Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobuś89

Moja koleżanka powiedziała, że jak kobieta waży więcej niż 50parę kg to jest gr

Polecane posty

Gość bobuś89

to jest gruba. Chodzi o to że jest taki piosenkarz chudy jak szczypior, 53 kg a 179cm wzrostu, dla mnie to zakrawa o anoreksję, chyba nawet bmi ma 16, 5 (nie wiem czy dobrze liczę) a poniżej 18 to niedowaga ta koleżanka ma 160cm wzrostu i waży 54 kg, a mówi, że jak ktoś waży więcej niż on to już szczupły nie jest. No a jak dziewczyna ma np 176, to wg tego jak ona ma 54 przy 160 i uważa się za szczupłą, to powinna dodać 16cm wyższej dziewczynie z 14kg więcej czyli 68 żeby było podobne bmi jak jej i wtedy tamta też niby szczupła bo ma podobne bmi do niej, czyli wychodzi na to, że 68 kg to szcuzpła kobieta

Gość gość
68kg przy 170cm to szczupło nie jest. 60kg ujdzie, ale 55kg najlepiej. Twoja koleżanka 160cm wzrostu powinna ważyć 45kg, żeby było idealnie, 50 to max. Wygląda jak mała beczka.

Gość bobuś89
68 przy 176cm

Gość gość
68 przy 176 to juz tak bardzo srednio, sama waze 59-60 i 58 to tak optymalnie

Gość gość
przy 176 szczupla kobieta to 55-60kg chuda ponizej 55

Gość bobuś89
hm ale 61 kg to zaledwie 19,6 wg bmi nawet nie 20 ja myślę że szczupła przy tym wzroście można dać do 64-65kg

Gość gość
ciekawe, tylko by oddać krew trzeba ważyć powyżej 50 kg

Gość gość
tluszcz zawsze mniej wazy niz miesnie zdrowa kobieta wazy wiecej ale wyglada lżej

Gość gość
Grubas, taki książkowy 100kg nigdy nie wygląda dobrze i zdrowo.

Gość gość
Dokładnie. Mięśnie są ciężkie, ale zajmują o wiele mniejszą powierzchnię, niż taka sama waga tłuszczu. Więc nie można powiedzieć, że ktoś musi ważyć mniej niż 60 kilo, bo waga sobie nie jest równa. Ktoś może ważyć 60 kilo i wyglądać lepiej, niż babsko zbudowane z samego tłuszczu, mające 50 kg.

Gość gość
przy wadze 58 i wzroscie 176 lekarz wpisal mi anoreksje, wiec zast sie co wy tu wypisujecie

Gość nakndlksjldslk
http://dd3.photobl og.pl/np2/201211/2B/137889392.jpg oczywiście kafe uznaje za spam :O usuńcie spacje.

Gość gość
dokladnie, dlatego kobiety cwiczyc ruszac sie a nie na wage cale zycie patrzec!!! liczy sie to jak wyglada cialo jak sie czuje a nie ile waga pokaze :)

Gość gość
A jak może wyglądać ciało przy 80kg? Obleśnie? :D Ja tam po ćwiczeniach nie widzę żadnych zmian, nie wiem jak wy to oceniacie.

Gość gość
Prawda jest taka, że jak ma się fajne ciało i kształty to nie trzeba ćwiczyć, dieta MŻ wystarcza.

Gość gość
zawsze trzeba cwiczyc i dobrze sie odzywiac nie wystarcza same cwiczenia jesli caly czas wpakowuje sie w siebie smieci co jest pieknego w ciele-galareta? tłuste obwisle sflaczale tak przy 80kg cialo kobiety wyglada oblesnie.

Gość jestem zazdrosna o koleżankę i
moja mama waży 54 przy 166 i mówią jej że ma niedowagę bo ma drobną figurę i dobrą budowę, nie ćwiczy ale wykonuje porządki domowe