Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu robić

Mam 21 lat, zarywają do mnie starzy faceci

Polecane posty

Gość gość
No pewnie, najlepiej żeby tak powiedziała temu kryminaliście co siedzi za zatłuczenie na śmierć sąsiadki bo krzywo na niego spojrzała :P

a pamietacie ta historie z lodzi chyba jak jakis koles powiedzial cos do laski ktora stala w kolejce pod klubem, ona go splawila a ten podcial jej gardlo nozem na oczach wszystkich... :o

Nie, nie, nie, chodzi o to, że jak normalnie pan w sile wieku zagaduje i tak normalnie kulturalnie do dziewczyny zagaduje, to można chwilę pogadać. Chodzi mi o sytuacje, kiedy osobnik płci męskiej w piórka obrasta i włącza mu się tryb "zdobywca" Głównie "Żule Mietki" po 4 amarenach lub innych trunkach zarywają do niewiast, wkręcając sobie, że są MEGA INTELIGENTNYMI I PRZYSTOJNYMI MĘŻCZYZNAMI Z KLASĄ, a w rzeczywistości są podsiarczonymi podstarzałymi facetami, z którymi ich własna kobieta od lat nie współżyje

Gość gość
Oj dziewczyny dziewczyny naprawdę porządnie może was zerznac tylko pięćdziesięciolatek .Doswiadczony w te klocki .Ktora to miała pamięta do końca życia

Gość co tu robić
tak się składa, że akurat ten z więzienia to najbardziej kulturalny był :D podobno siedział za pobicie a nie jakieś morderstwo czy coś, ale kto wie jaka prawda. chociaż czy mordercy pozwoliliby remontować szpital?

Gość co tu robić
w ogóle trochę do tematu co dodam, mam znajomą kiedyś jakiś koleś na ulicy ją zaczepił, a miał z tego co mówiła jakieś 40-50lat i zapytał, czy się z nim by za pieniądze nie przespała.... to jest hardkor. A ona normalna dziewczyna nie jakiś k*******n co wygląda wyzywająco Żałuję że nie spytałam czy był pijany czy trzeźwy, a jest wielka szansa, że trzeźwy

Gość gość
Widocznie była w jego guście, a spytać nie zaszkodzi :P