Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciżemka

wózek mura

Polecane posty

Gość ciżemka

Witajcie,Bardzo spodobał mi się wózek mura,ale chciałabym się dowiedzieć jak on się sprawuje w praktyce.Niestety nie widziałam odrębnego tematu dotyczącego tego wózka,więc założyłam nowy.Czy któraś z Was go ma?Może mi coś podpowiedzieć?Proszę pomóżcie bo mam już mało czasu na decyzję.

Gość dag_a
witaj moja siostra ma wózek mura i bardzo sobie chwali,mieszka na wsi ale często bywa w mieście i mówi że nie zamieniłaby tego wózka na inny.chce jechać Chce jechać do miasta pakuje wózek do samochodu i jedzie,nie potrzebuje nikogo pomocy.Także jest bardzo praktyczny,dostosowany.

Gość gość
hej :) ja kupując wózek zastanawiałam się nad nim. mój znajomy go nam polecał, mówił że fajnie się im sprawdza. jednak nie zdecydowałam się na niego ze względu na to, że w spacerówce zamiast tego poprzecznego pałąka, który blokuje dziecko jest takie coś między nogi z takimi wypustkami w prawo i lewo - zapewne wiesz o czym mowie i wlasnie zastanawialam sie czy moje dziecko z tego nie wylezie - no i decyzja byla dobra. mamy teutonię, bo znalezlismy w dobrej cenie uzywaną i teraz jak jezdzimy w spacerówce a mlody juz jest calkiem sprawny widzę, że ten pałąk przyczepiony do wózka w całości jest dużo lepszy. co do innych minusów nie widziałam, a jak pisałam wyżej - znajomi mają i im pasuje, nic się nie dzieje z nim.

Gość kafka_czarna
bardzo fajny wózek jeśli dalej się zastanawiasz to na prawdę warto,fajnie się rozkłada,jeździ leciutko dla mnie jest super

Mura stała się bardzo popularna, sądzę, że tego wózka idzie najwięcej z maxi cosi, ale nie precyzujesz o który model mury Ci chodzi? Czy o najnowszy już z czterema kołami?

Gość gość
spacerówka BEZNADZIEJNA dlatego skorzystaliśmy tylko z gondoli, a więc zakup się nie opłacił. Za mały i za krótki daszek ponadto dziecko szybko zaczyna wystawać głową ze spacerówki, pałąk też niepraktyczny no i brak osłonki na nóżki, mozna za to dokupić taki beznadziejny i drogi oryginalny spiworek mura albo cudować z kocykami :D

Gość ciżemka
hm no opinie są różne,ale miałam szczęście rozmawiać z osobą która ma ten wózek no i była zadowolona,pokazała mi jak działa no i jakie ma zalety, jeśli chodzi o śpiworek to nie będzie mi raczej potrzebny jednak ta dziewczyna miała i powiem Wam że jest bardzo fajny,więc nie wiem skąd opinia tak negatywna bo mnie się bardzo podobał o wiele bardziej niż klasyczne śpiworki,chyba jestem coraz blizej zakupu:)

Gość dag_a
Czemu ten śpiworek jest taki beznadziejny?Widziała go i mnie się bardzo podobał,wiec nie rozumiem a cenowo to chyba jak inne śpiworki na zime.

Gość gość
Ja jestem zadowolona, oslonki nie uzywalam nigdy mi nie byla potrzebn jak cos przykrywalam kocykiem, fakt daszek w spacerowce za plytki, i jest dosyc duzy w malym aucie zajmie caly bagaznik, plusem jest ze jest bardzo poreczny w prowadzeniu, latwo sie sklada rozklada, stabilny i ladnie wyglada, ja mam wersje kolowa jak narazie jest niezniszczalny

ja też nie zauważyłam by mura była mało obszerna, może doprecyzujmy model mury? bo być może każda z nas pisze o innym, a jest ich przeciez kilka

Gość ciżemka
ja miałam na myśli mura plus 4;]

no to właśnie, tym bardziej mnie dziwi opinia o obszerności, bo mura plus 4 to najnowsza mura, która na pewno jest obszerna, poza tym jest na czterech kołach, dla tych co narzekali na trójkołowce, dużo bardziej stabilniejsza i porządna

Gość gość
Ja w tej spacerówce wożę jeszcze czasami trzylatkę (dosyć wysoką jak na swój wiek, bo ciuchy nosi na 110-116) i ani nie jest jej ciasno, ani głowa za bardzo nie wystaje. Zresztą takie dziecko i tak już na spacerach nie śpi:) Także spacerówkę polecam jak najbardziej. Nie używałam tego wózka jako gondoli, bo kupiliśmy go córci jako spacerówkę, ale niedługo się będę miała okazje przekonać bo kolejny maluch niedługo się urodzi i gondolkę jednak muszę dokupić:D A tak w ogóle to który kolor jest ładniejszy: tango red czy adriatic blue?

mi mura jak najbardziej odpowiada, narazie jezdzimy w kondolce ale jest super a jezdzimy wszedzie offroad normalnie, na ulicy takie wertepy mamy ze sie balam ze zaden wozek nie bedzie dobry a tu mila niespodzianka, swietnie sie prowadzi skretny, zwinny, dla mnie strzal w 10

Gość ciżemka
coraz bardziej mi się podoba ta mura:)

Gość Marion_Silver
ciżemka, a planujesz zakup mury? jeśli tak to której wersji?