Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merida79

Mitoxine opinie jak rzucić palenie czy działa

Polecane posty

Gość Merida79

Witajcie moi drodzy :) Ostatnio wszędzie widzę reklamy tego produktu na rzucanie palenia - Mitoxine. Chciałam zapytać czy już ktoś stosował? Bardzo dużo ludzi poleca go na internecie, ale wolę dopytać żeby być pewna :) Czy po tej kuracji rzeczywiście rzucę palenie? Jakie są Wasze opinie o tym Mitoxine ? Buziaczki : i dajcie znać jak ktoś stosował

Gość gość
Ja rzeczywiście korzystałem, po pełnej kuracji nie palę. Mineło już z 4 miesiące, przyznaje ze czasem mam mysli fajnie by było zapalić sobie, ale się trzymam. Ten Mitoxine jest rzeczywiście skuteczny. Jak się dowiedziałaś o nim?

Gość Merida79
Wiesz co, przeczytałam artykuł na onecie o produkcie i tam lekarz zachwalał :) Fajnie że już nie palisz i trzymam dalej kciuki za Ciebie :) Jeszcze ktoś stosował?

Gość gość
Mitoxine kupiłam 3 tygodnie temu na ich stronie internetowej https://www.mitoxine.com biorę od 2 tygodni i na ten moment KOMPLETNIE nie chce mi się palic :) Więc działa i polecam :) Dużo ludzi mówi że po miesiącu kompletnie nie pala i na tym polega kuracja, ze pozniej już nie palą w ogole

Gość gość
Ja brałem i polecam zdecydowanie. Nie pale już z 3 miesiące? Warto od producenta kupować bo w aptekach 2 razy drożej

Gość Amber7
Siemanko! Ja stosowałem. Mogę z ręką na sercu polecić produkt. Ok. 1,5 miesiąca stosowania ale na prawdę efekty są ekstra! Teraz przekonuję dziewczynę do stosowania produktu :)

Gość Oesa
REWELACYJAAAAAA !!! Żaden inny nie jest tak skuteczny jak mitoxin.

Gość gość
UWAGA: Z tym produktem było tak że poleciła mi koleżanka i go kupiłem. Obsługa bardzo miła, dostawa szybka jednak moje pudełko przyszło trochę zgniecione :( Wiec firma powinna popracować nad spedycją. Jeśli chodzi o efekty i czy Mitoxine działa, mogę zdecydowanie polecić i powiedzieć że ja jako prawdziwy smok, już nie palę. Nawet nie chodzi o zdrowie, ale kase! :)

Gość gość
Polecam Paniom Panom i gimbazie która po śmietnikach pali :D heheh

Gość d3licyja
Próbowałam już chyba wszystkiego... Doszło do tego, że prosiłam rodzinę z niemiec by mi przysłali jakiś najsktueczniejszy na tamtym rynku środek do rzucania palenia - niestety nawet on mnie zawiódł. Ostatnią deską ratunku był mitoxine, który podrzucił mi kolega bym spróbowała. Nie sądziłam, że efekty będą tak piorunujące. Stosuję go do dziś dnia - jutro minie dokładnie 3 tydzień. Jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem i w dodatku bez uzależnienia! POLECAM WSZYSTKIM !!!

Gość gość
Działa ale nie aż tak spektakularnie bo palic przestałem po 3 tygodniach kuracji a nie że tak od razu. Chpciaz przyznaje ze paliłem 20 lat

Gość dlugi_jerzy
Brakuje mi slow by wyrazic szczescie z rzucenia palenia! Zapytacie mnie jak mi sie udalo tego dokonac?! Odpowiedz jest prosta MITOXINE :)))

Gość gość
z moim rzucaniem to bylo tak ze chyba rzucałem z 10 razy w ciagu roku i nic.. duzo ludzi poleca ten mitoxine, świetne recenzje na youtubie itd, myśle czy nie zakupic

Gość gość
Banda motłochów jak zwykle za darmo robi reklame producentom. Czy wy ludzie nie wiecie ze dzielac sie z innymi i polecaja produkty napedzacie sprzedaz koncernom? Ja też korzystałem, też widze efekty ale to nie znaczy że trzeba sikać w gacie że się palenie rzucilo. Ludzie rzucają narkotyki i sie nie chwalą. Do roboty isc a nie na forach siedzicie

Gość gość
Sam do roboty se idz

Gość gość
Nie mam pytań, działa z***biscie :) nie pale od 8dni

Gość gość
Człowieku spokojnie! Dla niektorych to jest wielki sukces jak mogą rzucić palenie :)

Gość xx_albercik_xx
Mam 63 lata. Palę nieprzerwanie od 36. Jednym z powodów rozwodu z moją żoną było ultimatum, które mi postawiła albo rzucę palenie raz na zawsze albo ona ode mnie odejdzie. Nie potrafiłem... na prawdę nie potrafiłem rzucić palenia choć tak bardzo mi na niej zależało. Setki pieniędzy wydane na środki, które nie działają, lekarzy, wyjazdy za granicę po prostu nic nie skutkowało. Jakieś 2 m-ce temu zobaczyłem przypadkiem reklamę nowego produktu podobno skutecznego... Nie chciałem w to wierzyć, dodatkowo za tak niską cenę powiedziałem, że jest to niemożliwe ale coś mi podpowiedziało, żebym jednak spróbował - w sumie nic innego w zanadrzu nie miałem i wiecie CO??? Nie palę od 23 dni i 7h. Dla mnie to jest fantastyczny rezultat a co jest dla mnie jeszcze szczęśliwszą wiadomością to to że wróciliśmy do siebie z żoną! Czy można chcieć czegoś więcej????

Gość gość
Polecam, stosowałam Mitoxine pełną kurację 4 tygodnie - efekt super :)

Gość gość
Efekty super, bardzo polecam :)

Gość ni3p4l4cY
Mi się udało kupić jeszcze w promocyjnej cenie, teraz chciałem kupić dla kumpla na prezent ale muszę zapłacić już więcej. Mimo wszystko kupię!

Gość gość
Cena rzeczywiscie przystępna , właśnie zamawiam na tej ich stronie www.mitoxine.com

Gość gość
MAM OCHOTE żeby mnie jakiś ogier wygrzmocil i zgasil mi peta na czole. Chętny???

Gość skrytalila
Kupiłam dla mojego ojca. Palacz i śmierdziuch straszny. Nie chciał stosować z początku, później jakoś przekonałam go razem z siostrą. W chwili obecnej muszę dokupić kolejne opakowania bo postawił sprawę jasno. Albo mitoxine albo paczka dziennie. Teraz wszyscy są zadowoleni - POLECAM!

Gość gość
Idioci, wszedzie gdzie patrze idioci. Powazny temat, kobitk chce uzyskać wiadomości a plebs sie kłóci mówi o gaszeniu petów na czole.. masakra. Ja korzystałam z Mitoxine i moge powiedzieć z ręką na sercu że pomógł mi w rzuceniu palenia

Gość 71
Problemy z papierosami miałem od czasów 7-klasowych szkol podstawowych, tak wiek juz podeszly. borykalem sie z uzaleznieniem dlugo ale stanem kryzysowym stala sie wiadomosc o tym ze mam raka pluc. zalamalem sie psychicznie, nie wiedzialem co robic. grozila mi smierc jesli nie podejme radykalnych srodkow. dowiedzialem sie o mitoxinie (nie pamietam juz skad) sprobowalem okazalo sie to moim ratunkiem nie tylko dla pluc ale i dla zycia swojego. dziekuje ci boze za stworzenie tego lekarstwa

Gość Lejdiiis87
Polecam :) Buziaki i wracam do pracy bo szef looka, będe wieczorem jeszcze na forum jak coś kochane

Gość gość
Polecam!! :)

Gość gość
KUŹWA WSZĘDZIE WIDZE ICH REKLAMY, onet, wp, google, wszedzie, masakra Ciekawe ile wybulili. Pewnie w tysiacach polaczki biorą

Gość 123abc123abc
o k***a to dziala