Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilka

czy to mozliwe ze czuje zarodek ciaza pozamaciczna??

Polecane posty

Gość wilka

witam sama nie wiem co mam myslec jestem we wczesnej ciazy 4 tydzien i mam wrazenie ze czuje rozpieranie po prawej stronie i czy to mozliwe ze czuje zarodek ?? usg za 2 tygodnie dopiero a zaczynam miec mysli ze to mozliwe ciaza pozamaciczna... ach poradzcie!!!

Gość wilka
poradzcie prosze!!

Gość gość
eh kobieto nie mam juz cierpliwosci do ludzi na forum nie bede przeklinac bo jestes w ciazy oddychaj gleboko, zroowo sie odzywaj i nie stresuj sie bo tym stresem zaszkodzisz dziecku objawy ciazy pozamacicznej sa inne, ale i tak nie pojawiaja sie RACZEJ tak wczesnie pozdto i powodzenia

Gość wilka
ja cie przepraszam wiem ze to glupie takie pytania ale nie mam kogo zapytac

Gość gość77
a jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Gość wilka
no ja wynalazlam bol brzucha po jedenej stronie.

Gość gość
normalne ze boli, wszystko sie rozszerza, pewnie taki bol jak na okres,

Gość gość
Czujesz zarodek, a to dopiero psikus...eh

Gość gość
jeżeli postawiłas diagnoze a potem szukasz symptomów w sieci to zawsze znajdzesz. byłam w dwóch ciążach i zawsze mnie bolało w róznych miejscach an poczatku a żadna z tych ciąz nie była pozamaciczna. to zespół objawów dopasowuje sie do choroby a nie wymysla chorobę i sprawdza czy jest jak jakiś objaw który cie dotyczy. tak to bedziesz chora na połowe chorób które sobie wymyslisz.

Gość gość
Moja tesciowa tez tak ma, tylko ona se wyszukuje choroby w gazetach typu Zycie na goraco :) Ostatnio zameczala cala rodzine rakiem skory, bo jej sie nazwyczajniejszy pryszcz na przedramieniu zrobil. Maz przestal odbierac telefony, bo na poczatku sie smial, ale teraz zaczyna go cholera brac :) Niekorzy nie powinni sie bylo uczyc czytac, bo teraz wykanczaja nerwowo wszystkich naokolo.

Gość NieWiemCoSieDzieje200
Logika idioty >Wejdź na forum; >Najlepiej takie, na którym jest najwięcej prowokacji; >Zadaj głupie pytanie (a czego się spodziewać po idiocie?); >Czekaj na odpowiedź; >Masz 90% na wyśmianie/wprowadzenie Cie w błąd; >Nie bądź tego świadomy; Logika przeciętnego >Wyszkukaj; >ciąża pozamaciczna objawy; Logika właściwa >To nie jest ciążą pozamaciczna.