Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasażer mzk

Laska na przystanku

Polecane posty

Gość gość
Ile masz lat, pasażerze?

Gość pasażer mzk
19 / wolny (jak ptak)

Gość hejter nr 1
i głupi jak dodo (też ptak) :)

Gość gość
Ej tam zaraz glupi ,po prostu chce uwolnic swego ptaka :D

Gość hhhhhhhhh
weź zagadaj do niej. jeśli z miejsca zrobi w pory tzn ze nie posiada sie ze szczescia ze w koncu do niej zadadałes, a jesli ją to obedzie tzn ze jest obłąkana. a najlepiej to jeszcze weź powąchaj jej ucho. jeśli jej smierdzi z ucha to znaczy ze ma nasrane we łbie.

Gość hejter nr 1
jeśli jej smierdzi z ucha to znaczy ze ma nasrane we łbie. ----> oplułem monitor kawą

Gość gość
Wiek tłumaczy Twoje wątpliwości :) Jeżeli dziewczyna Ci się podoba, to do dzieła - przygotuj sobie jakąś zajawkę i zaczep ją. Tylko niech to będzie coś niezobowiązującego, na wypadek jeśli przy bliższym poznaniu okaże się mniej interesująca niż jej wygląd (bywa). Może nawet coś bardziej neutralnego niż propozycja na poprzedniej stronie, abyś potem spokojnie mógł ją traktować jak powietrze i nie czuć przymusu kolejnego zagadywania. Zapytaj która godzina na przykład. A potem zobaczysz, może od razu poczujesz miętę i dalej pójdzie jak z płatka. Powodzenia!

Gość gość
Na bank jest tobą zainteresowana, bro. Stawaj obok niej, "niechcący" ją potrąć i przeproś ładnie, przygotuj paczkę chusteczek i spytaj czy to jej wypadły - wymyśl coś póki jeszcze nie dopadło jej zniechęcenie. Powo!

Gość pasażer mzk
Postanowiłem sobie, że w poniedziałek będę przed :22, jeżeli będzie już czekała, to wszystko jasne....

Gość gość
Fajnie, ze nie jestes taki maczos, co to u kazdej dziewczyny widzi jakoby uwielbienie dla swojej osoby (hehe). Nie ma nic gorszego niz zbyt pewny siebie mezczyzna. Ty wydajesz sie spoko i juz chyba dales sie tu przekonac, ze nie masz urojen. Jesli dziewczyna zdaje sie byc tego warta, sprobuj nawiazac kontakt, co ci szkodzi. Ewentualnie zmienisz linie albo bedziesz wsiaac do innej czesci skladu i luz.

Gość gość
Daj jej kwiatka z tekstem, ze z okazji nadejscia wiosny :) Nalezy sie jej za to dlugie czekanie na ciebie ;)

Gość hejter nr 1
Nie ma nic gorszego niz zbyt pewny siebie mezczyzna -------> Racja, to pewnie dlatego zbyt pewni siebie ****aja co tydzien nowa, a ci niezbyt pewni siebie nie maja kobiety prawda? :)

Gość gość
może to duch :D.... zagadaj zwyczajnie, jak się patrzy to znaczy ze cos jest na rzeczy . Pod warunkiem, że nie wyglądasz na psychola:p

Gość gość
16:48 Haha super pomysl :D I zeby zaskoczyc ja totalnie, badz duzo wczesniej, zanim przyjdzie. Bedziecie mieli co wspominac potem :D

Gość gość
Też myślę, że nieprzypadkowo zawsze jedziecie tym samym autobusem... Pewnie jest nieśmiała i nie potrafi zagadać wiec po prostu zadowala się Twoim widokiem :) Jak Ci się podoba to zagadaj do niej, co Ci szkodzi, zapytaj o godzinę tak jak niektórzy tu proponują, zaraz potem możesz dodać, że jak zwykle się nie wyrobiłeś i będziesz spóźniony, jak bedzie Tobą zainteresowana podejmie rozmowę :) Powodzenia :)

Gość gość
Hejter, daj sobie siana. Komentarz napisala mloda kobieta (ja). Zbyt pewni siebie faceci sa odpychajacy. A to, ze pozaliczali juz tabun panienek moze uchodzic za ich zalete tylko w oczach kolejnej glupiej. Silisz sie na hejty jakbys nie wiadomo jakie madrosci mial do przekazania, osmieszasz sie, nie czujesz tego? Bez odbioru.

Gość gość
Sprawdz sobie na facebooku strone spotted twojej miejscowosci . Moze ona tam dodala post na kogo czeka na tym przystanku i niebedziesz musial nic pytac a sie dowiesz

Gość hhhhhhhhh
mam jeszcze jeden pomysl. bardziej powazny. przyjdz wczesniej, np ;22 tak jak mowisz, ale nie wsiadaj do autobusu. ciekawe co ona zrobi. zgłupieje? albo zapyta cie o co ci chodzi:-)

Gość hejter nr 1
Hejter, daj sobie siana.--------->Ja nie kon, siana nie jadam, ale milo, ze podzielilas sie informacja a propos twojej ulubionej potrawy . Zbyt pewni siebie faceci sa odpychajacy.---->Zauwazylem odmienna zaleznosc od twojej i dlatego pisze co pisze Silisz sie na hejty jakbys nie wiadomo jakie madrosci mial do przekazania, osmieszasz sie, nie czujesz tego?--------> To ty sie osmieszasz twierdzeniem,ze skoro dla ciebie zbyt pewny siebie facet jest odpychajacy to AUTOMATYCZNIE jest odpychajacy dla KAŻDEJ :D Nie czujesz tego? :O

Gość pasażer mzk
Ja jestem pasażerem, wyrywam gąbkę z siedzeń na wszystko leje pies bo lubi PKS :)

Gość gość
Ja też siedzę na przystanku ile mam ochotę a potem jadę, kiedy mi się chce, najlepiej z kimś. Nie mam roboty to sobie chodzę od przystanku do przystanku na dystansie 10 km. Na co drugim sobie siadam i siedzę z pół godziny i jaram się tym że te męskie osiołki trapią, drą się i zatrzymują chyba nie wiem po co. Czy to coś złego?

Gość gość
Nie wysilajcie sie, podszywy latwo rozpoznac :P Chlopak jest wporzo i to was tak wkurza? Zalosni jestescie. Spotted na fejsie faktycznie cieszy sie spora popularnoscia, zajrzec nie zawskodzi. Nie kazdy lubi fb i ma tam konto, ale na niektore miasta mozna wejsc bez logowania sie i rejestracji.

Gość gość
Po mojemu to ta laska jakas nienormalna. 3 - mce za facetem wystawac ? Psychol do potegi ! Ja bym sie za nia nawet nie obejrzal.

Gość gość
Nie znasz sie i mu zazdroscisz wytrwalej, choc niesmialej adoratorki. Jesli komus na kims mocno zalezy, to czeka.

Gość gość
A to ona nie moze zagadac ? Korona jej z glowy spadnie ?

Gość gość
Czep sie tramwaja, nie twoja sprawa.

Gość gość
Czesc, w PL juz poniedzialek - daj znac jak Ci poszlo dzisiaj :) Nie zwracaj uwagi na trolluchow, rob swoje, do odwaznych swiat nalezy!

Gość gość
Powodzenia, stary! Napisz później, czy wam się poszczęściło.

Gość gość
Powodzenia, stary! Napisz później, czy wam się poszczęściło.

Gość gość
Super jest ta historia. W dzisiejszych czasach, gdy ludzie sa czesto egocentryczni, skoncentrowani na sobie i swojej wygodzie, postawa dziewczyny robi wrazenie. Badz delikatny, nie splosz jej, bo skoro tak dlugo sie czai, znaczy ze niesmiala i wrazliwa. Na mojego czuja mozecie do siebie pasowac, bo Ty tez zdajesz sie byc rownym gosciem, a nie palantowatym narcyzem z jedna mysla w glowie: ze "zadna mi sie oprze" - skoro masz watpliwosci, czy o Ciebie jej chodzi. Ja tez mysle jak inni, o Ciebie. Tak wiec do dziela, zycze pomyslnosci dzisiaj.