Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Medycyna Naturalna a Depilacja

Polecane posty

Gość gość

Kochani ostatnio goliłam sobie miejsca intymne, maszynka była już trochę przytępiona, bo używałam jej już niecałe 4 miesiące i porobiły się TAM bardzo nieprzyjemne podrażnienia, strasznie piekło i wogule.... 😭 Któregoś wieczora, gdy leżałam sobie wieczorkiem na łóżeczku gotowa do spania, to wskoczyła do mnie moja psinka i ...nagle zaczęła mnie lizać po tych miejscach. Było to nawet fajne hihihihi, ale głupio się poczułam i ją odpędziłam. Rano stało się coś niesamowitego! :-) Wszystkie podrażnienia znikły jak rękom odjął. Byłam w szoku! moja psinka mnie uleczyła! :-) i teraz pytanie, czy coś takiego mimo wszystko nie ociera się o zoofilie? Nie chce być żadną zoofilką :(

Gość gość
nie nie wszystkie tak robiom

Gość gość
jesli mogę spytać, na jajca też działa?

Gość gość
CoWidac do czego słuzy ten temat :D Co za idioci tak dzieci tez maja skladniki leczniocze trzeba uwolnic wszystkich zkazanych za pedofilie !

Gość gość
bo "tamten" moderacja znowu przerabia na potrzeby

Gość Autorka tegoż tematu
Przyjaciele... nie nabijajcie się ze mnie proszę... ja mam poważną zagwostkę, nie chce wyjść na jakąś zoofilkę, ale przyznam że taki "balsam" na podrażnienia jest skuteczny, więc zastanawiam się czy nie leczyć się w taki naturalny sposub za każdym razem. PS. sorry za błędy - pisze z telefonu :-)