Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba sztuka

Za co nie nawidzimy chudych dziewczyn, wpisujcie

Polecane posty

Gość Gruba sztuka
Chuda to i "mądra". A nie mówiłam ze tak jest? I kto miał racje? 1:0 dla grubej berty

Gość gość
JJ**** śmierdzące chude obwiszłe szmaty.********Anję R. trupią główkę polskiego srołbiznesu.

Gość Gruba sztuka
A moze jakiś przystojniak ma ochotę na flirt?

nienawidzić można kogoś za róże rzeczy ale żeby za to, że jest się chudym? Chuda kobieta, dziewczyna jest przeważnie chora, Zależy co rozumiecie przez znaczenie chuda. Szczupła jest pożądana. Gruba- do d**y... widomo... takie czasy.

Gość Gruba sztuka
Bo ja mam chrapkę na jakiegoś przystojniaka.

Gość gość
Jesli liczymy 'madre' to 1:1 :)

Gość gość
gość Nienawidze chudych szmat albowiem robi mi się na ich widok niedobrze i chce mi się rzygać, ostatnio doszedłem do wniosku,że dobrze byłoby je utylizować. to napisała GRUBA KOBIETA

Gość Gruba sztuka
A niby która kobieta tutej jest mądra z chudych? Dla mnie sa dwa rodzaje kobiet: chude i grube- czyli normalne. Innego podziału nie uznaje.

Gość rjana
anoreksja to dosc obszerny temat i nie da sie tego ujac w jednym zdaniu ale tak- anorektyczka to osoba min. z niedowaga wiec nic glupiego nie napisalam. *** co do autorki- no jesli wg ciebie rozmiar 38 to juz gruba to ręce mi opadły.

Gość Gruba sztuka
I pisała jako mężczyzna? Gdzie sens i gdzie logika chuda kobieto? Pomysł zanim cos napiszesz przyglupku.

Gość gość
''to napisała GRUBA KOBIETA'' To napisala GLUPIA kobieta, jesli w ogole kobieta, jak juz sporo osob zauwazylo, to jest oczywista prowokacja, malo oryginalna.

Gość Gruba sztuka
A według ciebie 38 jaka jest? No podziel sie z nami swoim "mądrym" zdaniem.

Gość Gruba sztuka
Sracja nie prowokacja pasztecie. W d***e byłaś kal widziałaś.

Gość gość
23:49 Niestety....to pisze facet. Mało tego...gość o wysportowanej sylwetce....mierzący 191 cm wzrostu jakoi mial juz sporo kobiet i ten facet pisze ci jedno...kobieta musi miec cialo kobiety....musi miec sporo ciała.....musi miec tłuszczyk...i odpowiednie proporcje....anorektyczki wzbudzają we mnie głęboką pogardę....chude baby są po chooyu i to totalnie....wiem co pisze.

Gość gość
tak sama pisze jako kobieta i mężczyzna, trzeba być idiotą żeby wierzyć że pisał to facet

Gość Gruba sztuka
Hej przystojniaku, mam ochotę na Teoje paluszki, co ty na to? Dasz sie dotknąć?

Gość gość
A ja jak widze grubasy,prawdopodobnie takie jakim ty jestes,to bierze mnie na wymioty...co sobie obiecujesz zakladajac taki denny temat?Chcesz wszystkich przekonac,ze szczuplutkie sa be a grube cacy?Przynajmniej jest sie z czego posmiac :DWidze po twoim jadzie,ze bardzo ci to doskwiera,ze jestes gruba.Na pewno tez smierdzisz,bo przewaznie jedno z drugim idzie w parze,fuj :O

Gość Gruba sztuka
Opowiesz jeszcze cos o sobie? Lubię cie słuchać, jesteś taki męski w tym co piszesz.

Gość gość
;

Gość gość
gość 23:49 Niestety....to pisze facet. Mało tego...gość o wysportowanej sylwetce....mierzący 191 cm wzrostu jakoi mial juz sporo kobiet i ten facet pisze ci jedno...kobieta musi miec cialo kobiety....musi miec sporo ciała.....musi miec tłuszczyk...i odpowiednie proporcje....anorektyczki wzbudzają we mnie głęboką pogardę....chude baby są po chooyu i to totalnie....wiem co pisze. kobieto nie poniżaj się, ja jako doświadczony facet wolę szczupłe moi koledzy też

Gość Gruba sztuka
Śmierdze ale prawdziwa kobieta, a nie tak jak wy, męskim potem .

Gość Gruba sztuka
Haha to ostatnie napisała kobieta. A jesli nie to spotkaj sie ze mba, a zrobię tak ze zmienisz zdanie.

Gość gość
''A ja jak widze grubasy,prawdopodobnie takie jakim ty jestes,to bierze mnie na wymioty...co sobie obiecujesz zakladajac taki denny temat?Chcesz wszystkich przekonac,ze szczuplutkie sa be a grube cacy?Przynajmniej jest sie z czego posmiac smiech.gif Widze po twoim jadzie,ze bardzo ci to doskwiera,ze jestes gruba.Na pewno tez smierdzisz,bo przewaznie jedno z drugim idzie w parze,fuj'' Naprawde? Naprawde sie na to nabierasz, naprawde tak malo ci trzeba?

Gość Gruba sztuka
Mezczyzno... Pogadajmy ;)

Gość gość
Gruba Sztuka Paluszki....jestem mistrzem minety i wszelkiego palcowania. CiaŁo kobiety to dla mnie wspaniałe laboratorium.....jest jeden warunek....musi mieć swoje rozmiary i właściwe proporcje...;):classic_cool:

Gość Gruba sztuka
Jakie rozmiary Cie interesują i jakie proporcje. Jestem w stanie sie dostosować.

Gość Gruba sztuka
Mrauuu

Gość Gruba sztuka
Chude wypad stad, teraz czas na flirt z prawdziwym ogierem.

Gość gość
A ja tam lubie chude i małe doopki u kobiet.....bo jestem pedrylem.:classic_cool:

Gość Gruba sztuka
MAm wielki apetyt na takiego faceta.