Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa

kto się nudzi w pracy?

Polecane posty

Gość WerCiaaaA
To jest taki sklep wielobranżowy.ubrania ,buty upominki itp :) dużo glupot i takie tam ;)

Gość Kaasiulaa
No ja też do 17. Zaraz zmykamy:)

Gość WerCiaaaA
Nie widzę tego co napisalam wiec jeszcze raz napisze.sklep z butami ubraniami upominkami na każda okazje i dużo pierdół tak w ogóle.:)

Gość Kaasiulaa
19 minut, nawet apaczy brak haha

Gość Kaasiulaa
Taki typu po 5zł czy jakoś tak? U nas to pełno ludzi w takich sklepach...

Gość do 17
no to apacze się przyjęli, fajnie jutro od której się nudzimy? ja od 10

Gość WerCiaaaA
Ja będę po 10 kolo 11 bo od 10 w sklepie będę :) trochę inny ale podobny.w jednej części SA ubrania i buty a w drugiej części sklepu upominki i p*****ly.:) no u mnie dużo apaczy dlatego jest bo dużo pierdół

Gość Kaasiulaa
Ja też od 10 ale mam nadzieje że takich nudow jak dziś to nie będzie. Ale zajrze tutaj na bank @do 17: mamy takie same godz pracy, w sumie fajnie że 7 h

Gość do 17
jedna godzina nudów mniej, hihi

Gość Kaasiulaa
Do 18 to już bym się zalamala... Do jutra!

Gość WerCiaaaA
No ja tez mam nadzieję ze jutro będzie lepiej :) oby.może to przez poniedzialek dzis

Gość do 17
no to co panienki, zbieram się pomału. do jutra, miłego wieczorku, w domu pewnie nie będziemy się nudzić

Gość WerCiaaaA
Kasia ja się nie załamie!:D haha do jutra dziewczyny

Gość ja od vifona
hej dziewczyny ja miałam dzisiaj taki kociol ze hej pozdrawiam werkw i jaa i nowe osobki super ze jestescie

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
witam dziś :) znów zostałam sama, ale jeszcze tylko 5 godzin! ehh.. pogoda beznadziejna, padał u mnie dziś śnieg, zaspałam do pracy, ale spóźniłam się tylko 10 min, bo wzięłam autko i pędziłam jak szalona, oczywiście później nie mogłam znaleźć parkingu i wcisnęłam się pomiędzy samochody tak, że wysiąść nie mogłam, przemokły mi buty... super się zapowiada dzień. a u Was?

Gość WerCiaaaA
Hej dziewczyny:) koleżanką od vifona cieszymy się ze się nie nudzilas:p heh zobaczymy jak będzie dzisiaj:) Jjjjjjaaaaa no to dzień tak średnio się zaczal:) ale czasami tak jest że rano kiepsko a potem juz idzie wszystko ok .u mnie poranek tez taki sobie z rana musialam się poklocic chlopakiem który wmawial mi ze mu dowód gdzieś przstawilam jak sprzatalam:) a dzis musi go mieć bo musi cos zalatwic no i klotnia gotowa.ale okazalo się ze w samochodzie mial razem z dokumentami.niepotrzebne tylko nerwy z rana.ale on mnie denerwuje z tymi dokumentami.on nie nosi portfela w ogóle.wyobrazacie to sobie?nie mieć portfela?masakra.kupowalam mu ladne portfele żeby tylko nosil ale to nic nie daje:) nie chce i juz.a potem szuka wszystkiego.i jak tu się nie denerwowac.

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
Coś Ty? Nie gubi pieniędzy jak nosi w kieszeniach? I reszty dokumentów? Ja zawsze przy sobie wszystko mam, dowód, prawko, dok.od samochodu, karty, kasa, listy zakupów, wizytówki od lekarza czy fryzjera.. kieszeni by mi nie wystarczyło i połowę bym zgubiła pewnie :) to trzymajmy się tego, że z każdą godziną będzie tylko lepiej..

Gość WerCiaaaA
Ja tak samo AZ mam taki gruby portfel ze się nie chce zamknąć czasami haha.pieniądze nosi po kieszeniach:/ albo w samochodzie jak wszytko masakra.mówi ze jak zlodziej mi ukradnie portfel albo torebkę to tak naprawdę wszystko mi zabierze a jemu nie hahaha.ale może kiedyś się przekona ze trzeba mię portfel;/ jemu jeszcze 11 nie ma.cos mi się wydaje ze będzie mi się dzień dlużył .w nocy strasznie padalo a u ciebie?

Gość WerCiaaaA
Jeju* a nie jemu :)

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
coś w tym jest, niby nie powinno się nosić wszystkich dokumentów razem, ale weź później szukaj, bo w portfelu dowód, prawo jazdy w lewej kieszeni itd. hehe ;) u mnie nie wiem czy padało, bo spałam sobie smacznie, nie nastawiłam nawet budzika... całe szczęście, że się w miarę wcześnie obudziłam. Padał u mnie śnieg i to przez całą drogę do pracy. Mam nadzieję, że jak wrócę to nie będzie go za duuużo..

Gość WerCiaaaA
U mnie śnieg nie padal:p tylko ten deszcz.zimno dziś.zalozylam zimowa kurtkę:D ale mi się spać chce..

Gość urzędas z ministerstwa
Ja się nudzę

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
cześć urzędasie :D też siedzisz sam w pracy, czy z kimś i udajesz,że coś robisz?

Gość WerCiaaaA
To jakiś filmik a nie mogę odtworzyć:p siędze na swoim smartfonie:D muszę laptopa do pracy wziąć :p juz dlugo o tym myślę haha

Gość WerCiaaaA
Chyba wyjde do piekarni po cos do jedzenia:p

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
to jest kamerka online ustawiona na gniazdo orłów i tam są malusie orzełki :) fajna sprawa jak się siedzi i nudzi w pracy :) miałam przez chwilkę urwanie głowy, same telefony.. chyba się wszystkim nudzi w taką pogodę i dzwonią z pierdołami ;)

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
też myślałam o tym żeby wyjść po jakieś ciacho do kawy, bo bze słodkości nie lubię pić, ale jestem sama w pokoju i nie mogę zamknąć i wyjść, bo szef krąży gdzieś po korytarzach...

Gość gość z wczoraj
Witam, ja dziś trochę po urzędach pochodziłam i pół dnia zleciało. Teraz na razie czeka mnie nicnierobienie :(

Gość jjjjjjjjjaaaaaaaaaa
gość z wczoraj - jesteś na stażu, dobrze kojarzę?