Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wątpliwości przed ślubem

Polecane posty

Gość gość

czy wy też jesteście zdenerwowane i macie wątpliwości co do ślubu? mam na myśli to czy sobie poradzicie i ogólnie jak to będzie....

Gość zgubilam grzebien
pozbawiony watpliwosci jest tylko czlowiek pozbawiony wyobrazni doluz trzecia rubryke jak zaradzic

Gość gość
Ten kto ma wątpliwości,tzn że tak do końca nie kocha i nie akceptuje drugiej osoby.... My nigdy takich wątpliwości nie mieliśmy:)

Gość gość
ja miałam wątpliwości. Slub nie był dla mnie takim przezyciem jakie myślałam że będzie, nie cieszyłam się. Myślałam, że to przez nerwy, stres... teraz niespełna rok po ślubie wiem, że to była największa pomyłka mojego życia...

Gość gosccc
też miałam wątpliwości, w sumie raczej chwilę zwątpienia. co prawda jesteśmy przed ślubem. był raz podobny temat i dużo kobiet pisało że miało wątpliwości, ale później nie żałowały swojej decyzji. a czemu masz wątpliwości.

Gość gość
ale masz wątpliwości co do przyszłego małżonka czy do tego czy wszystko pójdzie tak jak sobie zaplanowałaś ? jeśli pkt 1 to przemyśl ten ślub bo jak już zdejmiesz białą suknie to będziesz musiała żyć z tą osobą resztę życia jeśli pkt 2 to chyba każda panna młoda ma wątpliwości czy jest wystarczając ilość wódki/napoi/jedzenia/odpowiednia sala/kościół itd. to chyba normalne

Gość Szczęśliwa 1
ja obawiam sie tylko tego,że moge pomylić sie w Kościele.

Gość gość
Ja miałam podobne wątpliwości jak ty też nieustannie myślałam jak to będzie czy ja sobie poradzę w roli żony w nowym życiu czy tylko będzie wszystko dobrze tysiące pytań a odpowiedzi brak ale to ci minie