Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o matkach tu piszacych caly dzien w godzinach pracy

Polecane posty

Gość gość
No mi właśnie szkoda czasu na kafe jak jestem w domu...

Gość gość
najbardziej nienawiścią plują tu własnie te panie domu zarobione po pachy ktore poswiecaja sie zeby dziecko siedzialo w domu a same na necie siedza caly dzien i pluja jadem na te ktorym sie w zyciu udaje :) a co sie dzieje z waszymi dziecmi ? moze wy sie wypowiedzcie?mezowie wam daja kase za siedzenie na necie czy za siedzenie w domu z dzieckiem i prace domowe?

Gość gość
2014-03-18 15:11:03 [zgłoś do usunięcia] gość No mi właśnie szkoda czasu na kafe jak jestem w domu... x x dokladnie jestem tego samego zdania :)

Gość gość
no wiadomo, ze ci szkoda, skoro po pracy musisz wszystko obrobic i jeszcze dzieciakami sie zajac, a wieczorami padasz na pysk, bo rano pobudka o 5 i znowu do pracuni.

Gość gość
gość gardzę. mocne słowo.po prostu cie boli ze pracują a na dodatek maja takie prace ze mogą siedziec na necie.i jeszcze za to dostają kase dlatego nimi gardzisz. Też mam pracę ale jak w niej jestem to nie siedzę na all czy portalach ,forach bo jestem w pracy chociaż siedzę sama w pokoju obok mnie nikogo nie ma ,zresztą w mojej pracy w ogóle nikogo nie do godziny 18 a ja jestem rano . I co mam ponownie pisać dlaczego gardzę kłamczuchami ,przecież napisałam ale widać poziom kumania zerowy .

Gość gość
gość no wiadomo, ze ci szkoda, skoro po pracy musisz wszystko obrobic i jeszcze dzieciakami sie zajac, a wieczorami padasz na pysk, bo rano pobudka o 5 i znowu do pracuni. x x nie mam dzieci moja droga, nie musze nikogo "obrabiac" ale widze ze ty masz w tym mega doswiadczenie :)

Gość gość
no to chyba niektóre cały dzień są w pracy jak szkoda im czasu w domu bo przesiadują całe dnie .Jak wy się podbudowujecie .

Gość gość
A no widzisz. Siedze caly dzien na kafe i jeszcze wyplate distaje. Zal posladki sciska?

Gość gość
to jak nie masz dzieci, to po kiego siedzisz na forum o ciazy i dzieciach??? to jest jesazcze wieksza patologia, bo nawet sobie w pracy ciekawszego forum znalezc nie umiesz, bo pzreciez ciebie to forum nie dotyczy - bedzietna malpo.

Gość gość
Też mam pracę ale jak w niej jestem to nie siedzę na all czy portalach ,forach bo jestem w pracy chociaż siedzę sama w pokoju obok mnie nikogo nie ma ,zresztą w mojej pracy w ogóle nikogo nie do godziny 18 a ja jestem rano . x x ale dzis oczywiscie masz wolne :D

Gość gość
18.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość to jak nie masz dzieci, to po kiego siedzisz na forum o ciazy i dzieciach??? to jest jesazcze wieksza patologia, bo nawet sobie w pracy ciekawszego forum znalezc nie umiesz, bo pzreciez ciebie to forum nie dotyczy - bedzietna malpo. x x bo np jestem w ciazy :) widze ze nie dosc ze w domu siedzi to kultury tez nie ma, ehhh i dziwic sie ze takiej nikt do pracy nie chce wziasc...

Gość gość
18.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość to jak nie masz dzieci, to po kiego siedzisz na forum o ciazy i dzieciach??? to jest jesazcze wieksza patologia, bo nawet sobie w pracy ciekawszego forum znalezc nie umiesz, bo pzreciez ciebie to forum nie dotyczy - bedzietna malpo. a co zabronisz jej tu siedziec??

Gość gość
bo pzreciez ciebie to forum nie dotyczy - bedzietna malpo x x o boże ale żal jak można tak mówić do drugiego człowieka?skąd wiesz dlaczego ona akurat jest bezdzietna?moze nie moze mieć dzieci glupia krowo,widać jakie to na poziomie są kafeteryjne mamuśki,zal d**e ściska i tyle:o

Gość gość
tak, nie moze miec bidulka dzieci, i zeby sie dobic jeszcze bardziej, to przesaduje na forum dla ciezarnych i matek. i to bedac w pracy.