Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto się nudzi w pracy?

Polecane posty

Gość WerCiaaaA
Do jutra trzymaj się !:)

Gość vendyyy
do jutra, to wpadnij chociaz na chwilke :)

Gość gość z wczoraj
A mnie jeszcze 1,5 godziny zostało. Już bliżej jak dalej końca nudów :D A potem pochodzę po sklepach bo mąż musi do sklepu budowlanego, więc będę dziś apaczem :D i z przyjemnością nim zostanę.

Gość WerCiaaaA
Hahaha:p ja nie Lubie sklepów budowlanych..nawet jak coś do domu potrzebowalam to byle szybko i wychodzilam.heh:p

Gość vendyyy
my jeszcze 3,5 damy rade :)

Gość WerCiaaaA
Dzisiaj jak powiedzialam koleżance z piekarni kto to apacz to nie mogla przestać się śmiać :p haha tyle ze ona malo apaczy ma bo każdy w piekarni cos tam kupi i po cos konkretnie przychodzi.nie ma na co PACZEĆ :d haha

Gość gość z wczoraj
Mąż do budowlanego a ja do innego sklepu się przejdę, tam to on niech chodzi. Ja tylko czasem zaglądam do działu ogrodniczego, ale też bez entuzjazmu.

Gość WerCiaaaA
Niech ten czas szybciej leci...siedze i slucham radia.kurde ciągle te konkursy i juz tyle smsow wyslalam i nic.masakra.nawet nie pytajcie jaki rachunek mi przyszedl przez te smsy do radia bo AZ wstyd się przyznać.obiecalam sobie ze w tym miesiącu ani jednego nie wyśle bo bylam w szoku jak dostalam rachunek teraz.ale cóż znowu wysylalam:/Muszę chyba zmienić radio

Gość gość z wczoraj
Nie wysyłaj, czytałam kiedyś, że te konkursy są tak ustawione, że połowa ludzi, która mogła wygrać nie wygrała bo np. rozłączają się dzwoniący z radia jak ktoś np. powie umówioną kwestię a jest jeszcze za wczesna pora na to by znalazł się wygrany itp. szkoda pieniędzy.

Gość gość z wczoraj
Już mi się nie chce patrzeć w ten monitor :( Została godzina a czas zwalnia ;)

Gość WerCiaaaA
Tez czytalam ze to przekręty:/ ale kusi jak się slucha ze ktoś wygrywa masakra.juz więcej nie wyśle. Babka wczoraj wygrala 10 tys on się jej zapytal :ile pani wyslala do nas smsow?a ona od kilku dni duo smsow ale dziś malo 6-7 tylko .to dla niej malo?7 smsow to 17 zl to ile musiala wczesniej wysylac.. no ale wygrala.w esce wygralam karaoke i ostatnio czapkę i koszulkę no ale latwiej dostać się na antenę za takie nagrody niż za kasę dużą.

Gość WerCiaaaA
Mi 3 godziny..

Gość Kaasiulaa
17 zł sms??? niezle! W rmfce też jest jakiś konkurs co hubert urbański prowadzi ale nie wiem ile sms kosztuje. Jak mialam bodajże 12 lat to "wygralam" w konkursie w radio: książkę i wejsciowke do kina. Książka to był jakiś erotyk( haha) a co do kina to mnie nie wpuscili bo dla jednej osoby seansu nie wyswietlali... Takie były czasy i prywatne kina. Haha jak sobie to przypomne jaka byłam podlamana tą " nagrodą"

Gość WerCiaaaA
7 smsow 17 zl:p

Gość WerCiaaaA
Jeszcze ponad 2 godziny:p

Gość gość z wczoraj
A ja jeszcze chwilę i się zbieram, już kubek umyłam :D

Gość ja od vifona
hej moje kochane w szczególności weka i jaaa tesknie za wami ale mam taki kociol ze zamiast o 15 wychodzę 1530-15-40 tęsknicie za mna trochę?

Gość WerCiaaaA
Hej wszystkim:) dziewczyno od vifona wlasnie wczorj myslalam o się z to a dzieje.okazuje sie ze ciężko pracujesz i nie masz czasu a nude.zajrzyj jak będziesz miala chwile:) ja wlasnie jem śniadanie :)

Gość do 17
Cześć dziewczyny. Jestem i zaczynam pracę, śniadanko zjedzone. wczoraj były podle nudy w sklepie. ciekawe jak będzie dziś.

Gość do 17
do wercia długo tu siedzisz na kafeterii? wchodzisz na czaty, znasz tu ludzi?

Gość blondyna3333
Witam.Widzę, że dużo mnie ominęło. Idę robić kawkę.

Gość do 17
u mnie kawa dopiero w południe

Gość WerCiaaaA
Powiem szczerze ze siedze jakoś kolo roku ale tylko czytam:D zaczelam od takich porad kosmetycznyxh a jak zobaczylam ogólne fora to zaczelam z nudów w pracy czytać i odwazylam się napisać w końcu haha .jeszcze kiedyś tez tam się raz udzielilam a tak to nie:p a ty?

Gość WerCiaaaA
Ja wlasnie zjadlam sniadanko dopiero bo ludzie jakoś wchodzą do mnie i nie mam jak jeść bo glupio przy kimś.ale każdy cos kupuje wiec jest ok.malo Apaczów z rana to moze będzie dobry dzien:p

Gość ja od vifona
moje kochane mam niezly meksyk ale teskbie za wami i weszlam tesknicie za mna troche? jednak piatek to piekny dzien moge wejsc do was na kaffe a tak to dogina niczym dziki osioł po jerozolimie

Gość gość z wczoraj
Witam, u mnie nudów ciąg dalszy. :D Dodatkowo mam zagwozdkę. Odpowiedziałam na ogłoszenie o pracę na tablicy. Facet tylko po przeczytaniu mojego CV odpisał, że z chęcią mnie zatrudni, tylko muszę wejść na stronę (dziwny adres i jeszcze mam pousuwać z niego myślniki by przekierowało) i potwierdzić warunki pracy. I kurczę poje się wejść na tą stronę czy tam jakiego wirusa nie ma. A z drugiej strony wg. ogłoszenia praca nieskomplikowana i w godzinach bardzo mi odpowiadających. I nie wiem co tu robić :D

Gość do 17
sprawdź tę stronę w googlach chociaż. jak ktoś chce cie do pracy to cie wzywa na rozmowę a nie każe ci coś klikać.

Gość do 17
do wercia szkoda, myślałam , że może znasz tu udzielających się ludzi i powiesz mi coś o nich

Gość WerCiaaaA
Ja bym się bala wejść bo to może być wirus..nie musi ale może..wlasnie sprawdź w google ten link i wyjdzie co to może ktoś o tym pisze.przecież warunki pracy przez emaila mogli podać..dziwne :)

Gość gość z wczoraj
I właśnie dlatego mnie to niepokoi i podejrzewam jakieś oszustwo. Kurcze, czemu ja zawsze trafiam na jakichś oszustów :(