Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskotka myszka

dziecko ma zabawke nie wiemy skad sie pojawila boje sie

Polecane posty

Gość maskotka myszka

mala ma 9 miesiecy. jak sie urodzila dostalam kilka zabawek rowniez uzywanych. ale tej konkretnej maskotki tam nie bylo. pojawila sie jak mala miala kilka dni. znikad! pytalam wszystkich czy moze np mama przyniosla i nic nie mowila. ciagle znajduje ja gdzie indziej niz polozylam. wczoraj jedziemy autem do tesciow na kilka dni. otwieram torbe a tam ona! nie bralam jej przeciez, maz tez w szoku. boje sie ale wyrzucic czy spalic tez sie boje. a moze to dobra maskotka dobry duch co robic?

Gość gość
dzięki za rozbawienie mnie w to niedzielne przedpołudnie :-D 0

Gość gość
Jak moje dziecko miało 9 miesięcy to też znajdowałam wszystko gdzie indziej niż położyłam. W mojej torebce też często były rzeczy, których nie pakowałam. Nie wspomnę o tym, że miałam 5 smoczków a jak przyszło do spania to ani jednego. A potem odnajdowałam - w pralce, w koszu na pranie, za łóżkiem, w kaloryferze, w autku :p Za dużo filmów i się potem nakręcasz ;)

Gość gość
Może ktos z Twoich bliskich co odeszli podrzucaja to małej .Na Twoim miejscu nie paliłabym tego zostaw to tak jak jest

Gość maskotka myszka
mala raczkuje ale watpie zeby wlozyla maskotke do szafy na polke na wys 1,5 metra. osoby ktore nie wierza w uroki itd niexh spadaja

Gość gość
Smieszna jestes z ta podejrzliwoscia, przesadnoscia jak z sredniowiecza

Gość gość
jak sie boisz wyzucic ta posiwec ta zabawke tz.skropl ja swiecona woda.

Gość gość
Cieżko powiedzieć .... A czy mała lubi ta maskotkę ??? Czy macie z nią jakieś problemy ze snem itp??? Czy mieszkanie w domu np dziadków ???

Gość gość
połóż ją specjalnie w jedno miejsce, do którego dziecko nie sięgnie i obserwuj kątem oka :D

Gość gość
No poswiecenie to dobry pomysł , pomódl sie i zobacz co sie dzieje z ta maskotka jak nic zostaw ją

Gość gość
Zamknij ją w jakiejś szafce na klucz i schowaj klucz. Jak "wyjdzie" z tej szafki będziesz miała niezbity dowód, że coś z tą myszką jest nie halo.

Gość gość
może mąż sobie z ciebie jaja robi, bo wie że jesteś przewrażliwiona? :D

"""""boje sie ale wyrzucic czy spalic tez sie boje. a moze to dobra maskotka dobry duch co robic? "" ­­­ :D :D Wezwij egzorcystę, albo szamana!! dziecko tez na detox demonowy wyślij , aby jakieś nawiedzone nie było prze maskotke ducha :classic_cool:

a nie pomyślałaś, że zabawka po prostu może czuć się samotna i chce być blisko ciebie? :P

Gość gość
A moim zdaniem to może być kolejne wcielenie laleczki czaki.Sprawdź to!!! Podejdź z maskotką do lustra,jeśli nie odbija się w lustrze to demon!!!!

Gość gość
wynajmij detektywa, zaloz w domu monitoring, podsluch, sprawdzalas ostatnie bilingi? Moze ta maskotka ma wspolnikow z ktorymi sie kontaktuje, moze planuje zamach na wasza rodzine? Dzisiaj w torebce, jutro lodowke otworzysz i ona tam bedzie, a moze to maskotka Natalii Siwiec, to by wszystko tlumaczylo- bo ostatnio gdzie nie spojrzysz, tam ona!

Gość gość
ja nie wiem ale bym wszystko zaraz na serio sprawdzila :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość gość
o co to za zabawka co przedstawia .

Gość gość z zaświatów
Radzę podejść do teamtu poważnie. Autorko, jeśli to nie prowo, przeczytaj sobie to:(wpisz sobie demoniczna lalka Annabell, chciałam dać linka ale wywala mi jako spam) i obserwuj zabawkę. W razie czego poszukaj egzorcysty - powinien być w każdej diecezji.

Gość gość
Matko jedyna ,jak was j***e bierzecie coś . Ja bym bardziej myślała przyziemnie ,może jakiś pedofil się czai w waszych kręgach .

Gość gość z zaświatów
Całkiem niepotrzebnie się oburzają niektórzy. Każdy ma parwo być sceptykiem, ale nie jest to powód żeby obrażać ludzi o bardziej otwartych umysłach. Poza tym, powiem Wam tylko, że obracam się w kręgu ludzi mających na co dzień do czynienia ze zjawiskami paranormalnymi i największa satysfakcja dla nas to zobaczyć jak taki sceptyk negujący wszystko od A do Z zmienia o 180 stopni swoje przekonania po kontakcie z "drugą stroną" :D

Gość gość
to demon

Gość gość
Tekst roku ,otwarty umysł . szukający demona w zabawce .

Gość gość
Laleckza Chucky - na pewno nowe wcielenie:P

Gość gość
wy glupie jestescie :D fajna taka zabawska ale tez bym sr/ala ze strachu. ktos dobrze powiedzial sprawdz czy dziecko ja lubi, czy jest z nia spokojne jezeli tak to niech jak najdkluzej was sledzi :)

Gość gość
tu autorka. postaram sie dzis jeszcze zawiezc myszke do kosciola. jesli to nic zlego to woda swiecona nie zaszkodzi. zobaczymy. dziekuje za wypowiedzi powaznych osob. ja tez doswiadczylam zjawisk nadprzyrodzonych i WIERZE ze istnieja rozne rzeczy. mam nadzieje ze to moze znak od mojegk zmarlego ojca... jesli tak to woda swiecona dzis nie zaszkodzi. z dzieckiem od urodzwnia sa klopoty ze snem i pierwsze 4 miesiace to byl tylko placz

Gość hehehahahahihihi
Wiesz, może być tak, że jak byliście gdzieś np. na spacerze to jakiś dzieciak podrzucił zabawkę twojemu maluchowi, moja córka ma teraz taką fazę, jak jej się jakiś dzidziuś na placyku podoba to pakuje mu zabawkę do wózka, ja czasem nie zdążę zauważyć no i maluszek ma niespodziankę :)

Gość gość
myszka pojawila sie po naszym powrocir ze szpitala. na spacerach nswet nie spotykamy innych dzieci, mieszkamy na wsi. corka nigdy sie nia nie bawi, nie siega po nia. szczerze mowiac sprawy nadprzyrodzone mnie przerazaja. mam nadzieje ze to ta dobra strona mocy... poczytalam o tej lalce i sie wystraszylam. u nas nic az takiego sie nie dzieje ale te wedrowki i teraz to ze "pojechala" z nami w podroz. chociaz w podrozy cos nas chronilo bo 2 razy wymuszano na nas pierwszenstwo a nie doszlo do stluczki i jechalismy w straszna wichure i dojechalismy calo ponad 500 km drogi. 3 mies temu mielismy wypadek i tez wyszlismy calo a brakowalo cm zeby bylo naprawde zle

Gość gość
Supernatural