Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko oglądajcie na info, kobiety niepełnosprawnych atakują Tuska

Polecane posty

Gość gość
Idź do Lidla pracuj,tam cię przyjmą od ręki kochana i czas ci dostosują jak chcesz.I już zarobisz legalnie te 1300 zł.

Gość gość
świadczeń dla rodziców dzieci niepełnosprawnych.

Gość gość
No to z moim 1 proc,mogą się pożegnać.Rozliczam pit niedługo i dam dla Vivy,albo schroniska.Chciałyście macie.

Gość gość
Ja nie mam grupy inwalidzkiej i sprzątam.Znowu się próbujesz tłumaczyć,zawsze coś znajdziesz.Wy tak już macie i tak zostanie. x x bo sadzisz wszystkich po sobie, i wyraznie nie cierpisz swojej pracy. A ja bym sie osrała ze szcześcia jakbym mogła cokolwiek dorobic, tylko w Polsce nawet do sprzatania czesto trzeba znajomosci... Kiedys pracowałam jako wolontariusz zupełnie za darmo, wiec jakbym miała pracowac za kase to tym bardziej chciałabym, w domu juz wariuje. Chyba prózna ta dyskusja, takie ocenianie ludzie jak sie nie ma pojecia zielonego, kazdy jest inny. Ktos tu podał przykład rzeczy uzywanych, które podarowano rodzicom. Ze dzieci chodziły i wyglądały zle. To tym b potwierdza, ze w tych domach jest bieda. Ja tez kiedys dostałam takie uzywane rzeczy, bo na te co zakładam dziecku narzekano. Tyle ze te rzeczy co dostałam były równie marne, i potem nauczycielka je zdejmowała, nie wiedzac, ze pochodza od szkolnego pedagoga... usmiałam sie. I co z teog, ze rodzic chodził w tych samych rzeczach co dziecko? Ja tez juz nosze z dzieckiem to samo, bo po prostu nic nie mamy.

Gość gość
ja też juz nie dam, załuję, że juzw tym roku nie mogę zmienić pita od przyszłego roku daje na zwierzaki

Gość gość
Od 1 maja dostaną

Gość gość
A każdą matkę,która trzyma dziecko w domu(nie wozi na spacer w wózku np)zgłaszam do opieki.Jak praca,to praca.

Gość gość
Do glupoli Czy myslicie ze takie osrodki są w kazdym miescie ? W kazdej wsi ? Siedzi tu jakis kretyn/ nka od rana i chore dzieci od warzywek wyzywa .Idz sie przewiertrz trochę lepiej zrobisz . Ciesz sie ze ty nie jestes warzywkiem . Ile ty masz lat ,co ? 12,15 ?

Gość gość
i wiecznie to p********ie o znajomosciahc ]juz rzygać wami można leserzy jedni to nie brak znajomości to leserstwo i lenistwo

Gość gość
oni miesięcznie 1000

Gość gość
to ja tyram za 1200zł... mam małe niemowlę, które na szczęście mogę zostawiać z niepracującą matką...i cały dzień siedzieć na kasie.(pracuje na siebie,na matkę i na dziecko!) też muszę nakarmić dziecko,kupić pampersy itd. jestem samotną matką,alimentów dostaję 230zł!!!!opłaty itd. i nie mam co jeść.

Gość gość
jak zwykle umiecie wszystko wywalić do góry nogami na swoja modłę dziecko nadal chodziło pomimo znacznej nadwagi w za ciasnych spodniach i koszulce, ze ledwo oddcyhało, dostał nowe spodnie i bluzy i nadal łaził w starych, a mamusia przyszła do ans w bluzie

Gość gość
No I teraz zgadza sie nazwa obozow koncentracyjnych ze to polskie, to co tu piszecie to sie zgadza. Widac wolicie placic na konkordat, do kosciolka na tace, na afery synka Tuska I jego corki mieszkanie, na 40letnich emerytow gornikow I wojskowych, czy mundurowych... PL to dno... modlcie sie, zeby wasze dzieci albo wy przez przypadek nie wpadli pod samochod, tez warzywmi bedziecie I powiedza to samo o was, a malo tego, zmienia prawo I bedziecie jak w przeszlosci ludzie, zdychac na ulicy bez zadnej pomocy...

Gość gość
'Czy myslicie ze takie osrodki są w kazdym miescie ? W kazdej wsi ? ' weź kretynko najpierw się doucz w tej dziedzinie a potem p*****l na forum bo juz nie można znieść tego waszego debilstwa milion razy już było o tym napisane, ale wy niczym te upośledzone w kółko po swoejmu

Gość gość
to nie brak znajomości to leserstwo i lenistwo x x pracowałam za darmo dwa lata, kazdy weekend, a ty mi piszesz o lenistwie. Puknij sie w czoło, kobieto nienormalna. ja mam tak 'lekko" z dzieckiem, ze nie moge spokojnie wyjsc do kuchni i go zostawic w pokoju, bo np potrafi w tym czasie wlac mleko do telewizora, ze sie ostatnio zaczal palic. albo otwiera okno, i wywala wszystko przez nie. Na szczescie mieszkam na parterze. Na spacer z nim praktycznie nie moge chodzic, bo sie denerwuje jak ludzie przechodza obok, i zaczyna ich uderzac reką.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość to ja tyram za 1200zł... mam małe niemowlę, które na szczęście mogę zostawiać z niepracującą matką...i cały dzień siedzieć na kasie.(pracuje na siebie,na matkę i na dziecko!) też muszę nakarmić dziecko,kupić pampersy itd. jestem samotną matką,alimentów dostaję 230zł!!!! opłaty itd. i nie mam co x widocznie musisz złamać mu kręgosłup, będzie warzywem

Gość gość
modlcie sie, zeby wasze dzieci albo wy przez przypadek nie wpadli pod samochod, tez warzywmi bedziecie I powiedza to samo o was x TYLE ŻE MY PRACUJEMY I PŁACIMY PODATKI a te DZIECI warzywa nigdy tego nie zrobią

Gość gość
wy nie rozumiecie,że jako samotna matka nie zazdroszczę,rozumiem ,że to ogromna tragedia mieć chore dziecko.. tylko co z moim zdrowym dzieckiem ?:( mam chodzić po mopsach,gopsach?żebrać ciągle o 100zł?nie dojadam :( a na chore dziecko są takie duże zasiłki!!

Gość gość
złotych netto. Kwota ta będzie w kolejnych miesiącach rosła. W styczniu 2016 roku ma ona osiągnąć poziom płacy minimalnej. - Wiem, że to może was nie zadowalać, ale to jest odpowiedzialna i rzetelna ścieżka - tłumaczył premier. Protestujący nie zgodzili się na propozycję rządu.

Gość gość
przykro mi ze towje dziecko nie dojada, ale na pewno bys sie nie zamieniła, zeby miało miec jakieś porazenie ? Poza tym te dzieci chore tez nie dojadaja czesto. W budzecie jest wiele srodków, samo wycofanie religii ze szkoł przyniosłoby miliard złotych oszczędnosci dla budzetu

Gość gość
Szczerze to jeśli byłoby referendum i mogłabym decydować to ani grosza nie dałabym na te niepełnosprawne dzieci,ale na samotne matki zdrowych dzieci!po prostu dla biednych. co z tego,że będziemy utrzymywać kalekę,dawać pieniędze?przepraszam,ale takie "warzywo"nie wyzdrowieje,a co jak zabraknie rodziców?!to tragedia,powinna być legalna eutanazja! a zdrowe dziecko samotnej matki-dorośnie i pójdzie do pracy,będzie płacić podatki itd. a chore???

Gość gość
"Poza tym te dzieci chore tez nie dojadaja czesto" większej bzdury nie słyszałam. tyle dostają i nie dojadą? no proszę Cię.

Gość gość
ŻĄDAM REFERENDUM. Jakim prawem Tusk rozdaje pieniadze?!'zaraz zleca się samotne matki,potem emeryci,renciści itd. itp. NIECH KAŻDY POSEŁ ODDA CO MIESIAC PO 2TYSIAKI ZE SWOJEJ PENSJI NA TE DZIECI. banda złodziei!!!!

Gość gość
Szczerze to jeśli byłoby referendum i mogłabym decydować to ani grosza nie dałabym na te niepełnosprawne dzieci,ale na samotne matki zdrowych dzieci!po prostu dla biednych. x x rozumiem, ze jestes pewnie taka biedna matka dziecka zdrowego ze tak piszesz. W Polsce wprawdzie faktycznie zyje sie wyjatkowo ciezko, ale własnie choroba jest jednym z podstawowych- wytłumaczalnych przyczyn zyciowej niezaradnosci. Jak jestes zdrowa i dziecko tez, to twoja wina ze nie potrafisz mu zapewnic normalnego zycia.

Gość gość
"Niech pan się już nie błaźni.... niech pan przestanie zabijać nasze dzieci" - mamuśki do Tuska, ostro.

Gość gość
większej bzdury nie słyszałam. tyle dostają i nie dojadą? no proszę Cię. x x no tak, 620 zl na 2 osoby to bardzo duzo, z dodatkami az 1100 zł mozna wyciagnac. Raj na ziemi. Wiem ze w szkołach dla dzieci niepsłnosrpawnch wiele z nich nie jada obiadów. Juz tez niejedna osoba zauwazyła, jak chodza ubrane, w same szmaty... Na wycieczki jezdzi niecała połowa

Gość gość
Wiecie co,nie wiem jak tamta wyżej..ale..czy to moja wina? ,bo jestem samotną matką(wdową),a moje dziecko ma 7mięsiecy,nie mam z kim go zostawić,bo obie babcie pracują.mieszkam z matką..żyje na jej garnuszku,tak mi się życie potoczyło.co mam zrobić?iść do pracy za 1200zł i wydać 1000zł na niankę?i nie widywać cały dzien niemowlęcia wszyscy jestescie bez serca.

Gość gość
czyli po prostu jestem nie zaradna :/

Gość gość
One już czekaja kilka lat i jakos się nie doczekaly. Dlaczego miałyby teraz wierzyc, ze nie zostaną poraz klejny wyrolowane.Bo jeżeli zostaną, to co potem zrobia? Kto wpuści je do Sejmu? Krasnoludki. Trudno się dziwic, ze nie sa naiwne, bo ile jeszcze maja czekac i wierzyc w obietnice? Maja dalej patrzyć jak ich dzieciaki wegetują, a opieka nad takimi dziecmi to ciezka praca,jakby w jakims ośrodku mialy całodobowy dyżur z kilkugodzinnymi przerwami dla siebie i swoj odpoczynek.

Gość gość
a zostały wyrolowane? bo?