Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdaahh

oblesne są te baby karmiące w miejscach publicznych

Polecane posty

Gość asdaahh

Oglądam teraz pytanie na śniadanie i tam próbują wmówić ludziom że karmienie w miejscach publicznych jest ok. Otóż nie ja się z tym nie zgadzam, nie jest ok. Wyciagniety cyc nie wygląda estetycznie. Widziałam takie rzeczy w autobusie baby są bez skrupułów. Jeśli musicie już wyjść z małym sciagnijcie sobie mleko do butelki i jak zacznie płakać nakarmcie w ten sposób. Jakiś horror.

Gość gość
Popieram,albo niech odejdzie w ustronne miejsce

Gość asdaahh
W centrach handlowych są miejsca dla matek z dzieckiem przy łazienkach. A w każdym innym miejscu tak jak mówię ściągnąć mleko przed wyjściem do butli i tak go nakarmić. Kurcze wszystkie inne widzieliny które wypływają z naszego ciała ukrywamy: kupę siki sperme czy śluz :p dlaczego zatem z mlekiem te baby tak się afiszuja?? Przecież nawet jak nos smarkamy to się odwracamy lub odchodzimy na bok. A Wyciagniety sut naprawdę nie jest estetyczny a właśnie nje jest tak ze gk nie widać bo ja widziałam jak odkładać dziecko do wózka a cyc na wierzchu po karmieniu.

Gość gość
zgadzam sie. mozna odejsc w ustronne miejsce lub sciagnac mleko. Jest wiele sposobow zeby robic to dyskretnir. Pamietam jak na wigilii zakladowej przyjechala kolezanka z mezem i z dzieckiem, jeszcze karmila ale dwie godziny dziennie pracowala, przyjechala z dzieckiem i sru przy stole przy wszystkich cyca na wierch i zaczela karmic, fakt przykryla pieluchha ale ulalo sie tam bluzke brudna miala, dziecko kupe zrobilo, smierdzialo a ona je przy tym stole karmila... wszystkim sie odechcialo

popieram,tez mnie to brzydzi,moze jeszcze przewijanie wmiejscach publicznych jest ok?jakby nie starczylo ze trzeba sluchac wrzaskow dzieciorów

Gość gość
To jest podłe co wypisujecie. Puste uschnięte badyle, dzieci wam przeszkadzają. Jak same gołe cyce i d**y wypinacie facetom w miejscach publicznych to wszystko wam ok.

Gość gość
Popieram, to są niespełnione ekshibicjonistki, które mając bachora chcą wreszcie dać upust swoim ciągotom i pokazywać cycki gdzie im się podoba. Niedługo będą w ogóle latać toples po ulicach, bo w upały ubranie im przeszkadza. Gorzej niż suki w rui.

Gość Allegorya
Ja też popieram. Jestem w ciąży, zamierzam karmić piersią, ale nie wyobrażam sobie, żeby wśród obcych ludzi świecić gołym cyckiem. Jest to niesmaczne i tyle, nikt nie musi na to patrzeć. Zresztą w cywilizowanym świecie co krok są pokoje dla matki z dzieckiem, więc nie widzę potrzeby, by wystawiać pierś na widok publiczny.

Gość gość
Za to powinny być mandaty. To jest obrzydliwe. Kiedyś siedliśmy w parku, aby zjeść gofra, a tu taka locha wyciąga cyca uklejonego tą wydzieliną i pakuje do buzi tego malucha. Maluch mało nie udusił się tym cycem, leje się mu po buzi. Fu odechciało nam się tych gofrów. Sprzedawca z budki z goframi też patrzył się na tą scenę z obrzydzeniem w oczach.

Gość gość
popieram, obrzydlistwo. Wielki nabrzmiały cyc nie jest ok. Jak chcesz się obnażać to idz do domu. Bo to oczu nie ma gdzie człowiek podziać, fuuj

Gość gość
Obleśne.

Gość ovechkin
Mi to nie przeszkadza ja już wolę żeby kobieta nakarmiła dziecko niż żeby dzieciak płakał. Chyba każda normalna osoba zna anatomie człowieka i wie jak wyglądają części ciała kobiety. Przecież nie trzeba się gapić jak komuś to przeszkadza.

Gość gość
Obrzydliwe, obrzydliwe.:P Obrzydliwy może być widok dwulatka przy piersi. Takie mądre jesteście, odciągnąć do butelki. Pediatrzy nie zalecają karmienia mniejszego niemowlaka z butelki, bo dziecko potem nie chce ssać piersi, a kobieta ma potem problem. Zapalenia piersi itd, odciąganie ręczne jest ciężkie, a laktatory mogą uszkadzać gruczoły. Ja się nie spotkałam z wywalonym cycem na wierzch, zawsze pierś i niemowlę są przykryte tetrówką.

Gość gość
Wyższa inteligencja się zabrała w tym wątku.

Gość gość
gość 10:58 uklejony cyc wydzieliną. Przypominam, że ta wydzielina to naturalny pokarm małego człowieka. A nie przyszło ci tępaku do głowy, że jeśli ta pierś jest cała w mleku, a dziecko nie nadąża łykać to oznacza iż ta pierś była tak pełna, że ta kobieta za 2 minuty miałaby całą bluzkę mokrą, nie mówiąc już o tym, że ta pierś ją cholernie bolała i musiała to dziecko wtedy nakarmić!

Gość gość
gość Wyższa inteligencja się zabrała w tym wątku. Kpij sobie kpij. Urodzisz, zbierzesz op*****l od pediatrów, bo będziesz chciała karmić tak jak c***asuje, to się dowiesz o co chodzi. Jak ja kocham takie wątki. Karmiąca matka małe niemowlę obrzydliwa, ale śliniący się, śmierdzący menel kręcący się przy punkcie spożywczym w hipermarketach nie odbiera apetytu. :)

to i tak nic. ja swego czasu siedzialem w wawie w trafficu i podeszla jakas do stolika obok i zmienila dziecku pieluche... :o

Gość gość
kupa też jest naturalną wydzieliną i jak idzie kloc to brzuch boli. Jednakże nikt nie sra publicznie, jak kogoś przypili to najwyżej szoruje w krzaczki

Gość gość
Gadacie tak bo wam żal d**e ściska jak taka laska wystawi cycka..a wy płaskie jak dechy..taka prawda i się czujecie pokrzywdzone przez naturę he. Bo jakby która szła z mężem czy chłopakiem a obok laska by wystawiła dorodnego cyca to jasne że facet jej by patrzył..i to was boli najbardziej..że wy nie macie co wystawić deski do prasowania he..tylko wiadome że każda będzie zaprzeczać i się oburzac że tak nie jest itp. Ale to główno prawda

Gość gość
mój to by się porzygał od razu

Gość gość
To ja się pytam tej cycastej maciory karmiącej. D**ę do srania też wystawiasz publicznie. Może jakiś fagas też by chciał popatrzeć?

Gość gość
Popieram Ostatnio w pociagu babka usiadla naprzeciwko i bez skrepowania wyjela cyca i karmila

Gość gość
ja kiedyś miałam w pracy sanowisko otwarta przestrzen wokoło pełno ludzi podchodzi do mnie klientka z niemowlakiem obsługuje ją a ta pewnym momencie wywala cyca i zacyzna karmić dziecko no ludzie!!!!!!!!!!!!! to nie chodzi o to czy to jest obleśne czy nie ale dla mnie to tak intymna sytuacja ja ją obslugiwałam a robiłam wszystko by sie na nią nie patrzyć czułam się niekomfortowo cała styuacja była żenująca obok kolega obsługiwał innych no masakara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
taaak bardzo ci zazdroszę żylastego, nabrzmiałego cyca z ogromną brodawką, 🖐️

Gość gość
tym bardziej że mamy u siebie pomieszczenie do taki h sytuacji ale nie u nas w firmie juz nawet była sytuacja ze taka mamuśka na krsześle w korytarzu gdzue chodza pracownicy przewijała dziecka smród było czuc nawet w pokojach pracowników:(

Gość gość
Bo taka co urodzila dzieciaka i kazdy jejbw krocze zaglafal to mysli ze mozr sr bezwstydnie cyca wywalic na widoku. To nie jest fajne.czemu one tego nie rozumieja???? Posiadanie dziecka nie powinno byc zezwoleniem na pokazywanie cyca.

Gość gość
zachowują się jak święte krowy w indiach

Gość gość
Bo taka co urodzila dzieciaka i kazdy jejbw krocze zaglafal to mysli ze mozr sr bezwstydnie cyca wywalic na widoku. To nie jest fajne.czemu one tego nie rozumieja???? Posiadanie dziecka nie powinno byc zezwoleniem na pokazywanie cyca.

Gość gość
do allegoria czy jak tam tobie ,urodzisz-zobaczysz,że jak dziecko zgłodnieje to nie ma zlituj się musisz dać mu pierś bo inaczej do domu nie dojdziesz tak będzie się wydzierać