brudne rzeczy powinny lądowac w koszach na brudne rzeczy

Gość gość
Mąż srednio 2-3 godziny spędza na kiblu, bo lubi przesiadywac... poza tym jak chcial tam to nie moglam mu zabronic

Gość gość
ze nie maja na nia miejsca w lazience.

Gość gość
Ja mam pralkę w kuchni i jest ok :) co ci nie pasi ????

Gość sambamama
mysle ze to zenada i zawsze mnie to dziwi jak mozna brudne gacie w kuchni prac

Gość wikingowa zona
W innych krajach to właśnie w kuchni się ją zwykle trzyma, albo w ...piwnicy usmiech.gif w innych krajach za pewniam ciebie ( przynajmniej nie tam gdzie ja mieszkam od 19lat ) pralke trzyma sie w pralni, np ja mam w domu osobne pomieszczenie kolo lazienki z pralka i suszarka w starych domach przewaznie jest pralnia w piwnicy a w blokach mieszkalnych malo kto ma w ogole pralke w mieszkaniu bo w blokach w piwnicach sa pralnie z kilkoma pralkami i suszarkami do dyspozycji mieszkancow, jak mieszkalam w bloku to lubialam chodzic do pralni , odstresowywalo mnie to miejsce :) tak wiec co ktaj to obyczaj ale pralka w kuchni-nigdy , natomiast co zrobic jak w wiekszosci Polskich mieszkan lazienki sa jak dla lalki barbie a spoldzielnie mieszkaniowe nie gwarantuja mieszkancom pralni ??

Gość gość
Ostatnio byłam w takim mikroskopijnym mieszkanku. Pralka za nic na świecie nie zmieściłaby się w łazience. I fajnie zostało to rozwiązane, bo była wstawiona w przedpokoju w szafę pod zabudowę. O wiele bardziej estetyczne rozwiązanie, niż latanie z brudnymi ubraniami po kuchni.

Gość gość
Ludzie a co wy się w g***ach taplacie że się w kuchni pralkę brzydzicie mieć? W Anglii czy Irlandii pralki są w kuchni zabudowane i nie ma żadnego ale.

Gość gość
ja to w ogole pralki nigdy nie uzywam wiec nie wiem :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gość160314
Proponuje zorganizować manifestacje wszystkich zwolenników pralki w kuchni ! Pralka w kuchni Pralka w kuchni Pralka w kuchni!

Gość gość
Autorka ma za malo zmartwien ze interesuje sie zyciem innych ,wuj mnie obchodza inni,moga miec nawet na dachu czy na balkonie.Bardziej na zdrwie wychodzi pilnowanie wlasnej d**y,niz zycie innych

Gość gość
Ależ skąd. To jest topik dla tych, którzy maja ból d**y, bo sąsiad ma pralke w łazience :D Pralka w łazience Pralka w łazience Pralka w łazience :D

Gość gość160314
Nie mam sąsiada, nic mnie nie boli, mam pralkę i suszarkę w pralni:) To w domu. A w mieszkaniu mam pralkę w kuchni .

Gość gość
Za niedługo będę tu topki pt. ´´Co sądzicie o ludziach, którzy mają umywalkę w łazience´´ A c***j to kogo obchodzi co gdzie kto ma!