Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko oglądajcie na info, kobiety niepełnosprawnych atakują Tuska

Polecane posty

Gość gość
minister co przygotował EURO dostał 2 mln nagrody, a boli was, że taka matka chce dostawać x 1 minister a nie setki tysięcy matek warzyw, które nic nie wniosą do społeczeństwa

Gość gość
jesteś za tym? a co z reszta? za nimi już nie jesteś?

Gość gość
dokładnie, minister jeden - 2mln, a matek 200tysięcy x 1700zł = 340milionów! tak samo co chwile sie do posłów czepiacie, toć to tylko 460 ludzi w 38-milionowym kraju, oni mając 15koła na mc mają razem 7mln zł, co to jest w skali całości budżetu kilkuset miliardów? nic... marne grosze

Gość gość
też chce podwyżki. mam 800 zł renty a za same lekarstwa płacę ponad 300 zł. a co z reszta? nam się nie należą podwyżki tylko należą się tym co wykorzystując choroby własnych dzieci krzyczą w Sejmie?

Gość gość
To niech zabiorą 35letnim mundurowym, ktorzy sie napracowali tylko 15 lat, z czego niektorzy jeszcze w biurach tylko siedzieli, i niech dadzą tym matkom, ktorym uwazam bardziej sie należy. Bo taki 35 letni emeryt zdrowy spokojnie znajdzie pracę (większość z tych 35 letnich emerytow sobie dorabia przeciez), a taka 40-60letnia kobitka co ma chore dziecko raczej pracy nie znajdzie, bo wiemy że w tym kraju nie ma pracy dla kobiet w takim wieku. Wiesz to jest takie glupie gadanie, co ci szkodzi, żeby One dostaly? jakąs krzywde ci to zrobi debilu? ale to że z twoich podatkow ten grad zarabia 100tys miesiecznie, to cie to nie bulwersuje? To że poseł zarabia 15 tys miesiecznie i jeszcze ma wczasy, dojazdy za darmo, to cie to nie wkurza? a co robi taki posel? nic, tylko śpi na tych obradach. Czemu taką zawiść wzbudza w tobie biedna matka chorego dziecka, a jakoś zawiści nie masz do chama, ktory za nic zarabia ogromne pieniądze z twoich podatkow?

Gość gość
za co matkom? że nadstawiły d**y i urodziły warzywo?

Gość gość
Mam kolezanke ktora ma niepslnosprawna dziewczynke .Widzę ich zycie na codzień .Na szczescie ma dobrego meza i prawdziwych przyjaciol ale zdecydowana wiekszosc wychowuje sama bo tatus jak to mowią - nie wytrzymal psychicznie - i znalazł sobie bez obciazeń . Wszystkim matkom ,chorych dzieci trzeba zapewnic komfort zeby mialy silę 24h na dobę opiekować się swoimi pociechami . Ode mnie NOBEL DLA WAS WSZYSTKICH KOCHANE .Trzymajcie się . !

Gość gość
jak widze niektórzy tutaj chcą łamania prawa. można i tak ale ostatni specjaliści od łamania prawa to komuchy.

Gość gość
Wszystkim matkom ,chorych dzieci trzeba zapewnic komfort zeby mialy silę 24h na dobę opiekować się swoimi pociechami . ------ no nie wiem czy w przypadku "roślin" można mówić o pociechach, żadna to pociecha, wręcz przeciwnie - udręka :o

Gość gość
Wszystkim matkom ,chorych dzieci trzeba zapewnic komfort zeby mialy silę 24h na dobę opiekować się swoimi pociechami x czyli te ze zdrowymi które są samotne olac mimo że te dzieci wspomoga gospodarkę

Gość gość
mnie też potrzeba komfortu. dlaczego tym matkom a nier mnie i mi podobnym?

Gość gość
Wy naprawdę jesteście takie bydlaki, aż oczy bolą jak się czyta... Takie kompletne zero, bez krzty rozumu, bez współczucia, wy jesteście takie hieny, poziom umysłowy jak tych małp w zoo, a nawet gorszy. Bo jak zwyrodniały musi być człowiek (?), ktory uważa, że to, iż minister dostal 2 mln nagrody za organizację jakichś debilnych igrzysk, ktore nikomu nie były do niczego potrzebne, i nic to nie wnosi do świata, nie przyczynia się do rozwoju żadnego, bo co za rozwoj oglądac kilkunastu debilów nieuków latających za piłką??? więc za co ta nagroda? oprócz tego, że koleś zarabia 10 tysięcy miesięcznie, to jeszcze dali mu 2 mln nagrody za NIC. Ale to jak biedne matki chorych dzieci chcą trochę groszy, to już wielki raban. Wy jesteście hienami i życzę wam, żebyście kiedyś sami stali się warzywem, albo żebyście mieli w rodzinie warzywo, bo inaczej nigdy nie zmądrzejecie. W tym że sk/ur/wiel z ich podatkow ma kokosy nie widzą nic zlego, ale w tym że biedne matki chorych dzieci chcą trochę więcej pieniędzy to zaraz wielka bulwersacja :D ku/rwa co za idioci, co za ś****wa :D

Gość gość
Każdy ma prawo do pomocy państwa ale nie może być tak, że jedna grupa (rodzice dzieci upośledzonych) będzie ferowana i wyrózniana.

Gość gość
Mnie tylko rozwala jedno bardzo ważne zagadnienie i ciekawe co mi na nie odpowiecie. Jakim cudem rząd i Zusy srusy co chwilę sobie przyznają mega premie i podwyższają zarobki a kiedy kobieta krzyczała do Tuska to ten jej gadał z podniesionym głosem że chciałbym ale skąd on nagle ma wziąć te 1200 1400zł ??!!! Przecież to są k***a jawne kpiny, z jakiej racji ich stać na podwyżkę w wysokości 5tyś zł i na to SĄ PIENIĄDZE a na to żeby przyznać marne 1200zł rodzinom nie ma ????

Gość gość
do 19:31 jak widze nie rozumiesz czym jest państwo i co oznaczaja takie a nie inne działania np Euro2012.

Gość gość
Gość z 22.03.14 Bardzo dobrze napisane ! Popieram Cię w 100%. Ludzie dzisiaj to ****** p********e hieny, zamiast k***a współczuć i być z ludźmi których dotknęło nieszczęście to ci s*******e bronią jeszcze Tuska i rządu :D Ja się wcale nie dziwię że ten kraj jest takie p******* jak ludzie są tacy bezandziejnie żałośni do bólu.

Gość gość
masz typowo komunistyczne myślenie nazywające się akcyjność. przy okazji wg tej samej doktryny politycznej obrażasz ludzi inaczej myślących niż ty. tzn doraźnie z powodu czegoś tam, interesowanie się i rozdawanie pieniędzy. polityka państwa jest długofalowa i nie odnosi się tylko do tego co "dzisiaj" ale również do tego co za 10 lat.

Gość gość
Tuska bronią jego osiągnięcia tylko trzeba je znać. bronić go nie ma po co.

Gość gość
mnie też potrzeba komfortu. dlaczego tym matkom a nier mnie i mi podobnym? x x ale o jakim komforcie mówisz? Tym w postaci płacy minimalnej? One się domagaja, zeby rzad spełnił wreszcie obietnice podwyzszenia świadczenia do płacy minimalnej. Jaki to komfort, zycie w 2 osoby za płace minimalna? W tej chwili to swidczenie to 620 zł, wiec podwyzka byłaby spora, ale jak mozna było w ogóle pozwolic, zeby ludzie musieli zyc w 2 osoby za 620 zł? Od tej kwoty 620 było tez płacone na emeryture, i te babki wyliczyły sobie zo po np. 20 latach pobierania swiadczenia ich emerytura wynosiłaby ok. 200 zl... Cholerny komfort...

Gość gość
bardzo dobrze napisane: Każdy ma prawo do pomocy państwa ale nie może być tak, że jedna grupa (rodzice dzieci upośledzonych) będzie ferowana i wyrózniana.

Gość gość
'Nie boli was, że ten minister co przygotował EURO dostał 2 mln nagrody, a boli was, że taka matka chce dostawać 1700zł... Czy wy myślicie jeszcze w ogóle?' p*****lnij się w łeb tak boli mnie ż eona ma dostać 1700 za siedzenie w domu bo ja za pracę cąły miesiąc dostaję 1500. to nie ejst sprawiedliwe i zgadzam się, ze jest to konsekwencja tego czego chciały, chciały seksu, rodziny, to mają. czemu cały naród musi się na to skłądać. ja się boje urodzić takeigo dziecka dlatgeo w ogóle nie planuje dziecka. proste nie

Gość gość
podtrzymuje swoja opinie z godziny 9.47.11 na stronie 7. Skad się bierze tylu ciemniakow w tej naszej Polsce; to już jakas choroba spoleczna, a niedługo będzie epidemia. Czy naprawdę tak trudno jest myslec z sensem?Bezmyslnosc rozszeza się, glupota poglebia się. Widocznie taki już los tego naszego kraju.Potem znowu polacy obudza się z reka w nocniku. Najwyrazniej taki los, taka karma. Nieszczesny to kraj.

Gość gość
rząd obiecywał że do końca 2015 zrówna zasiłek z najniższą krajową.

Gość gość
ale o jakim komforcie mówisz? Tym w postaci płacy minimalnej? z tak. o takim. bo ja też chciałbym dostawac rentę w postaci najniższej krajowej. dlaczego im a nie mnie?

Gość gość
ak boli mnie ż eona ma dostać 1700 za siedzenie w domu bo ja za pracę cąły miesiąc dostaję 1500. x x ale ty to dostajesz za 8 godzin pracy, a taka osoba siedzi w domu prawie 24 godziny, a najgorsza jest swiadomosc, ze to sie nigdy nei skończy... jak ci sie to podoba, to sie zamień. Jestes skończona debilka... przeciez to nie jest "za siedzenie w domu"

Gość gość
a co robi mąż warzywa? pije piwo?

Gość gość
"chciały seksu, rodziny, to mają" ty juz sie pewnie p*****lnęłaś i to porządnie

Gość gość
tak. o takim. bo ja też chciałbym dostawac rentę w postaci najniższej krajowej. dlaczego im a nie mnie? x x to ja bym mogla spytac, dlaczego nie przyznac dzieciom niepesłnosrpawnym rent spocjalnych, dlaczego ty mozesz je pobierac, a one nie? a takze, dlaczego mozna dorabiac do renty, a do swiadczenie pielgnacyjnego nie?

Gość gość
a co robi mąż warzywa? pije piwo? x x ucieka z reguły ... slyszałam w tv program, ze w przypadku autyzmu 80 % ojców tych dzieci odchodzi od zon. Faceci to gnoje skończone

Gość gość
nie mam renty socjalnej tylko rentę z zusu bo pracując i płacąc podatki m.in. na świadczenia dla takich matek, miałam wypadek w pracy i jestem kaleką.