Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddrsa

mój facet pożyczył mi pieniądze i chce żebym mu oddała

Polecane posty

Gość sddrsa
Nie, po prostu głupio mi powiedzieć "płać mi za tabletki"

Gość gość
Pomyśl dziewczyno jeśli wy nie potraficie się dogadać w tak błahej sprawie to co to za przyszłość was czeka a ile macie lat???

Gość gość
a nie jest ci głupio chodzić z tak traktującym cię facetem do łóżka??

Gość KEN_34
a mam do ciebie takie pytanie sddrsa:) Ile takie tabletki kosztują, może to głupie jest co pytam ale naprawdę nie mam w tym rozeznania na jaki czas starczają i ile ich jest :)

Gość sddrsa
40 zł opakowanie które starcza mi na 21 dni.

Gość gość
wiesz, naprawdę nawet moglibyście robić "zrzutę" po 20 zł no żenada ten twój facet:(

Gość KEN_34
Powiem ci tak może źle potraktują mnie inni ale myśląc logicznie to pewne rzeczy maja swoje miejsce. Jest taka pewna zasada i nie spotkałem się z tym by dziewczyna kupowała prezerwatywy chłopakowi, chyba że jest prostytutką:) Czy kupuje tobie ktoś podpaski za swoje pieniądze, czy chłopak powinien nosić twoją torebkę czy parasolkę - odpowiedź jest nie. Więc pewne rzeczy mają swoje miejsce i należą do własnej inicjatywy ale to kwestia dogadania się między sobą. Jeżeli chodzi o mnie to z moją dziewczyną nie miałem takich problemów chciała kupić sobie coś to po prostu brała kasę sama z mojego portfela ale wiedziała ile i ja wiedziałem na co więc nie mieliśmy z tym problemu.Traktowałem ja jak własną żonę bo przecież z nią byłem i ją kochałem więc nie było czegoś takiego by się liczyć każdą złotówką.

Gość KEN_34
To nie jest aż taka wysoka suma kupujesz sobie jakieś zapewne szminki lakier do paznokci czy inne rzeczy do makijażu więc i takie tabletki myślę że nie są problemem, może w twojej sytuacji i są ale można z pewnych rzeczy innych zrezygnować mogę ci wyliczyć inne rzeczy i na pewno cię będzie na to stać co wierzę w ciebie. Ale ale zastanów się nad waszym związkiem czy ma jakiś to sens jeżeli on tak się zachowuje.