Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mi nie odpisuje. Atakować 2gim smsem?

Polecane posty

Gość gość
czy ten post z 23:11 to ty autorze pisałeś? bo nie odróżniam

Gość gośćnr1odtematu
tak to ja

Gość gość
napisałeś do niej? :)

Gość gość
gośćnr1odtematu "W ogóle to ją olałeś halooo! czy ty myslisz trochę" haha a czy ty jesteś/zamierzasz być nauczycielką w podstwówce? Co do tych najmilszych. Nie poznałeś jej. Ona jest niemal święta. autorowi to by się wręcz przydało wrócić do podstawówki:)

Gość gość
Nie odezwałeś się przez miesiąc? Nic dziwnego, że ma Cię teraz gdzieś :D zapomnij o pisaniu do niej, za późno :D

Gość gośćnr1odtematuow
Tak, i mam zamiar wrócić do podstawówki. Ważniaku z kafeteri. Miesiąc, olałem, zapomnij. Nie rzucaliśmy się sobie w objęcia na tej randce, nie czyniliśmy obietnic. Uznałem ją za swoją znajomą. Przez miesiąc, wahałem się czy w ogóle do siebie pasujemy. Dlatego dziwi mnie jej reakcja: a) olanie b) wkurzenie. Wybierzcie sobie odpowiedz.

Gość gość
Ja pierdzielę, ale z Ciebie idiota :D równie dobrze mogłeś jej w trakcie randki powiedzieć, ze nie jesteś zainteresowany, ale może kiedyś się odezwiesz, jak nie będziesz miał innej opcji. Miesiąc? Umieram :D

Gość gość
no to radze rezerwować sobie miejsce na nowy rok szkolny, bo po tych słowach wymiekam... "Nie rzucaliśmy się sobie w objęcia na tej randce, nie czyniliśmy obietnic. Uznałem ją za swoją znajomą. Przez miesiąc, wahałem się czy w ogóle do siebie pasujemy. Dlatego dziwi mnie jej reakcja: a) olanie b) wkurzenie. Wybierzcie sobie odpowiedz". x Ty naprawdę nie kumasz, że jedno spotkanie nic nie znaczy dla większości dziewczyn. Serio po jednym spotkaniu myslałeś czy do siebie pasujecie?????? Niemożliwe...

Gość gość
dajcie mu spokój, każdy ma prawo mieć wątpliwości, teraz jeżeli naprawdę ci na niej zależy to nie patrz co piszą tutaj tylko się do niej odezwij

Gość gość
i jeszcze "się wahał" przez miesiąc :D wybredny taki :D Ty to wiesz jak podejść do kobiety

Gość gość
Taaak niech do niej napisze, będzie zabawnie. Musi mu bardzo zależeć, skoro przez miesiąc to rozpatrywał :)

Gość gość
Nie od dziś wiadomo, że odzywanie się po dłuższym czasie świadczy o tym, że nikogo innego i/lub lepszego nie poznałes i oto magia całego zdarzenia.

Gość gość
a sorry jest jeden wyjątek:)

Gość gośćztematem
"Nie od dziś wiadomo, że odzywanie się po dłuższym czasie świadczy o tym, że nikogo innego i/lub lepszego nie poznałes i oto magia całego zdarzenia." Dzięki. Trochę trollowałem dziś tu. Napiszę do niej. Do miłego

Gość gośćztematem
"Taaak niech do niej napisze, będzie zabawnie. Musi mu bardzo zależeć, skoro przez miesiąc to rozpatrywał usmiech.gif" Śmieszne

Gość gość
Dla mnie osobiście zabawne. Bo co innego jak ludzie się znają, to już trochę inaczej wygląda. Wtedy naprawdę widać, że komuś zależy na drugiej osobie. I wtedy to nie jest ściema. Ale jak jeden raz się widzieliście, a ty takie rozkminy, to co można sobie pomyśleć? Ale napisz, a co ci tam.

Gość gość
napisales do niej? odpisala?