Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamy na piersiach !grzybica ?

Polecane posty

Gość gość

d ok 2 miesięcy miałam plamy na piersiach tzw po obu stronach tam gdzie się one tak jakby stykają i niedawno zaczeły mnie swędzieć i schodzi mi z nich skora zauważyłam ,że jest ich więcej co robić ? Od czego to może być ? Co do wizyty do dermatologa o jestem zapisana ale dopiero na 7 kwietnia nie ma możliwości szybciej dodam ,że idę prywatnie ,bo państwowo to bym czekała ok 6 miesięcy ! Pomocy już nie wytrzymuje natłuszczam to sobie ale to nic nie daje ! Dodam ,że się od nikogo nie zaraziłam tzw od chłopaka (nie było ku temu okazji)

Gość gość
Proszę o odpowiedz

Gość gość
Wiecie co to może być >?

Gość gość
Wyprzenia? Spróbuj zmienić biustonosz na taki, który nie ściska piersi razem, i smaruj tormentiolem.

Gość gość
Smaruje fenistilem może być ? Dodam ,że te plamki nie są już czerwone tylko różowe

Gość gość
Dodam ,że sytuacja się trochę zmieniła nie ma już czerwonych plam tylko schodzi (tak jakby łuszczy ) mi skóra no i jest świąd Wiecie co to może być proszę !

Gość gość
Czy ktoś mi pomoże ?

Gość gość
Kup masc clotrimazolum i smaruj, na pewno zejdzie

Gość gość
Na pewno spróbuje ! A dodam jeszcze ,że mam nowe plamy ( pod pachą i w tym zgięciu miedzy ręką a piersią ) są czerwone ale też widać na nich suchą skórę,gdzie na tam tych nie było jej na początku widać miałam tylko czerwone plamy a dopiero pózniej pojawiła się łuszcząca skóra ! Wiecie co to jest ? Mam już dość ,na dermatologa nie mam co liczyć na razie a nie wyobrażam sobie tak chodzić jeszcze przez dobre 2 tygodnie wiec zarejstrowałam się do rodzinnego ale wątpię ,że pomoże ! :(

Gość gość
smaruj tym clotrimazolem systematycznie, zejdzie nie martw sie

Gość gość
żeby wstawić zdjęcie musisz je umieścić najpierw w internecie, nie na dysku swojego komputera, my nie mamy dostępu do plików na Twoim komputerze do takich celów służą serwisy typu Imageshack, Fotosik, Wrzuta itd. potem wklejasz linka do zdjęcia na forum

Gość gość
clotrimazol, maść z cynkiem, zmiana proszku czy płynu do prania chyba nic więcej sama nie zrobisz, to wygląda tak, że trzeba to pokazać lekarzowi

Gość gość
Nie zmieniałam żadnego proszku ani nic ! C do lekarza to d dermatologa mam na 7 kwietnia w poniedziałek idę do rodzinnego ale wątpię ,że coś zdziała ! Ale jak myślicie co to może być ? Grzybica ,łupież Gilberta czy co ?

Gość gość
I co jak myślicie ?

Gość gośćANDZIA
moja droga to naj prawdopodobnie jest grzybica ja Mam to samo i smaruję to maścią CLOTRIMAZOLUM GSK nawet nie wiem jak się przypałetała a tak mocno dbam o higienę POWODZENIA