Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko oglądajcie na info, kobiety niepełnosprawnych atakują Tuska

Polecane posty

Gość gość
.

Gość gość
ucieka? A alimenty?

Gość gość
i pobieram rentę niewiele wyższa bo 800 zł. ponawiam pytanie. dlaczego im a nie mnie?

Gość gość
ty to dostajesz za 8 godzin pracy, a taka osoba siedzi w domu prawie 24 godziny, x NIE MUSI może oddać dziecko

Gość gość
nie mam renty socjalnej tylko rentę z zusu bo pracując i płacąc podatki m.in. na świadczenia dla takich matek, miałam wypadek w pracy i jestem kaleką. x x i tak jestes w znacznie lepszej sytuacji , bo po pierwsze - mozesz do renty sobie dorobic, po drugie, masz rente tylko na siebie, a nie musisz z tego utrzymac 2 osob.

Gość gość
a skąd wiesz, że tylko dla siebie i że mogę dorobić? chyba bujasz w obłokach i na siłe usiłujesz udowodnić tezy których obronić się nie da. a te panie mają mężów którzy zarabiają a więc mają dużo więcej pieniędzy niż ja.

Gość gość
ucieka? A alimenty? x x ja mam np. kolzeanke co wychowuje dziecko niepsłnosrpawne, i utrzymuje sie tylko z tego swiadczenia plus dodatki to ma ok. 1100 zł na 2 osoby , na wszystko. Po rozwodzie, tak sie stało, ze mieli dowjke dzieci, i jedno zamieszkało z ojcem, druge - to chore, z nia. Alimenty nie zostały przyznane. Są tez inne przypadki, ze mozna nie miec alimentów, czesto sa tez b małe

Gość gość
a skąd wiesz, że tylko dla siebie i że mogę dorobić? chyba bujasz w obłokach i na siłe usiłujesz udowodnić tezy których obronić się nie da. a te panie mają mężów którzy zarabiają a więc mają dużo więcej pieniędzy niż ja. x x to ja bym mogła spytac, skad wiesz ze maja mezów i ze oni zarabiaja? LOL W przypadku pobierania renty nei ma zakazu pracy, z wyjatkiem nielicznych wypadków, a przy swiadczeniu pielegnacyjnym jest całkowity zakaz pracy, nie wolno dorobic nawet 100 zł. To na kogo jeszcze wydajesz swoja rente? Jest ona przyznana tobie, na twoje utrzymanie.

Gość gość
"i pobieram rentę niewiele wyższa bo 800 zł. ponawiam pytanie. dlaczego im a nie mnie?" wiesz co ? nie wierzę w karmę nie wierzę ,że cierpienia doświadczamy tylko i wyłącznie dlatego,ze jesteśmy źli, ale patrzac na twój przykład ...to co sie z toba dzieje to chyba jednak jakaś kara. Sory Po drugie -pomysl -odmawiając im prawa do w miare godnej "zapłaty" sobie tego prawa tez odmawiasz

Gość gość
To już ktoś wcześniej napisał. To oszołomstwo bierze się z zatrutego jedzenia. JESTEŚ TYM CO JESZ.

Gość gość
g***o prawda, poczytaj wcześniejsze wypowiedzi dzieciak mozę być w ośrodku REHABILITACYJNYM ZA DARMO od 6 do 16 to matka raptem 5 h się nim opiekuje ale nie chce dawac do osrodka bo to tzreba rano wstawac i dzieciaka wyszykować ,z ęby bus go zabrał spod domu do osrodka, wiem, bo pracuję w takim osrodku

Gość gość
takich zlych jak ja sa miliony w Polsce. to zadna karma.

Gość gość
Faszerują Wam na co dzień trucizny w pożywieniu ,które wywołują schizy.

Gość gość
co za dno ta dyskusja.A jacy szyscy materialici.Zaoferujcie swoja pomoc tym kobietom przy opiece nad tymi dziecmi, ale niematerialna, praktyczna, fizyczna. Ciekawe czy byłoby na to kogos stać, bo pewien jestem, ze nikogo. To tak jak kiedyś z gornikaki: nikt nawet kopalni nie widział od wewnątrz, na dole, ale wszyscy się mądrzyli, ze górnicy nie wiadomo czego chcą.A ilu gornikow nigdy już nie wrocilo z pracy do domu i jak w paktyce wygląda praca w kopali na dole? A kogo to obchodzilo, lepiej było pieprzyc głupoty.

Gość gość
Tusku właśnie przylazł

Gość gość
Zaoferujcie swoja pomoc tym kobietom przy opiece nad tymi dziecmi, ale niematerialna, praktyczna, fizyczna x ja jej zrobiłem bachora?

Gość gość
ale się jąka,ale mydli

Gość gość
tylko jednego? trzeba było więcej ich zrobić.

Gość gość
dzieciak mozę być w ośrodku REHABILITACYJNYM ZA DARMO od 6 do 16 to matka raptem 5 h się nim opiekuje ale nie chce dawac do osrodka bo to tzreba rano wstawac i dzieciaka wyszykować ,z ęby bus go zabrał spod domu do osrodka, wiem, bo pracuję w takim osrodku x x nie wiem o jakich dzieciach piszesz, tych bez obowiazku szkolnego, takich małych? nie wiem tez o kim piszesz, ze go ktos nie chce dawac od osrodka, to w waszym osrodku nie ma zadnych dzieci? Piszesz o jakims jednym przypadku, ze ktos nie chciał dawac dzieciaka? Kazda osoba jest inna, wiekszosc jakby miała miec te 8 czy 10 godzin luzu, to zdecydowanie warto wstac i szykowac dziecko, przeciez w innym wypadku trzeba to wszystko robic samemu, sniadanie, obiad, zajecia, zastanów sie co gadasz w ogole. A ludzie maja rózne dziwne obawy, niektórzy np. tak sie boja oddawania własnych dzieci pod czyjac opieke, ze teog nie robia. Jedna babka na forum pisła, ze w zyciu nie pozwoli, zeby woziła je ta firma, bo dziecko nie mówi, i nie powie, ze sie stało cos złego.

Gość gość
Ciekawe czy D.T. jest osoba powazna?

Gość gość
Jedna babka na forum pisła, ze w zyciu nie pozwoli, zeby woziła je ta firma, bo dziecko nie mówi, i nie powie, ze sie stało cos złego. x tak zgwałca je x każdy powód dobry do brania kasy

Gość gość
Tak powinny miec komfort a maja gowno .Panstwo takim rodzinom powinno zapewnic komfort na najwyzszym poziomie .Rechabilitacja dla dzieci ,darmowe obozy rechabilitacyjne co roku ,darmowe leki ,pieluchy i zcaly osprzet medyczny np do odsysania ".materace przeciwodlezynowe ,najnowocześniejsze wózki ,wszystko co najlepsze ! A dla kretynek bez serca ,bez empatii taki sam los .Los dzieci chorych ,cierpiacych ,niewidzacych ,sparalizowanych itp ...moze wtedy by jedna z drugą zrozumiała co to jest cierpienie ?

Gość szeregowy czereśniak
ludzie. K***a mać. Drzecie ryje na siebie, a powinniście stać po jednej stronie barykady. Wszyscy powinni się zjechać i rozgonić ten nieudolny rząd. Niepełnosprawni, chorzy na raka, renciści, emeryci i ludzie na śmieciówkach. W kupie siła.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Tak powinny miec komfort a maja gowno .Panstwo takim rodzinom powinno zapewnic komfort na najwyzszym poziomie .Rechabilitacja dla dzieci ,darmowe obozy rechabilitacyjne co roku ,darmowe leki ,pieluchy i zcaly osprzet medyczny np do odsysania ".materace przeciwodlezynowe , najnowocześniejsze wózki ,wszystko co najlepsze ! x dla warzyw które NIGDY NIE pojda do pracy? państwo to też ja i NIE zgadzam się na finansowanie ich

Gość gość
"dla warzyw które NIGDY NIE pojda do pracy? państwo to też ja i NIE zgadzam się na finansowanie ich" pamiętaj ,że określenie dot. ciebie tez sie tu wielokrotnie pojawiło :P

Gość szeregowy czereśniak
20.14. Jasne. Lepiej ci się śpi wiedząc, że twoje podatki idą na 13stki, 14stki, premie, nagrody kwartalne i wszelakiego typu odprawy i wycieczki. Winszuję samopoczucia.

Gość gość
chyba ta kobieta w okularach obali rząd Tuska

Gość gość
te mamuśki mam w pracy, przy wspólczuciu dla tych dzieci ale praca z takimi mamuskami to jak praca w kamieniołomach im bardziej sie im pomaga tym bardziej są beszczelne, są bardzo roszczeniowe chciały by wiecej nix mozemy im dać i to natychmiast

Gość gość
każdy powód dobry do brania kasy x x nie wiem co ma piernik do wiatraka, bo swiadczenie piel. mozna opierac jak dziecko chodzi np. do szkoły, wiec to nie jest zaden powód do brania kasy, ze dziecko nie chodzi nigdzie. Te wszystkie szkoły i osrodki czynne do np. góra 16 jesli sie nie ma pomocy ze strony rodziny to pracowac i tak nie dasz rady... dałoby sie ew dorabiac

Gość gość
dla warzyw które NIGDY NIE pojda do pracy? państwo to też ja i NIE zgadzam się na finansowanie ich>>> losie jaka patologia w PL jest, moze gosciu zamiast szczekac na forum, wlacz te kominy w Oswiecimiu, przeciez wciaz trzymacie te obozy eksterminacji w dobrym stanie, I hipokryto spedz tam tych wszystkich inwalidow I wlacz gaz I po sprawie... Czemu tego nie zrobicie, wszyscy przeciwnicy utrzymywania inwalidow I chorych dzieci... ? o gazu z nimi, a jak... Nie potraficie? Najlepiej nich zdechna w 4 scianach, zebyscie tego nie widzieli I nie psuli wam widoku...Co za narod... Moze tak naprawde Nazisci byli Polakami a nie Niemcy...