Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochhha

co macie dzis na obiad?

Polecane posty

Gość gość
Ja żałuję, że tych wszystkich zgłoszeń mejlowych do admina od przerażonych dziewczyn, krypto pisaczek, nie widziałam :)

Gość sambamama
i warzywko przez "v" # jak sie mieszka dlugo za granica ( dlugo mam na mysli naprawde dlugo a nie 2-3 lata ) to sie czasami tak napisze , ja tez sie czaly czas kontroluje zeby nie napisac voda zamiast woda np.

Gość gość
Literki pamiętaj, że są tu osoby, które Cię lubią

Gość gość
Mnie właśnie to bardzo ciekawi. Za co ja jestem "chamem"? Nie obrażam nikogo personalnie, wygłaszam swoje poglądy, często odmienne pewnie od twoich i... Tyle. Prawda? :)

Gość gość
ty naprawde masz obsesje na swoim punkcie. ty biegnij do lekarza, bo robi sie niebezpiecznie. przynajmniej k***a byl spokoj. ale k***a nie ma co, trzeba zawolac mongola albo zrobic casting na jego zastepce i bedzie spokoj, bo juz zaczyna sie robic syf. w topicu o obiedzie. normalka;)

Gość gość
My żałujemy,że nie widziałyśmy twojej przerażonej miny gdy mongoł po tobie jechał:D Ps.on tu jest...

Gość gość
nie, ale do******lasz sie w temacie o obiedzie do farmazonow, krytykujesz, ironizujesz, "mądżysz" sie, naprawde nie trzebe wyzywac personalnie od szmat i k***w, zeby byc chamem

Gość sambamama
to jest topik o obiadach ! co mongola do k***y nedzy na obiad macie? syfu tu nie robic i odpisywac na temat

Gość gość
Dlaczego mam się bać mongoła? Ja? Ja mogę tak go zbluzgać, że się schowa za tym swoim karłem (o którym tak często pisze) z ropnymi wypływami czyraczymi z pleców :)

Gość gość
Ja napisałam. A na jutro potłuczę sobie bitki wołowe z cebulą i młode ziemniaki z kapustą kiszoną i jabłkiem! :)

Gość gość
Zamiast go zbluzgać się zmyłaś i byłaś pod gościem...dziwne no...

Gość gość
przegielas. powiem ci tak, wyzwalas mongola, mistrza riposty, narazilas sie tak sromotnie, ze zaraz napisze do putina, zeby wylaczyl internet, bo niedlugo bedzie taka zadyma, ze boje sie odpalac lapa... czarne chmury juz wisza nad nami, strach sie bac... lepiej go przepros, o ile w ogole to cos da, zeby uchronic sie przed jego zemsta....

Gość gość
ale jestes bogata! jesz juz MŁODE ziemniaki! nie to co plebs, stare z kopca;D

Gość gość
Szczerze? Spadajcie od Led aka Literki. Czepiacie się jej, bo jest zalogowana, bo ma inne poglądy niż większość z nawiedzonych matek katolek, fałszywych i obłudnych zołz, męczennic.

Gość gość
Idź jej wyliż duupę i będzie dobrze:O

Gość gość
7 młodych ziemniaków to taki rarytas? Nawet nie przyszło mi na myśl, że tym można się chwalić :) To mogą być stare, byle nie suche.

Gość gość
7 mlodych ziemniakow to moze nie rarytas, za to komentarz wyzej to ironia i beka w jednym;)

Gość gość
Literki Ja żałuję, że tych wszystkich zgłoszeń mejlowych do admina od przerażonych dziewczyn, krypto pisaczek, nie widziałam usmiech.gif x Przerażonych? Naprawdę jesteś tak tępa, że nic nie zrozumiałaś z tamtej dyskusji?

Gość gość
ooo to byla zdaje sie jakas powitalna dyskusja po powrocie literek, s**t, przeoczylam;D admin tez bral w niej udzial?;D

Gość gość
Tępa, tępa, tępa, tępa, tępa, tępa, tępa, tępa, tępa.

Gość gość
Nic nie zrozumiała bo to dekiel o móżdżku rozmiaru psiej kupki

Gość gość
Jaka dyskusja. Zdradźcie szczególy, bo przegapilam.

Gość gość
a mongol sie na nią pofatygowal? dajcie linka;D

Gość lampla wina kumala
niedawno przywiezli mi mój obiadek, dodatkowo brałam tatar z tunczyka :) ja smakuję, a Wy żrecie się dalej

Gość gość
wczoraj też ją przepędził z jednego tematu i jak zwykle pustak nie potrafił mu się odgryźć

Gość gość
Zgłosiła temat do usunięcia i już go nie ma niestety ale też był niezly ubaw:D

Gość gość
Literki Tępa, tępa, tępa, tępa, tępa, tępa, tępa, tępa, tępa. x Próbujesz zmienić temat błaznując? Nikt się Ciebie tu nie boi. Trzeba by było być skończonym idiotą by bać się gawędziarki - mitomanki. Próbowałaś kogoś zastraszyć, a jedyny cel który osiągnęłaś to totalna kompromitacja. Dziwi mnie trochę, że wspominasz tamten blamaż. Zapewne wynika to stąd, że bez mówienia o sobie żyć nie możesz. Dla nikogo innego niż Ty sama nie jesteś choć trochę istotna?

Gość sambamama
smacznego wiec zycze , ja jak juz pisalam nie lubie surowej ryby , nawet gotowana czy pieczona rozgrzebie zeby sprawdzic czy przypadkiem nie jest surowa w srodku , co dziwne tatara tradycyjnego polskiego lubie tylko na surowa rybe mam taka jazde

Gość gość
14:24 o matko i corko byl mongol n akafe, do tego przepedzil literki i ja tego nie widzialam?? masakra, nie przezyje, nie zdzierże.....dajcie chociaz link, choc wiem, ze to nie to samo.... co do tej calej lampki - smakuj sobie to twoje wykwintne sushi na zamowienie (uwielbiam ludzi, ktorzy 'jadaja' sushi, ktore zdazylo sie odlezec w lodowie, nie wiedzac, ze prawdziwe sushi je sie zaraz po jego zrobieniu;)) i nie odpisuj nie na temat:D ;D

Gość gość
Odpieprzcie się od Literek