Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskotka myszka

dziecko ma zabawke nie wiemy skad sie pojawila boje sie

Polecane posty

Gość gość
Śmiej się, śmiej ;) Nie masz zielonego pojęcia o tym :) Ale nie mam nawet zamiaru ci tłumaczyć co i jak, bo masz zbyt mały rozumek by to pojąć.

Gość gość
Zawsze wydawało mi się, ze wiara w zabobony i przesądy to właśnie ciemnogród, a tu okazuje się, że w takie rzeczy wierzą tylko osoby o otwartych umysłach, a reszta to ciemnota. :D

Gość gość
no bo taka jest prawda ;) Ciemnogród to osoby, które maja ograniczone myślenie i postrzeganie świata i które negują wszystko czego nie znają (np. ludzie, którzy negowali teorię Kopernika tylko dlatego, ze nie rozumieli jej, nie chcieli śledzić badań, na których podstawie powstała jego teoria).

Gość gość
Ludzie rozumni zwykle używają brzytwy Ockhama. Ciemnogród mnoży byty.

Gość gość
Prawdziwy demonolog działa właśnie w mysl tej zasady ;) Wszystko ogranicza się do faktów ;) choć czasem sięga się i po niekonwencjonalne srodki.

zgadzam się z tą opinią że ciemnogród to właśnie ograniczenie poprzez które ludzie nie potrafią przyjąć do wiadomości że prawdą jest tylko to co mieli wpojone od lat i nie potrafią dopuścić do siebie żadnych nowych informacji, nawet reagują agresją. ja mam takiego dobrego znajomego, wspaniały przemiły człowiek który jest medium ale głównie specjalizuje się w astronomi finansowej, powiedział mi kiedyś że ma masę pracy bo to są czasy w których szatan jest o krok od władzy nad światem, przez to tyle zła i bezduszności na tym świecie. i powiedział też że zawsze proszą go o pomoc właśnie ludzie mocno ograniczeni którzy całe życie w kościólek i księżulka zapatrzeni, który to wyśmiewał nawiedzenie i co najwyżej do domu ze święconą przyszli

Gość gość
Litości? Jakby były demony, to dawno byś zgarnęła nagrodę Randiego. Póki jednak nikt tego miliona dolarów nie chce, to demony i inne fifirifi to wymysł wyobraźni i tyle.

Gość gość
tu autorka uzywajac swieconej wody oplukalismy nia zabawke, maz uczynil kilka razy znak krzyza. poki co nic sie nie dzialo zlego. planuje tez moze dzis wybrac sie do kosciola i zobaczyc czy to cos zmieni. mysle wiec ze to moze jednak dobra energia, mimo ze niepokojaca ale jednak "opiekuje sie" corka. tak jak pisalam moj tata nie zyje. kilka razy od smierci mialam od niego znaki, sny przepowiadajace, jego pomoc wiec zaczynam wierzyc ze to jego sprawka :) wiadomo czy to dobry duch czy zly to dla czlowieka zawsze jest to cos nieznanego i niepokojacego.

a słyszałaś kiedyś o wielowymiarowości świata? o tym że są różne stany świadomości? chyba nie, zostałas na poziomie świadomości zwierzat

Gość gość
Jak mówię milion dolarów czeka. A słyszałam też o krasnoludkach i świętym mikołaju. I co z tego? Dwa słowa - BRAK DOWODOW.

Gość gość
tu autorka. mowilam ze jesli ktos jest ograniczony umyslem do swiata widzialnego to niech sie nie wypowiada. a jak juz przezyjecie cos co was obudzi i zauwazycie te "paranormalna" strone zycia to wroccie i powiedzcie ja gleboko wierzylam zanim doswiadczylam NAMACALNYCH dowodow na istnienie zycis po zyciu oraz zlych i dobrych duchow, demonow uwierzcie ze sily zla sa tak potworne ze gdybyscir doznali opetania to sralibyscie pod siebie zs strachi brzydko mowiac nalezy miec szacunek do tego co nieznane

Gość gość
A słynny przypadek Analise Michael też uważasza za bujdę? Uważasz że działalność egzorcystów to ściema? Masz mocno ograniczony umysł, ja to nazywam pustactwo. A ten gościu co tam Lady pisała od tej astronomii finansowej to nie przypadkiem Z S? Serio znasz tego gościa? Byłam na jego blogu, ma tam swoje zdjęcie no nie powiem ma gościu w sobie to coś, jakąs taką dobrą energię , mój mąż się nim interesował

Gość gość
18.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Litości? Jakby były demony, to dawno byś zgarnęła nagrodę Randiego. Póki jednak nikt tego miliona dolarów nie chce, to demony i inne fifirifi to wymysł wyobraźni i tyle. x Wiesz jak to działa? Ludzi, którzy szli z dowodami mieli mówione: wszystko spreparowane, my tego sprawdzać nie będziemy prosze pokazać nam ducha tu i teraz ;) Dlatego zaden poważny naukowiec zajmujący się zjawiskami paranormalnymi nie zniży się do poziomu by iść po ten boski milion dolców ;) Ja widziałam wiele, sama mam kupę nagrań, ale z ograniczonymi debilami nie będę się użerać.

tak znam się osobiście z Z S :) a z ludzi zablokowanymi szkoda dyskutować, oni nawet na nagranie ducha jakich jest wiele stwierdzili by że to wada sprzętu. Takim nie przegadasz, oni potrafią się tylko z tego śmiać, krytykować, ubliżać bo gonienie za pieniądzem przyćmiewa im umysł

Gość gość
Też uważam, ze nagroda Randiego to g***o. Koleś to totalny ignorant. Pamiętam jak kiedyś polacy nagrali evp bardzo, ale to bardzo wyraźne. I co z tego jak im powiedzieli, ze to ktoś szeptał i żeby to samo nagrali tu i teraz :D

Gość gość
A ja wierzę w takie rzeczy i bardzo boję się takich zjawisk. Od dnia gdy zmarł mój dziadek aż do dnia pogrzebu dzialy się u nas w mieszkaniu dziwne rzeczy. Drzwi same się otwieraly, widziałam cienie i wyraźnie czułam obecność dziadziusia. Wszystko uspokoiło sie po pogrzebie. W opętania i demony wierzę i bardzo się boję tych zjawisk. Każdy szmer w nocy wybudza mnie.