Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego nigdy przenigdy nie ubrałybyście swojemu dziecku

Polecane posty

Gość gość

zakladam z gory, ze wszystkie dzieci nosza czyste ubrania, wiec nie piszcie ze brudnych, dziurawych itp, chodzi mi o jakies firmy, nadruki itp

Gość nie mogę się zalogować
Nigdy nie założyłabym dzieciom: 1) czegokolwiek z logiem playboya 2) dresu z wielkim napisem adidas, żeby każdy mógł zobaczyć, że mnie stać :D 3) bluzek/ koszulek z poliestru, z nadmiarem cekinów lub z wstawką z przezroczystej siateczki 4) panterki/ zeberki

Gość gość
rajtek chłopcu.

Gość gość
nigdy nie ubieralabym dziecka na stara-malenka, w jakies powloczyste plaszcze, kaszkiety i szarosci, mimo ze matka ma o sobie mniemanie, ze ma swietny styl, taki ubior u dziecka jest po prostu smieszny, bo kiedy niby dziecko ma chodzic w koszulkach z Peppa czy Tomkiem?

Gość czerwona czy niebieska tabletk
a jest kilka pozycji

Gość gość
ja też nie ubrałbym kreacji stara malutka, kurtka skórzana, kaszkiet. dla chłopca rajstop, dla niemowlaka jeszcze ujdzie ale przedszkolak odpada a już latanie po sali w nich w zyciu!

Gość gość
poki co mam 3-tygodniowego noworodka, ale nigdy nie zalozylabym mu dzinsow, bluzy z kapturem i ubran stylizowanych na dorosle. Malenkiemu dziecku najwygodniej jest w pajacyku, co innego jak juz zacznie siedziec.

Gość gość
gdybym miała córkę, nigdy nie ubrałabym jej od stóp do głów na różowo! Mnóstwo dziewczynek tak nosi, wg mnie wygląda to koszmarnie. Lubię ten kolor, ale bez przesady, jak np. spódniczka różowa, to reszta już nie.

Gość gość
CHRYSTE PANIE, jesteście matkami, jak wy chcecie wychować dzieci jeśli nie potraficie sformułować prostego zdania po polsku? "czego nie ubrałybyście dziecku"? Co to w ogóle znaczy? Naprawdę powinnyście na to zwracać uwagę, skoro tak piszecie na forum to takim językiem posługujecie się w domu i taki przykład dajecie dzieciom - a to dużo ważniejsze niż wszystkie ich ciuchy! W CO NIE UBRAŁABYŚ SWOJEGO DZIECKA drogie panie.

Gość gość
nie znosze recznie robionych na szydełku czy na drutach opasek, czapeczek, kamiezlek czy sukienek, sa po prostu koszmarne i wiesniackie

Gość gość
A ja kupiłam tunikę swojej trzylatce do której nic tak nie pasowało jak bawełniane leginsy z panterką. Czego bym nie ubrała? Czegoś w czym wyglądałaby idiotycznie.

Gość gość
A ja nie założyłabym synowi ubrań z postaciami z bajek. Dostaję wysypki jak widzę kolejne dziecko w bluzie z autami czy samolotami.

Gość gość
ami sie podobaja rzeczy w panterke, nie widze w nich nic złego mozna je fajnie skomponowac z bluzeczka czy getrami

Gość gość
Chryste panie ty wyżej idź na dymanie bo zestresowana jesteś .

Gość gość
http:// www.hm.com/pl/ product/22644?article= 22644-A sietne legginsy panterkowe

Gość gość
te tez sa super :) http:// www.hm.com /pl/product/ 22644? article= 22644-C

Gość gość
Mnie też drażni styl "stary maleńki", "stara maleńka". Ani to wygodne ani ładne.. Dzieciaki powinny być kolorowe :)

Gość gość
Mój syn nawet nie dałby sobie ubrać nowoczesnej bluzki w kolorach szarości bo on uznaje tylko czerwony, niebieski i żółty. Lub chociaż z takimi elementami ;)

Gość gość
O co Ci chodzi? Nie nie jestem zestresowana. Moje dziecko chodzi kolorowo ubrane, a że nie lubię bluzek z bajkowymi postaciami? Mam do tego prawo. Jesteś strasznie wulgarna.

Gość gość
Nic dziwnego, ze pozniej nikt od was tych lachow na allegro nie chce kupic jak macie taki gust.

Gość gość
A moze Twoje dziecko by chcialo bluze z postacia z bajki? A nie, ze mamci sie nie podoba, to dziecko musi sie dostosowac. Dziecko to dziecko, ma prawo do kolorowego, bajkowego swiata.

Gość gość
Ja nigdy nie zaloze swojemu niemowlakowi sztucznego ubrania,tj.majacego w skladzie polyester,nie poloze spac w polarowym pajacu. Tylko bawelna. W prawdzie juz teraz nie jest niemowlakiem,ale do spania nigdy czegos , takiego nie dostanie,najwyzej bluze polarowa na chlodne dni. Co do kolorystyki to i kolorowe i stonowane ubranka posiada. W zalezonosci od sytuacji,jak najbardziej uwazam,ze mozna ubrac elegancko ale wygodnie. Kaszkiet jak najbardziej,gdy trzeba oslonic glowke od slonca a uszu nie zaslaniac.

Gość gość
19:34 współczuje matce tej dziewczynki takiej znajomej jak Ty.

Gość gość
ubran z hello kity :O

Gość gość
Jakby chciało to by mi powiedziało i poszukalibyśmy takiej, która podobałaby się i jemu i mnie. Mój syn ma swoje zdanie i nie boi się go powiedzieć. Najwidoczniej na razie zadna nie wpadła mu w oko, bo generalnie pokazuje jakie bluzki czy spodnie chciałby mieć. Nie martw sie o niego.

Gość gość
Nigdy prze nigdy nie założyła bym swojej tygodniowej córce jeansowej sukienki..tak jak to zrobiła moja, że tak nazwę znajoma ..dziecko płakało i płakało..a pretensje mieli, że płacze, bo dziecku za gorąco, jak zdjęli tą suknie od razu się uspokoiło..co za bezmyślność :/

Gość gość
staramalenka w glowe sie puknij. dziewczynka jest bardzo ladnie ubrana. jedynie okulary bym wyrzucila. Rzygam bluzkami z pony czy swinka pepa. aaa i wszechobecny roz u dziewczynek. jako dodatek do szarosci, brazu, czerni czy granatu okej. bywa jednak, ze dziewczynki od skarpetek po gumki do wlosow ociekaja rozem. bleee:/