Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nie śmieszne że matka dzieciom sprzedaje na allegro używane buty

Polecane posty

Gość gość

MOja koleżanka sprzedaje na allegro używane schodzone buty. Masakra. To nowa moda czy co? Jej facet nieźle zarabia, a ta nie dość że sprzedaje to jeszcze używane. Fuuuuuuuuuuuuj.

Gość gość
a ty z h**a sie urwałaś, idiotka. Ludzie na allegro wystawiają różne rzeczy. A jeszcze inni to kupują. Czego twój ograniczony mózg nie ogarnia?

Gość gość
myślał ze sprowokuje idz lepiej w siano

Gość zawsze sexy
p**********a jakaś jesteś skoro tak myślisz, zatanawiałaś sie co ty byś zrobiła z tymi butami? naj prościej je sprzedać przecież, po co mają leżeć w szafie i niszczeć

Gość gość
Jak nie biedna to po co sprzedaje może dać do domu dziecka . pazerność

Gość gość
A wiesz, jakie to niehigieniczne sprzedawać takie buty? Wiesz, czego można się nabawić?

Gość gość
FAJNĄ MA KOLEŻANKĘ sukę :D która na forum smaruje jej tyłek ! dwulicowy małpiszonie :P

Gość gość
zakaz sprzedaży obuwia, oraz galanterii

Gość gość
skoro ma się stare BUTY, w których już się nie chodzi to można je oddac osobom potrzebującym, jeśli zechcieliby przyjąć. Wybaczcie ale dla mnie sprzedaż schodzonych butów to tak jak sprzedaż używanych majtek. W życiu nie przyszłoby mi do głowy aby handlować zarówno jednym czy też drugim.

Gość gość
pieluchy też sprzedajae ? Centusiowa

Gość gość
ia] gość myślał ze sprowokuje idz lepiej w siano 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] zawsze sexy p**********a jakaś jesteś skoro tak myślisz, zatanawiałaś sie co ty byś zrobiła z tymi butami? naj prościej je sprzedać przecież, po co mają leżeć w szafie i niszczeć 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jak nie biedna to po co sprzedaje może dać do domu dziecka . pazerność 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość A wiesz, jakie to niehigieniczne sprzedawać takie buty? Wiesz, czego można się nabawić? 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość FAJNĄ MA KOLEŻANKĘ sukę smiech.gif która na forum smaruje jej tyłek ! dwulicowy małpiszonie jezyk.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość zakaz sprzedaży obuwia, oraz galanterii lapka.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość skoro ma się stare BUTY, w których już się nie chodzi to można je oddac osobom potrzebującym, jeśli zechcieliby przyjąć. Wybaczcie ale dla mnie sprzedaż schodzonych butów to tak jak sprzedaż używanych majtek. W życiu nie przyszłoby mi do głowy aby handlować zarówno jednym czy też drugim. Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
ddddobra z ciebie kolezanka jak krytykujesz kolezanke na form,zamiast powiedziec jej np. co o tym myslisz,zdaje mi sie ze cie znam i kolezanke tez ciekawa jestem czy jej powiesz ze opisujesz jej sprawy na form

Gość gość
saludziska bez honoru sknery brudne kąpielówki też sprzedaje ?

Gość gość
Juz jakieś podobne ludzoska odzywają się i straszą . Znają hehehe Chciwość jest ohydna

Gość gość
Powiedziałam jej, że może przecież oddać buty na PCK. Tam pełno osób którym by się przydały, ale ona powiedziała, ze woli sprzedać.

Gość gość
gość ia] gość myślał ze sprowokuje idz lepiej w siano 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] zawsze sexy p**********a jakaś jesteś skoro tak myślisz, zatanawiałaś sie co ty byś zrobiła z tymi butami? naj prościej je sprzedać przecież, po co mają leżeć w szafie i niszczeć 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jak nie biedna to po co sprzedaje może dać do domu dziecka . pazerność 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość A wiesz, jakie to niehigieniczne sprzedawać takie buty? Wiesz, czego można się nabawić? 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość FAJNĄ MA KOLEŻANKĘ sukę smiech.gif która na forum smaruje jej tyłek ! dwulicowy małpiszonie jezyk.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość zakaz sprzedaży obuwia, oraz galanterii lapka.gif 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość skoro ma się stare BUTY, w których już się nie chodzi to można je oddac osobom potrzebującym, jeśli zechcieliby przyjąć. Wybaczcie ale dla mnie sprzedaż schodzonych butów to tak jak sprzedaż używanych majtek. W życiu nie przyszłoby mi do głowy aby handlować zarówno jednym czy też drugim. Odpowiedz na ten temat » 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość ddddobra z ciebie kolezanka jak krytykujesz kolezanke na form,zamiast powiedziec jej np. co o tym myslisz,zdaje mi sie ze cie znam i kolezanke tez ciekawa jestem czy jej powiesz ze opisujesz jej sprawy na form 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość saludziska bez honoru sknery brudne kąpielówki też sprzedaje ? 20.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Juz jakieś podobne ludzoska odzywają się i straszą . Znają hehehe Chciwość jest ohydna Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
cencik do cencika

Gość gość
Chytra jest i bez serca. ja używane ubrania daje bezdomnym a i tak mi wstyd, że nie nowe. zaraz będzie że chwalę się. Nikomu na żywo nie gadam o tym bo nie lubię ale dla porównania pokazuje. Kasę też daje jak mam. Takich ludzi żal

Gość gość
są ludzie, którzy dojadają w barach resztki po innych, a nawet są tacy, którzy jedzą żywność wyrzuconą do śmietnika. Pewnie woleliby kawior i szampana.

Gość gość
znam cie mieszkasz w miescie Kopernika

Gość gość
a czy przypadkiem ta koleżanka nie złapała na ciąże tego bogatego męża? znam podobną laskę ze wsi, która rozwaliła związek bogatego faceta bo zrobiłą mu bachora. I teraz siedzi z dzieckiem, on zarabia a ona handluje używanymi butami. dla mnie tez to żenada.

Gość gość
Pewnie kaze dziecku szybko rosnąć zeby interes się kręcił

Gość gość
nic nie każe. ona nie pracuje i raczej już pracować nie będzie. wcześniej robila w barze a teraz robi z siebie matkę polkę i lata z bachorem wte i wewte. a w wolnej chwili handluje zużytymi buciorami.

Gość gość
A może ten jej bogaty mąz pieniędzy jej nie daje za dużo? Są takie przypadki.

Gość gość
tego jeszcze nie bylo :O

Gość zawsze sexy
ale jeseście wredne babszytyle skororo tak myślicie. Ja tez bym nie chciała żeby mi się kasa marnowała w szafie ( myśśle tu o markowych butkach )

Gość gość
Dla mnie autorka jest idiotką. Jak ci się nie podoba nie sprzedawaj i nie kupuj. I tyle. Sama nie kupuję, ale sprzedałam dwie pary:obie jak ze sklepu, jedne syn miał na sobie raz, drugie więcej ale były jak nowe- żadnych otarć, pęknięć, wymyte,pachnące. to o co chodzi? Dałam za te buty 220 zł, sprzedalam za 50 i kupujący zadowolony i ja- bo syn dostał te pieniądze do skarbonki i zbiera na ogromny komplet Lego.

Gość gość
No akurat nie są to buty od lobutina ani od coco channel czy versace :)

Gość gość
a przeszkadza ci to tak bardzo? To też pohandluj sobie.

Gość gość
a dla mnie ty jesteś idiotką. pazernośc ludzka nie zna granic! oddalibyście te schodzone buciory do domu dziecka albo bezdomnym, a nie sprzedajecie je za marne grosze tak jak ta co pisala ze sprzedala buty syna za 50 zl? wiesz ze jakiemuś dzieciakowi z domu dziecka takie buty by się przydaly? no ale ty musisz zbierac na lego dla syna bo nie stać cie na kupno od reki wiec biedziesz ciulac grosz po groszu. zużyte podpaski tez na allegro sprzedasz żeby sobie kupic nowy stanik? żenada. na zachodzie nie ma takich akcji. no ale tutaj jest polaczkowo.