xDxDxDxD 410 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Zero cukru napisał: Temperatura?xd Daj mi jedno słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Chciałabym, chciała.... Dawaj idziemy na całość ... Wrzuć muzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Daj mi jedno słowo. A ok. Fanem nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Spać idę. Lubię imprezy, które się zaczynają o 14. O witamy uciekinierkę z 1 zmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja wszystko na poważnie Wiem, ja tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Dawaj idziemy na całość ... Wrzuć muzę Chciałbyś zostać młotkowym i w fabryce z młotkiem szalał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, murb napisał: Spać idę. Lubię imprezy, które się zaczynają o 14. O 14 to ja mam gorączkę w pracy , ale w sobotę możemy wyskoczyć na drinka i pogadać o kafeterii Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 2 godziny temu Ale z was ramole. Impreza bez muzyki Alkoholu też zapomnieli dodać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Ale z was ramole. Impreza bez muzyki Alkoholu też zapomnieli dodać I słonych paluszków 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 10 Napisano 2 godziny temu Ale ta Iskra nudna i zazdrosna, powinni się skupić z Malowanym nad związkiem poliamorycznym xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: I słonych paluszków Racja. Zapomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: A ok. Fanem nie jestem Wiem że nie jesteś ale skoro ty puszczasz jesteś szalona to może być i skolim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, ja tak samo Puść coś wszyscy na to czekają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Wiem że nie jesteś ale skoro ty puszczasz jesteś szalona to może być i skolim. I Martyniuk Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Chciałbyś zostać młotkowym i w fabryce z młotkiem szalał? Byłem już w tym roku i uwierz mi nie chce więcej dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Racja. Zapomniałam. I sąsiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: O 14 to ja mam gorączkę w pracy , ale w sobotę możemy wyskoczyć na drinka i pogadać o kafeterii O kafeterii zawsze! To umowa stoi. Będziemy skakali od 14. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Puść coś wszyscy na to czekają Czyli na co konkretnie złośnico ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Wiem że nie jesteś ale skoro ty puszczasz jesteś szalona to może być i skolim. Gdzie Skolimowi do boys, ale ok niech leci. Idę na sianko z iskrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, tymczasowablokada napisał: I słonych paluszków Krakersika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Czyli na co konkretnie złośnico ? Na disco polo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, draże korsarze napisał: O witamy uciekinierkę z 1 zmiany Echo niesie po internecie. Spać nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, murb napisał: O kafeterii zawsze! To umowa stoi. Będziemy skakali od 14. Od 14 mamy skakać kobietko ? lepiej rano lub po po kolacji Wcześniej wolę zjeść obiad, ale Ty przypalasz jedzenie Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 251 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, draże korsarze napisał: Aha czyli pisanie do człowieka per ‚pissda’ to jest ta prawda aha. Bog tez ci tak szepcze na dobranoc do ucha? Jak to mawia Libed: prawda o kimś to nie hejt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
creamy 23 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, konie na ambonie napisał: nic tak nie boli prawdziwych polakow jak rzekome wywyzszanie sie przez kogos od razu zjednoczeni i zaglosuja nawet na bandziora byle jakas pseudoelita nie wygrala a na forum jak ktos napisze ze ma udane zycie to od razy ma 90% wrogow ktorzy tylko czekaja na moment w ktorym beda mogli napisac wiedzielismy ze jestescie jak my Im prostszy umysł, tym łatwiej mu przychodzi przekonanie, że każda krytyka "wywyższającego się" musi wynikać z „zazdrości”, a nie, na przykład, z faktu, że pewne rzeczy, które się widzi, zwyczajnie nijak mają się do rzeczywistości, a także z chęci demaskowania fałszu, braku autentyczności czy ze zdrowego sceptycyzmu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 225 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Na disco polo Chciałabyś chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Baba napisał: Ale z was ramole. Impreza bez muzyki Alkoholu też zapomnieli dodać A co sobie pani życzy? Mamy czystą z kieliszka, czystą ze szklanki i czystą z gwinta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Od 14 mamy skakać kobietko ? lepiej rano lub po po kolacji Wcześniej wolę zjeść obiad, ale Ty przypalasz jedzenie Wezmę kanapki z żółtym serem. Tego się nie da przypalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Chciałabyś chciała Cztery razy po dwa razy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1195 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: A co sobie pani życzy? Mamy czystą z kieliszka, czystą ze szklanki i czystą z gwinta? Bimber ze szkanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach