Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyobrażacie sobie taki związek

Mogłybyście być z facetem który nie chce poważnego związku i nic nie planuje

Polecane posty

Gość Wyobrażacie sobie taki związek

Nie myśli o ślubie, wspólnym mieszkaniu dzieciach, ale ogólnie jest fajny i seksualnie atrakcyjny dla was?

Gość gość
Nie.., wielu jest atrakcyjnych

Gość gość
ja bym o takim marzyła, bo ja też nie chcę ślubu i dzieci

Gość gość
Zależy, co rozumieć przez "poważny związek". Jeśli chodzi własnie o myślenie o ślubie, dzieciach i tak dalej, to mi by to wręcz odpowiadało, bo mnie się w ogóle do tego nie spieszy i pewnie sama bym czmychnęła, jakby ktoś za szybko chciał tego ode mnie. Ale jeśli u niego ten brak powagi wiąże się z mentalną niedojrzałością i traktowaniem partnerki jako takiej zapchaj dziury na chwilę, to oczywiście już by odpadało.

Gość gość
szukasz przelotnej znajomości, nie związku. szukaj dziewczyny, bzykanko bez zobowiązań będzie odpowiadać.

Gość spaślak_
no tak przeciętny cżłowiek myśli tylko o tym aby się rozmnożyć ile bozia da, następnie wziąc kredyt do końca życia a później rpacowąć od świty do nocy 7 dni w tygodniu aby go spłacać i zejść na zawał przed 40. odpocznij sobie od tego forum bo ci zle na psyche dziala.

Gość gość
A co to znaczy być, bo trudno by było być z kimś kto nie chce związku. Raczej bycie się tu wyklucza. z kim takim można się jedynie spotykać.

Gość gość
No właśnie, po raz kolejny stykam się z ludźmi, którzy uważają, że każdy człowiek marzy o jak najszybszym ślubie i założeniu rodziny. No ja p*****le, na prawdę nie każdy i istnieją też zdrowe, normalne związki, które nie są małżeństwami i nie planują tego, co nie znaczy wcale, że planują w takim razie prędzej czy później się rozejść. Po prostu nie planują, czas pokaże.

Gość gość
Myślę że pytanie jest źle zadane, bo bycia z takim kimś sobie nie wyobrażam. Jak można być z kimś kto być z nikim nie chce. Ale jeśli chodzi o luźne spotykanie to tak. Owszem mogłabym się spotykać z kimś, kto na dany moment mnie bawi.

Gość do gość
i sypiac z nim tez?

Gość gość
Bzykanie bez zobowiązań to nie związek, to tylko mechaniczny sex. .

Gość Mąż  wkurzony z lekka
Moja żona postanowiła być i teraz żałuje.

Gość gość
Dlaczego kontakt z facetem bez perspektyw związku musi być ,,mechaniczny,, wręcz przeciwnie.

Gość gość
To po kilku, kilkunastu latach to dopiero jest jak w fabryce toyoty.

Gość seks bez zwiazku nie jest
dla porzadnych kobiet

Bo jak baba jest utajnioną matką-polką to po zajściu w ciąże staje się bezwartościową samicą. Ani nie porozmawiasz o czymś innym niż bachory, ani nie spędzisz wieczoru.....ch*jnia. Ja tak wtopiłem, żałuję.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak brak pespektyw na związek, a na mechaniczny sex tak. "Słonko pobzykamy się dzisiaj, ale nie licz na więcej".

Gość spaślak_
czytajcie uwaznie pytanei bylo o powazny zwiazek w sensie plany jak dzieci,slub etc. a wam sie wszystko z jednym kojarzy. no ale coz takie forum.

Gość gość
Co za debil wyżej. Polskie katolickie p********ie. Co to k***a znaczy porządna kobieta. Dobrze że w polsce nie obrzeza się dziewczynek jak w afryce. Halo mamy prawo do orgazmów!!!

Gość gość
17.03.14 p********z, można mieć z kimś mega udany namiętny sex i nie chcieć się z nim zestarzeć. Tu sami emeryci z pod kościoła.

A na co Ci ślub? Czekasz na ten ukochany dzień od którego można przestać dawać d**y i jeść pączki do woli ?

Gość do gość
a my mamy prawo do bycia z kobietami, ktore nie uprawialy seksu bez zwiazku. uprawiajcie sobie bez zwiazku nawet anal na pieska po same jajka.

Gość gość
Pytasz czy chce seks układu ? Po co? Jak mogę mieć miłość, seks i szacunek od kogoś kogo kocham ? Odpowiedź brzmi : nie.

Gość gość
spaślak_ to tobie się wątki p******** Pytanie było o to czy spotykałybyśmy się z facetem który nie zagości u nas do końca życia. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem.

Gość gość
NIE

Gość gość
17.03.14 To sobie poszukaj dziewicy, ale nawet w klasztorach może być deficyt:)) Poza tym g***o mnie obchodzi co ty wiejski zj***e szukasz.