Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochhha

co macie dzis na obiad?

Polecane posty

Gość gość
W soboty ludzie też pracują, serio! Nie każdy ma pracę w biurze czy urzędzie i robi od 9-17 i wolna sobota i niedziela ;) Nie rozumiem zasady że na obiad trzeba się nażreć "aż pod kurek" a na śniadanie kawa z papierosem wystarczy... Sama mam zupę, pewnie zjem niewiele, na śniadanie naleśniki były, na kolację może zapiekanki z piekarnika, a do tego jeszcze jakieś dwa mniejsze posiłki, i nigdy napchana od stołu nie odchodzę...

Gość gość
22.03.14 kobieto, te niezdrowe emocje masz tylko ty (i ew literki) po prostu kazde danie je sie w inny sposob, w innych ilosciach. tak samo, jak niekulturalnie jest wycierac sztucce przed jedzeniem, kiedy jestesmy na kolacji u znajomych/w restauracji albo nieladnie jest jesc z lokciami przy stole. sa pewne zasady w kulinarnym swiecie i tyle. kwestia kot je zna, a kto niebardzo.

lampla wina kumala -ale ja w żadnej mojej wypowiedzi nic na temat ciebie i twojego menu się nie odnosiłam, ani do niego nie nawiązywałam ,wiec spokojnie Mój syn ostatnio się krewetkami przeżarł , nie najadł - hurtowo je wszamal :/ ( ale szczuply jest ,mimo ze potrafi dużo zjeść )

Gość gość
A ty coś się tak przywaliła na dzień dobry? :D Sensu ty nie wyłapałaś, mojego. Spadaj kompleksiku :)Mnie się dzisiaj nie chce stać przy kuchni i robię doradę z czosnkiem i pietruszką z piekarnika i blitvę :)

Gość gość
Jak sie kwoczyska przedrzezniaja :D

Gość Doremilka
Skoro na zewnatrz tak cieplo ze bez kurtek chodzimy i mozna w ogrodzie zjesc to mam czekac do maja? W maju rownie dobrze moze ciagle padac i byc zimniej niz dzis. Ja nie patrze w kalendarz tylko na to jaka pogoda za oknem :) co do sushi oczywiscie ze mozna je zjesc na obiad-zalezy ile kto je. Ja w tygodniu jem obiad w pracy-roznego rodzaju surowki, salatki lub wlasnie np sushi. I co dziwne,ze mozna zjesc sama salatke na obiad? Ja nie jem aby sie nazrec jak to ktos okreslil,ale aby sie delektowac.

Gość lampla wina kumala
Kiedy napisałam, że zjem na obiad to sushi w nadnaturalnych ilościach? To ktoś inny na tym forum orzekł, że z pewnością się "nażrę". Zjem tyle ile potrzebuję, by zaspokoić głód.

Gość gość
Ej ale w ogóle miało być co kto zje, ja zwróciłam uwagę na ten głup wpis o delektowaniu się sushi, ktoś na coś innego i luzik. Nie kłóćcie się kto, kiedy, co. Piszta co dobrego jecie, bo ja na głodzie :D

Gość gość
Roladki z fetą i oliwkami. Plus pieczone ziemniaki.

Gość gość
Masz nowy nick mój prześladowco?

Gość gość
Literki ty nie mow kto ma gdzie i skad spadac, bo jestes ostatnia osoba na tym forum, ktora moglaby smiec wydawac komukolwiek takie polecenia;D co, mongol cie pogonil, zaszylas sie na miecha a teraz znowu odwazna rzniesz? uwazaj lepiej, bo jak sie zorientuje, ze znowu zaczelas sie wychylac, to masz przej****** ze nie zazdroszcze;D

Gość gość
Literki ja Cię bardzo lubiłam i lubię. I dage.

Gość gość
Ja mam krem z pora z gorgonzola,na drugie poledwiczki wieprzowe w sosie balsamicznym,purre z selera i salatka z buraczkow z feta i roszponka

Gość gość
22.03.14 laska napisala serduszko, a ta jej wrzuca od razu, ze ja przesladuje:D mania przesladowcza? to sie leczy;D

Gość gość
Mnie przeraża ten człowiek, on musi to wszystko sobie wizualizować, ohyda :P Ja nie każę nikomu nigdzie iść, spadaj znaczyło żeby się odj***** ode mnie.🖐️ gość od lubienia :)

Gość sambamama
widze wojna o sushi:) ja osobiscie nie przepadam chociaz to takie modne , nie lubie surowej ryby, jakis czas temu kolega z pracy Peruwianczyk zaprosil mnie do peruwianskiej restauracji na ichni rarytas , bylam bardzo ciekawa dania bo ogolnie lubie odkrywac nowe smaki i ..... to byla surowa marynowana ryba ( nawet juz zapomnialam jak to danie sie zwalo , moze ktos z was wie o co chodzi ) sama marynata byla dobra , pikantna , mleko z chili i cos tam jeszcze imbir moze ale surowa ryba to byl dla mnie koszmar , zjadlam ale jadlam i jadlam i jadlam :(

Gość lampla wina kumala
"Ja mam krem z pora z gorgonzola,na drugie poledwiczki wieprzowe w sosie balsamicznym,purre z selera i salatka z buraczkow z feta i roszponka jesteś złośliwa :)))) Masz takie wspaniałości na obiad i "bezczelnie" nam to oznajmiasz :)))))))) Pyszności :)

Gość gość
hahaha literki troche z ciebie kokietka:D "ho ho nie chce mi sie gotowac, to zrobie sobie rybke w piekarniku i warzywko przez "v" ":D

nie jestem prześladowcą. szczerze piszę, miło Cię widzieć, co sie z Tobą działo?

Gość gość
Dzisiaj mam Leczo:) rzadko robie a dzisiaj ladna pogoda,Tak wiosennie:)

Gość gość
Literki :) ❤️

Gość gość
Nie wiem dlaczego przez v. Ja lubię kapustę i ziemniaki :DJakby serduszko oznacza sympatię to by znaczyło, że cię lubię? 😍

Gość gość
13:24 powiedziala hipokrytka, ktora do******la sie do kazdego detalu, czesto jako pierwsza w pyskowce, pisze nie na temat, byleby wychwycic jakas "nieprawidlowosc" :D

Gość gość
13:28 nie, serduszko jest symbolem nienawisci, faszyzmu i wszelkiego hejtu:) byc moze wylapalas w nim jakas wysublimowaną ironie, to tylko oznacza, ze cierpisz na paranoje;D

Gość gość
Tak, tak, tak... :) 🖐️

Gość gość
avinione, zmieniałam swoją lokalizację stałą. Już tu jestem :)

Gość exdebillmobilny
Roladku z indyka z pesto zawiniete w boczek, pieczone ziemniaki i nie wiem co, moze fasolka szparagowa....

Gość gość
Literki sprawdź po IP kim jest avinione...to jest podejrzane...:O

Gość gość
avinione jest tu chyba raczej nowa, bo to niemozliwe zeby lubic takiego chama jak literki