Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bluzka z czaszką do przedszkola?

Polecane posty

Moje najstarsze bliźniaki mają 17 lat, młodsze tez już nastoletnie i prawie,a najmlodsza to przedszkolak Starsze słuchają muzyki cięższego brzmienia ,ale wprawdzie nie potrafie podać wam wieku od ilu lat zaczęły regularnie muzyki tego gatunku słuchać jako świadoma rozrywka .Chyba od małego będąc nią natchnione i doświadczone jako słuchacze, z wiekiem swoje ulubione zespoły wyszukiwać zaczeły i gatunki muzyki rozszerzać Moja najstarsza córka na temat aborcji ma konkretny pogląd, jest ZA i nie sądze ,ze to jest za sprawa muzyki, czy jakiegoś pojedynczego dziwactwa na ubraniu. Sporo znanych mi osób w innym kierunku gustownym i muzycznym się obraca tez opowaiad się za. Taki jej pogląd , do jakiego ma prawo jak pozostali W wielu kwestiach się z nią nie zgadzam, mamy zupełnie diametralnie inne spostrzeżenia, a także są takie sprawy w których mamy zbieżne zdania Ja tez jestem zwolennikiem mimo ,ze nie nosze na sobie takich rzeczy , bo jak pisałam mnie to zwisa i powiewa . Mam wlasny gust ,styl i się na własnym opieram . Nie będę narzucać komuś gustu ,preferencji i stylu bycia życia o ile NIE KRZYWDZĄ TYM I NICZYM DRUGA OSOBĘ. ANI SIEBIE I TO JEST NAJISTOTNIEJSZE W CALYM TMACIE

Moja rola wychowawcza wobec starszych powoli dobiega końca ,one już są ukształtowane na swój sposób .Nie widzę rujnującej klęski w tym temacie , więc dwie młodsze tą ścieżka co starsze chyba też pójdą. Strat z tego powodu nie zaobserwowałam i nie tylko ja .Przedszkole, czy szkoła zawsze była i jest w kontakcie z rodzicami w razie jakiś nieprawidłowości, przykrych sygnałów nie otrzymaliśmy , z mężem tez się ich nie dopatrzyliśmy .Intuicja i zdrowy rozsadek nas nie zawiodły