Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdaahh

oblesne są te baby karmiące w miejscach publicznych

Polecane posty

Gość gość
Nie no te matki to naprawdę są pierdo.lnięte skoro nie odrózniają normalnego jedzenia od jedzenia wydzieliny z cyca.

Gość gość
a twoje jedzenie to wydzielina z cycka krowy z jakiej robiony jest ser lub dupsko swini z jakiego robiona jest szynka a fuj:o

Gość gość
hmmm, kanapka z serem jest jak rozumiem normalnym jedzeniem. Ser jest zrobiony z wydzieliny z cyca krowy. To jest dopiero obrzydliwe :P. No i jeszcze jedzą i kruszą, do tego się ślinią.

Gość gość
no teraz to szok przezyja jak sie dowiedza z czego ser na ich kanapce jest:D

Gość gość
obleśne to są te, co cyce i dupska pokazują na codzień żeby chłopów kusić. Oburzone jałowe dzidy za robote sie wziąc a nie z żalu tu jakies żałosne wypociny wypisujecie!!!!

Gość gość
Nie dziwcie się, na podawaniu cyca kończy się caly światopogląd. Tak to jest jak tylko to potrafi się w życiu robić

Gość gość
O widzę ,że mamuśki nawet same wiedzą z czym ta kanapka była. Ciekawe:)

Gość gość
wyobraź sobie dzido, że nie tylko to. Mam dzieci, pracuję i zajmuję się domem. To, że ty jestes ograniczona i monotematyczna to nie znaczy, że kazda kobieta tak ma. Dziękuje za uwage

Gość gość
kanapka mogla zwierać też masło (uwaga uwaga, też zawiera wydzielinę z cycka krowy). Do tego chleb oblepiający zęby jest obleśny.

Gość gość
a z czym była ta twoja kanapka skarbie?:)

Jakoś nikt się na widok biustu w obcisłej bluzeczce i z dekoltem nie burzy. Wszystko jest w porządku póki biust to obiekt seksualny, ale jak już zaczniesz nim karmić to wielkie obrzydzenie. Co jest takiego obrzydliwego w mleku? Jecie przetwory mleczne, pijecie mleko i nikt się nie burzy. Nie ma to jak podwójne standardy. Aż się nasuwa: http://p1.pej.cz/p1.pej.cz/144ae060acbc31cb6edaddcb958ecda4.jpg

Gość gość
TheNawojka- przeciez tu nie chodzi o aspekt seksualny. Tym dzidom żal d**e ściska, że nie mają kogo karmic. Tyle w temacie.

Ależ tutaj chodzi o aspekt seksualny. Nie sądzę żeby ktoś komuś tutaj zazdrościł samego faktu, że karmi. Po prostu w naszej kulturze istnieje powszechne obrzydzenie do wydzielin z naszego ciała. Wszystko zależy w jakim kontekście umieścisz dany "obiekt". Jeśli umieścisz biust w scenerii erotycznej, wyeksponowany tak aby przypodobać się mężczyznom to jest to akceptowalne, bo zgadza się ze standardami naszej kultury, która epatuje seksem w sferze publiczno-reklamowej i jest głównie skierowana do płci męskiej. Jeśli natomiast sprowadzisz biust do natury czysto "użytkowej", jak karmienie i połączysz je z wydzielinami to masz mieszankę wybuchową. Jako że nasza kultura pokazuje biust wyłącznie jako obiekt seksualny, tak aby zachęcić ludzi do kupowania czegoś tam (mówię o reklamach), to brak tutaj miejsca na jego drugą funkcję (a w sumie to i może najważniejszą), jak karmienie.

Gość gość
Ja mam na myśli tę pożal się Boże dyskusję i te rozwścieczone baby, co to im matki karmiące obrzydzają śniadanie! W szerszym kontekście oczywiście tak, ale tu nie mam wątpliwości o co chodzi. Żałosny poziom tego forum każdego dnia mnie zaskakuje od nowa...:(

Gość gość
nie ma to jak solidarność jajników..he,he

Gość gość
ja nos wycieram i się zasłaniam albo odchodzę od stołu a tobie nie wstyd żylaste cyce wyciągać?

Gość gość
Istny cud natury. Żylaste cyce do pępka z ogromnymi jak talerze brodawami. Pewnie niech każdy ujrzy jakie to mamy matki polki

Gość gość
a tobie nie wstyd jesc publicznie to co krowie z cycka wypłynęło?

Gość gość
wyobraź sobie, że ja publicznie z tą krową i z jej wymionami się nie afiszuję:)

Gość Groszekzmarchewką
ale o co chodzi? wydzielina z cyców krowy jest przetworzona w ser, nikt nie chodzi z krową na smyczy żeby napić się mleka chociaż. Z resztą matki które karmią porównują się do krów ... buhahahhaa. Skoro nawet krowie wydzieliny są podane w estetycznym opakowaniu to dlaczego nie możesz swojej wydzieliny odciagnąc w butelkę?

Gość gość
100%

Gość gość
Bo to jest wygodnictwo , lenistwo. Butelkę czy ściągaczkę trzeba umyć, wyparzyć. Ale po co jak można oblepione wymię wyciągnąć i po kłopocie.

Gość gość
tylko dlaczego się nie wstydzą?

Gość gość
Groszekzmarchewką- brawo, idealnie to podsumowałaś:)

Gość gość
Moja szwagierka przy wigilijny stole wypieprzyła cycka na wierzch i karmiła. Za chwile drugiego bo w pierwszym ledwo ciekło a dziecko się darło. Była cała rodzina przy stole (10 dorosłych ludzi w tym pięciu mężczyzn)i był to nie smaczny widok dla wszystkich siedzących tylko teściowa mała kisiel w majtkach i paczyła się jak nienormalna na to. Z zachwytu jak jej wnusio je to sama by z drugiej piersi pociągła. A szwagierka miała gdzie na spokojnie nakarmić bo były trzy pokoje wolne ale nie locha wolała zrobić pokaz publiczny.

Gość Groszekzmarchewką
2 dzieciaków karmiłam piersią. I jakimś cudem potrafiłam tak wyliczyć czas że karmiłam w domu. Lekko nie było, ale 6 miesięcy i mm. Dziwię się niektórym kobietom-typu moja szwagierka.Wywala cyce przy swoim teściu. Wielka mama polka cycem karmiąca. A teść wychodzi bo patrzeć nie chce bo mu wstyd, a jej z tymi kołpakami zamiast brodawek- nie.

Gość gość
No z tym porównaniem karmienia z defekacją ...ktoś ma nierówno pod deklem .

Gość Groszekzmarchewką
ale dlaczego? każda z tych czynności jest intymna. Tak samo sikanie jak karminie malucha :P