Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to nie śmieszne że matka dzieciom sprzedaje na allegro używane buty

Polecane posty

Gość rjana
co do sprzedazy internetowej- ostatnio bylam troche wybrakowana wiec sprzedalam okolo 20 rzeczy i zarobilam 700zl za co kupilam sobie ubrania z najnowszej kolekcji i jestem bardzo zadowolona. byl czas, ze zarabialam bardzo przyzwoicie- wtedy oddawalam ubrania za darmo. teraz zarabiam gorzej wiec radze sobie w taki wlasnie sposob. uwazam, ze biednym powinni pomagac ludzie bogaci a nie tacy ktorzy odbiora sobie aby dac innym. gdyby przyszedl do mnie ktos glodny zawsze bym dala jedzenie ale na chwile obecna nie zamierzam odbierac sobie aby dac komus.

Gość gość
naJBARDZUEJ dziela się ci co mają mało .Bogaci dają z nadmiaru to mała ofiara liczy się serce z niedostatku jak dasz z miłosci

Gość gość
aha, chciałam dodac ze te sprzedawane buty nie były dzieci ale tej matki. wstawila ogłoszenie ze sprzeda swoje buty a przez ten czas jeszcze w nich latała :)

Gość gość
autorko z toba chyba cos nie tak w tytule piszesz o sprzedazy dziecinnych butow teraz matki sama nie wiesz jak poplotowac gubisz sie nie ladnie tak kolezanko kolezanki,pomys tylko co z ciebie za kolezanka?nie nazywaj sie tak bo kolezance tylek publicznie obrabiasz a pewnie jutro polecisz do niej na kawe-wstyd!

Gość gość
No bo to miało być "matka dzieciom" w sensie że ta koleżanka ma dzieci. A buciory sprzedaje swoje używane!