Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyrinowski proponuje Polsce, Węgrom i Rumunii udział w rozbiorze Ukrainy

Polecane posty

Gość gość
Za bardzo mu i ogólnie Rosji ufać nie można . A z masy upadłościowej Ukrainy można brać co najwyżej Lwów z okolicą tak 100na 100 kilometrów . Oczywiście jak to państwo ostatecznie padnie .Więcej nie bo będą kłopoty. Miasto jest piękne i historycznie polskie w 20 lat da się je podnieść do dobrego poziomu.

Gość gość
"Rosjanie ciągle opowiadają o pokoju a myślą o wojnie , potrzebują wojny jak ryba potrzebuje wody" No popatrz, to zupełnie tak samo jak USA od wieków :) Przypadek? Nie sądzę. I już nie ściemniaj, USA to najbardziej imperialistyczne i agresywne państwo ma świecie. Prowadzili najwięcej wojen w historii, napadali suwerenne państwa pod pretekstem szerzenia jedynie słusznego ustroju - zgniłego kapitalizmu.

Gość gość
I to z ameryki pociągane są sznurki, mające za zadanie podpalić świat.

Gość gość
Sami się rozbierzcie im należy pomóc stworzyć rząd już po wszystkim, służyć radą gdy będą się odbudowywać. Silna Ukraina to silny partner do interesów. Unia z Litwą Łotwą Estonią, Białorusią i Ukrainą Tak!!!! Rozbiory nie!!!!

Gość Farafer
Rosjanie chcą zagarnąć najlepsze ziemie głąby obejrzyjcie mapę surowców Ukrainy. My dostaniemy Lwów i resztę zrujnowanego Kraju, a oni zgarną drogocenne surowce.

Gość gość
Hahaha będzie taka silna jak i Polska po '89 dobre sobie :) No ale u nas już rozkradli co mogli i upodlili nas, czas zniszczyć kolejny kraj i uczynić z ludzi niewolników

Gość gość
A stany to co robią od wieków a ostatnio choćby na bliskim wschodzie? Rozumiem, że im wolno. Kto im dał takie moralne prawo? Ruskie powinni spuścić na nich baterię atomówek. PS Dlaczego c***ełniący obowiązki premiera, prezydenta na Ukrainie nie wyglądają na typowych Ukraińców?

Gość zapend
na moment chciałbym wrócić pamięcią do dnia 20 lutego br. , był to najbardziej krwawy dzień na Majdanie , jeżeli tu na forum są Ukraińcy z Majdanu, popierający rewolucję na Majdanie albo historycy ukraińscy to namawiam aby prześledzić jeszcze raz wydarzenia z dnia 20 lutego br. , ponieważ o te wydarzenia pytał Ławrow szef rosyjskiego MSZ ok. godz 8.20 dnia 20 lutego br. była podana informacja przez polskie media, że oddział Berkut dostał rozkaz aby się wycofać z Majdanu i gdy zaczęli się wycofywać to nagle - nie pamiętam z którego miejsca, z dachu albo z okna KTOŚ nagle posłał serię amunicji i zabił na miejscu 15-17 berkutowców z AK-47 , majdanowcy nie posiadali takiej broni a pamiętam, że Ławrow się upierał, żeby udowodnić , że majdanowcy nie posiadali AK-47 , więc proponuję to sprawdzić , czy w dniu 20 lutego br. na Majdanie żołnierz formacji rosyjskiej zastrzelił z AK-47 15-17 berkutowców aby zwalić winę na majdanowców i mieć pretekst do uznania, że majdanowcy posiadali AK-47 wojsko rosyjskie wysyłało na Majdan swoich snajperów i strzelali do majdanowców ale ta prowokacja aby zastrzelić wycofujących się berkutowców z Majdanu jest dziwna , czy Rosjanie zastrzelili berkutowców na Majdanie aby wywołać konflikt ?

Gość Farafer
Przypomnę porównanie pkb Polski do Niemiec 1992r polskie pkb 28% ich pkb, dziś to 68% Ukraina zaczynała od tego samego poziomu co my mieliśmy podobne pkb. Dziś Ukraińskie pkb to 30% naszego, do niemieckiego nawet niema co porównywać. To mówi samo za siebie Kacapy.

Gość Farafer
Więc na Ukrainie po wszystkim i dzięki naszej pomocy będzie już tylko lepiej.

Gość gość
I co po tym pkb zwykłym ludziom? Wielkie g***o! Dlaczego w naszym chorym kraju jeśli ktoś ma własne poglądy to od razu jest ruskim agentem, kacapem, płatnym propagandzistą? Czy tu nie można mieć swojego zdania? Aha i coś ostatnio "patrioci" nagle dziwnie lubią Tuska i rząd, nic złego na nich nie słychać. Cud?

Gość Farafer
Tak cud gospodarka się zaczyna ruszać jeżeli tego nie widzisz to znaczy żeś Kacap. Dowodem na to są PESA LPP KGHM, światowa czołówka z Polski. Coraz więcej firm staje się liczącymi w Europie.

Gość fotel
twoja światowa czołówka KGHM 786 miejsce w świeci .dwie pozostał nawet nie są klasyfikowane.źródło forbes.

Gość maupkaa
zapend to na twojej focie to vagina? na innym temacie dali to zdjęcie i piszą że to cipka

Gość zapend
maupkaa dochodzi północ, Księżyc jest w pełni , więc wszystko rozumiem ale nie zapomnij o łyknięciu tabletek

Gość maupkaa
nie zapomniałam łykam tabletki uspokajające z melisą czyli na twojej focie to vagina tzw. motyl czy sflaczały penis? widziałeś że wstawili to w innym temacie

Gość zapend
maupkaa nie interesuje mnie co tu na forum wstawili 'ruskie' aby mnie ośmieszyć, podszywając się za mnie sami się ośmieszają wykonując czeskie błędy w polskiej pisowni , a niech się cieszą , że dopadli Polaka

Gość maupkaa
aha czyli nie ty to wstawiłeś ?

Gość zapend
nie znam tematu nawet i nie chcę znać co tu na forum podżegają , mam to głęboko w zadzie

Gość gość
Zapend masz napletek?

Gość gość
Farafer Więc na Ukrainie po wszystkim i dzięki naszej pomocy będzie już tylko lepiej. /// tak lepiej jak i u nas ...jest lepiej :D pytanie tylko komu ? jak zwykle tym co u koryta

Gość Władimir Żyrinowski
Sorry wszystkich Polakow, Wegrow i Rumunow za wprowadzenie w blad. Oczywiscie żadnych rozbiorow Ukrainy nie bedzie. Ukraina w calosci bedzie anlezec do Rosji. Wybaczcie mi, za bardzo swietowalem przylaczenie Krymu do Rosji i sie schlalem, a pozniej naopowiadalem glupot.

Gość gość
a co nas obchodzi twoje zdanie :)

Gość maupkaa
hehe

Gość Farafer
a nie jest lepiej? Poczytaj wcześniej moje wypowiedzi bo nie chce mi się powtarzać dlaczego tak uważam. Stare komuchy tylko dziś marudzą.

Gość Farafer
2014-03-18 23:18:00 fotel KGHM ósmy wydobywca Miedzi na świecie kopią, także za granicą (kanada Argentyna) największy na świecie wydobywca srebra i renu(najdroższy metal na świcie). PESA Bydgoszcz producent pociągów i wagonów, obecnie podbija Europe, Polski hit eksportowy LPP producent odzieży dla sklepów new yorker haus itp. najszybciej rozwijająca sie firma w Polsce gdy zaistnieli ich akcja kosztowała 200 zł (2001r) dzis kosztuje 8 tys i nie jest to bańka spekulacyjna.

Gość gość
"Stare komuchy tylko dziś marudzą." NIE, to nowobogaccy złodzieje, wyzyskiwacze i ci przy korycie są zadowoleni.

Gość gość
odczuwasz to w jakikolwiek sposob ?

Gość fotel
a ja czuje że cały czas ktoś mnie w c***a ładuje.

Gość gość
gość "Stare komuchy tylko dziś marudzą." NIE, to nowobogaccy złodzieje, wyzyskiwacze i ci przy korycie są zadowoleni /// otoz to!