Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdzwioNaMax30latek

Nieznajoma nastolatka mówi mi dzień dobry o co Jej chodzi

Polecane posty

Gość zdzwioNaMax30latek

Co to znaczy? Zupełnie bym się nad tym nie zastanawiał, ale taka szprycha, że aż się robi gorąco ;) :classic_cool: Co taka nastka może chcieć od 30 latka. Ja Jej nie znam zupełnie, już kilka razy do mnie Dzień Dobry. Miałem się juz pytać czy my się znamy, ale to troche chyba głupio. Mieszka chyba gdzieś w pobliżu, bo kilka razy Ją widziałem.

Gość gość
A musi jej o coś chodzić? Może jest dobrze wychowana i nawet dalekim sąsiadom dzień dobry mówi

Gość gość
Niezłe prowo... Weź wymyśl coś bardziej oryginalnego. Chyba masz nas za głupich, że myślisz, iż damy się nabrać na tę twoją niby niedomyślność.

Gość zdzwioNaMax30latek
Sąsiadom z 2 czy 3 bloków dalej?? ;) Ja mówie dzień dobry tylko ludziom z mojej klatki ;) i to tylko tym ktrórych lubie czy szanuje....

Gość zdzwioNaMax30latek
>>gość? możesz rozwinąć myśl, bo niestety nie wiem co chcesz napisać, to nie jest prowokacja. Właśnie byłem w sklepie i Ją spotkałem....

Gość gość
leci na Ciebie a nie wie jak zwrócić uwagę, to dzień dobry mówi ;) p.s. na taką odpowiedź miałeś nadzieję? :P

Gość takiii onnn
hmmmm - to mam coś robić wobec Niej ? Ona ma może 18 lat albo mniej

Gość zdzwioNaMax30latek
powyżej to mój wpis ;)

Gość gość
olej po prostu, a co Ty byś chciał robić z dzieckiem?

Gość zdzwioNaMax30latek
Z wyglądu to Ona dzieckiem na pewno nie jest. To mam odpowiadać dzień dobry i tyle?....

Gość gość
ja bym w ogóle nie odpowiadał tylko zrobił zdziwioną minę i poszedł dalej, na pewno by się już nie odezwała

Jak jesteś niekulturalnym bucem, to zastosuj radę powyżej. Moim zdaniem kojarzy cię z sąsiedztwa i z grzeczności się kłania. Nie dorabiałabym do tego historii. Od "dzień dobry" się nie umiera.

Gość Prawiczątko
Chce, żebyś jej włożył.

Gość gość
Mam 18 lat i tez mowie nieznajomym dzien dobry i takie dzien dobry nic nie znaczy po za uprzejmoscia do osob starszych.

Gość zdzwioNaMax30latek
ja robie ździwioną mine i odpowiadam.... ;)

Gość szarik na102
Od "dzien dobry sie nie umiera",ale czasami można zmarwych>wstać

Gość prettyywoman
lepiej zagadaj ale co innego, piaty raz powie ci dzien dobry a ty dopiero sie zerwiesz i zapytasz skad sie znacie?:D ale jak jej sie spodobales to pewnie taka mloda szybko znajdzie nowego albo moze jestes bogatszy to akurat trzeba jej...

Gość gość
dziewczyna chce być miła i mówi Ci dzień dobry a Ty masz problem :O

Gość gość
chce żebyś ją wyrooooochał :) :) takiej odpowiedzi oczekujesz :D ? w sumie kto wie :)

Gość gość
jak już będziesz z nią spółkował nie zapomnij o kondomie, bo jak mówi tylko "dzień dobry" to na pewno nie chce mieć z tobą dzieci, woli szybki seksik :) co innego gdyby mówiła 'cześć' :D

Gość zdzwioNaMax30latek
Chcielibyście tak? Co? Będę Ją delikatnie obserwował i się okaże co dalej :classic_cool:

Gość zdzwioNaMax30latek
gość 17:36 - acha, też tak miałeś?

Gość gość
dla niej jesteś starym bucem, a dzień dobry mówi bo pewnie pomyliła cię z kimś znajomym za pierwszym razem i głupio jej teraz się wycofać

Gość zdzwioNaMax30latek
też mi się wydaje, że jestem dla niej starym bucem ale dlaczego już kilka razy się ze mną witała to ja nie wiem ;) Tak sobie próbuje skojarzyć i to było conajmniej ze 3 razy na przestrzeni kilku ostatnich miesięcy i zawsze u mnie to wywoływało ździwienie (bo ja tak prawde nawet z twarzy zbytnio nie znam) ale odpowiadałem też Dzikeń dobry. ;) Nie sądze, że wita się, mówi dzień dobry wszystkim napotkanym osobom ;)

W Anglii obcy sobie ludzie mówią sobie "how do jou do" na ulicy ( nie oczekując jednocześnie odpowiedzi - coś w rodzaju słownego pochylenia głowy na powitanie) i nie wywołuje to zdziwienia. Fakt ,że nie jesteśmy w Anglii ... więc przyczyny dlaczego mówi Ci dzień dobry są 3 1) Możliwe ,że Cie z kimś myli i wydaje jej się ,że Cie zna. 2) Skoro jesteście z jednego osiedla to może ma w zwyczaju mówić dzień dobry wszystkim sąsiadom, nie tylko z tej samej klatki schodowej - a wtedy nie dorabiaj sobie filozofii o zauroczeniu Twoją osobą ;) 3) Może faktycznie na Ciebie leci, może macie jakąś wspólną znajomą , która opowiedziała jej o tym jak dobrym kochankiem jesteś a Ty nawet nie wiesz ;)

Gość gość
dobrze wychowana i tyle a stary zbok sie podnieca

Gość zdzwioNaMax30latek
Witam - jakbyś Ją zobaczył to też byś się podniecał, gwarantuje Ci to.... - jak napisałem "szprycha" - a ja takich określeń w stosunku do kobiet naprawde nigdy nie używam, bo uważam, że to seksistowskie czy szowinistyczne. - ale inaczej Jej nie można określić, ma figure modelki, z twarzy też bardzo ładna. Nie wywołyało by u Ciebie źdzwienia jakby taka nieznajoma 18? letnia dziewczyna mówiła Ci Dzień dobry i to któryś z kolei raz PS. mam podejrzenia, że Jej matka mogła pracować kiedyś (ileś lat temu) z moją matką - ale to też w żaden sposób nie tłumaczy skąd Ona może mnie znać....

Gość gość
Skąd ta pewnosć, ze ma 18-tkę? Bo szprycha? Może mieć mniej i próbować na tobie pierwszych kobiecych sztuczek. Potrzebne ci problemy? A zdaje sie, ze ku temu zmierzasz, skoro tak sobie nia zaprzatasz glowe. A ty w ogole masz dziewczyne/zone?...

Gość Ktosia Szprycha
OOO jeszcze nikt nigdy mnie szprychą nie nazwał :classic_cool: ;) Mam 22 lata..... i wiem kim jesteś cdn :P

Gość Całujcie mnie wszyscy
odp dla autora, nastolatka jest pedofilką to pewne jak potrzeba srania ;)