Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyobrażacie sobie taki związek

Mogłybyście być z facetem który nie chce poważnego związku i nic nie planuje

Polecane posty

Gość spaślak_
no to ja widzę inne pytanie o związek z kimś kto TERAZ nie planuje dzieci slubu,mieszkania i innych rzeczy. nigdzie nie ma napisane ze ktos proponuje kopulowanie. zazwyczj ludzie zanim dorosna to takich rzecyz nie planuja widocznie ktos albo nie dorosl albo nie planuje nigdy albo jeszcze co innego byc moze to o czym myslisz ale ja jestem sobei w stanei wyobrazic 10 innych mozliwosc. ty myslisz tylko o jednym wiec wspolczuje horyzontow.

Gość gość
A moze ktoras pani poda maila moze ktoras jest nie dopieszczona?

Gość spaślak_
jesli spotykasz sie tylko z osoba ktora zagosci do konca zycia to gratuluje ci rozczarowania bo na 90% nastapi :D nie znam nikogo kto spotykalby sie tylko z jedna osoba przez cale zycie. no coz ale jedni puszczaja lotto inni wierza w boga a jeszcze inni w milosc z bajek.

Gość gość
spaślak_ a ty c ezoterykiem jesteś . G***o wiesz jakie mam horyzonty.

Gość gość
No spotykanie się z facetem który nie chce związku, nie daje żadnej nadziei na związek. Ale na fajnie spędzony jakiś czas na pewno. Więc jak się szuka związku , lepiej zacząć z kimś kto ma podobne potrzeby:)

Gość spaślak_
albo ja nie potrafie czytac ze zrozumieniem gosciu albo ty. ja nadla w temacie nie widze odniesienia do tego co ty wykluczasz

Gość gość
spaślak_ tępaku, odp*****l się i brandzluj się sam. Co taki idiota może zrozumieć. Nie wysilaj się dalej bo to Cię wykończy. Ograniczony prostak.

ja osobiście wolałabym być z męczyzną, który ma jakieś plany na przyszłość typu ślub czy dzieci, ale mój facet nic o tym od pewnego czasu nie wspomina, więc się zatanawiam na czym wogóle stoję.

Gość gość
Jak Cię to nurtuje i chcesz wiedzieć to pogadaj z nim. Jak masz takie cele a on nie, to może marnujesz czas. Wielu facetów nie chce stałego związku. Najważniejsze żeby facet nie oszukiwał mówiąc że chce jak jest inaczej.

Gość my faceci lubimy
sie bawic i juz