Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdaahh

oblesne są te baby karmiące w miejscach publicznych

Polecane posty

Gość gość
do szału doprowadzaja mnie baby które wywalaja cyca byle gdzie bo one musza nakarmic :O mozna to zrobic z kultura na uboczu a nie wywalac cyca a wokól pełno ludzi fujjjjjjjjjjj

Gość Exhibicjonista Tadek
Ja też nie rozumiem co Wam przeszkadza widok karmiącej matki, ale łączę się z tymi kobietami, bo wiem, co przeżywają :( Sam jestem ekshibicjonistą i odczuwam potrzebę masturbacji w miejscach publicznych. Czynność, którą wykonuję, to czysta fizjologia- tak, jak karmienie cyckiem. Dlatego uważam, że nikt nie powinien się burzyć. A jeśli poczuję nagłą potrzebę oddania stolca, a w pobliżu nie będzie żadnej toalety, to co? Mam narażać się na skręt kiszek? Kupę robi każdy z nas, nic co ludzkie, nie powinno być nam obce. Dlatego uważam, że takie czynności jak wydalanie, seks czy karmienie piersią- wykonywane w miejscach publicznych- powinny być akceptowane!

Gość gość
Ja też dzisiaj oglądałam ten program i te głupie baby mówiły,że nawet w kościele karmiły. Masakra. Pamiętam jak kiedyś byłam cholernie głodna, to było w centrum handlowym, zaczełam jeść kanapkę i nagle za rogu wyszła taka mamuśka z gołym cycem od razu straciłam apetyt. Nie mam nic do karmienia piersią ale błagam nie róbcie tego przy ludziach.

Gość gość
Mówia ze maja karmic dziecko w łazienkach czy toaletach. a czy ty jesz obiad albo sniadanie w smiedzącym kiblu??

Gość gość
no ale naprawdę, ja nigdy ale nigdy nie widziałam kobiety która by ot tak wywaliła cyca (żeby wszyscy dobrze widzieli) i zaczęła karmić na środku ulicy czy gdziekolwiek. I jak czasem w parku owszem widać czasem mamy z dziećmi które owszem może i są karmione (dzieci), a może są tylko przytulone (cholera wie, nie wlepiam wzroku i nie przyglądam się intensywnie bo to nie moja sprawa, tak nigdy nie widziałam zmiany pieluchy na widoku. No nigdy.

Gość gość
Afujj...to normalnie obrzydliwe są te gołe panny chodzące po ulicach z gołymi pępkami na wierzchu i cycami wywalonymi do tegoż pępka. Na dodatek w dziurawych rajstopach lub spodniach. Afujj...powinni wprowadzić ustawę nakazującą nosić Polką burki.

Gość gość
"Pamiętam jak kiedyś byłam cholernie głodna, to było w centrum handlowym, zaczełam jeść kanapkę i nagle za rogu wyszła taka mamuśka z gołym cycem od razu straciłam apetyt. Nie mam nic do karmienia piersią ale błagam nie róbcie tego przy ludziach." dorosla osoba nie mogla pochamowac glodu a niemowle musi?

Gość gość
a ja widziałam, jedna taka wywaliła cyca w miescie na srodku placu zabaw a obok niej stałmój 17 letni syn, jebniete babsko zero wstydu i kultury, teraz to zj***e taka mamuske jak psa

Gość gość
ten synalek 17 letni codziennie gole cyce w necie oglada, nie martw sie przyzwyczajony jest:o

Gość gość
mnie obrzydza jeszcze jedno. Mleko z piersi ma taki charakterystyczny zapach. Te kobiety i te dzieci tak tym śmierdzą, że ja to wyczuwam nawet ze sporej odległości.

Gość gość
Nie, niemowlę nie musi się hamować jak jest głodne, ale niech jego matka choć trochę pomysli,że ludzie nie maja ochoty oglądać jej wymion.

Gość gość
nie chodzi o mojego syna a o kulture tego babska

Gość gość
czemu nie zeżarłaś tej kanapki w domu -tylko w centrum handlowym? mnie tez brzydza te co żrą kanapki ze starym serem lub konserwa z biedronki smierdzi mi to na kilometr, w domu jesc! a nie przy ludziach

Gość gość
to moze zacznijmy łazic po ulicach z gołymi c***jami i c****i bo ktos juz je widział w necie :D te matki maja zlasowany mózg

Gość gość
Osoba, która założyła ten wątek jest zazdrośnicą. Ona jest chora na zazdrość o karmiące cycki.Bidula w dzieciństwie była odstawiona od razu na butelkę i teraz ma uraz "cycuszkowy"

Gość gość
przeciez chodzicie z golymi cyckami latem po ulicy:o

Gość gość
porównanie kanapki do wywalonego cyca moze zrobic tylko bezmózg

Gość gość
kanapka ze starym serem też smierdzi lub szynka -1 kilogram za 5 zł, która tak walicie na te wasze cuchnace kanapki fuj

Gość gość
Osoba, która założyła ten wątek jest zazdrośnicą. Ona jest chora na zazdrość o karmiące cycki.Bidula w dzieciństwie była odstawiona od razu na butelkę i teraz ma uraz "cycuszkowy" *********** serio jestes j******a, czego tu k***a zazdroscic, matki bez kultury??

Gość gość
ja tez popieram, moja siostra jest zwolenniczka akcji "karmiace cyce na ulice" itd, swoje dzieci dość długo karmi piersią, przez to ciężko je ogarnąć jak je zostawia np.dziadkom. Nie rozumiem, czemu te matki aż tak muszą manifestować swoje macieżyństwo. I się nakręcają i licytują gdzie to która nie karmiła (metro, kościół itp -.-). To samo z przewijaniem gdzie popadnie - pracowałam w restauracji "przyjaznej matkom z dziećmi"(łatwo wjechać i są zabawki), to matki się tak bardzo czuły jak u siebie, że nie raz przewijały dzieciaki na stoliku (?) gdzie obok ktoś jadł. A jak nie było gdzie wyrzucić to pielucha za kaloryfer... Restauracja na drogim osiedlu, lunch za 100 zł i przewinięcie gratis.

Gość gość
Nie wiem czy wiesz ale kanapkę można też kupić w centrum handlowym, więc nie trzeba jej wieźć z domu.

Gość gość
ale ja nie musze patrzeć jak ją jesz:o czemu nie zjesz w domu przed wyjsciem?

Gość gość
a już mnie rozwala ten płacz, na widok nagich piersi. Toż to taki sam kawałek ciała jak każdy inny. To że akurat w naszej kulturze został uznany za "osobisty" i "gorszący" to tylko i wyłącznie kwestia umowna. Kiedyś takim atrybutem były kostki. Zobaczyć kostkę panny to było coś :P.

Gość gość
ale ja nie musze patrzeć jak ją jeszpechowiec.gif czemu nie zjesz w domu przed wyjsciem? ****** jedzenie kanapek i innego jedzenia to cos normalnego, natomiast wywalanie cyca przed ludzmi nie jest normalne

Gość gość
albo dlaczego nie schowasz się z tą kanapką w ustronnym miejscu (np w toalecie). Przecież to jest nieestetyczne jak widać kawałki kanapki na zębach.

Gość gość
To nie jest temat o kanapce tylko o karmieniu, więc odwalcie się już od tej kanapki!

Gość gość
przeciez dziecko tez chce zjesc tak samo jak i ty:) popatrzcie na programy Cejrowskiego o ludziach żyjących w puszczy -tam kobiety latają bez stanika i karmia przy całej wiosce zreszta te smierdzące kanapki też są obrzydliwe:o nie mow ze nie, może zjedz w toalecie? zebym ja nie musiala tego widzieć bo ciebie cyc obrzydza mnie kanapka

Gość gość
No jeszcze troche i zaczniecie się dziwić dlaczego jecie w restauracjach w Centrum handlowym.

Gość gość
cóż ja poradzę, że obleśni ludzie wywalają kanapki w miejscach publicznych i nieestetycznie przeżuwają jak krowy. To jest obleśne. Niech się schowają w ustronnym miejscu. Jedzie człowiek zmęczony autobusem a tu taki wywala tę kanapkę, zapach wędliny czy sera czuć w całym autobusie, a potem zaczyna przeżuwać. Bleee. A to dorośli, świadomi ludzie, powinni już kontrolować swoje potrzeby fizjologiczne.

Gość gość
jedzenie to jedzenie skarbie ty wymuszasz aby dziecko powstrzymało swój głod w czasie robienia przez matke zakupów a sama nie umiesz sie powstrzymać albo zjesc wczesniej w domu:o czemu?