Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochhha

co macie dzis na obiad?

Polecane posty

Gość gość
14:30 to niech ona sie odpieprzy od porzadnych tematow o obiedzie, a nie szuka zadymy. gdyby normalnie napisala, ze ma buraka i rybe z czosnkiem na obiad, to nikt by sie nie do******lal, ale ta musi siac ferment. patrz: pierwsze 2 posty. jak juz ma tak pisac, niech pisze na pomoranczowo, przynajmniej spokoj bedzie

Gość gość
Jedna wtóruje drugiej, zabawne mamusie. Mam was w d***e :)

Gość gość
14:29 niestety tematu już nie ma bo literki zgłosiła do usunięcia

Gość gość
makaron spaghetti z zielonym pesto ze sloika, z lidla :)

Gość gość
12345 22.03.14 [zgłoś do usunięcia] Literki Jedna wtóruje drugiej, zabawne mamusie. Mam was w d***e usmiech.gif x A może coś na temat mądralo? Twoje opinie na temat innych są niezbyt istotne.

Gość gość
Już napisałam co mam dzisiaj i co będzie jutro. Chcesz żebym wypisała menu na cały tydzień czy jak? ;)

Gość gość
dawaj na cały miesiąc

Gość melania00000000
a ja gotuję barszczyk ukraiński , a na drugie filet drobiowy z ziemniaczkami i fasolka szparagowa ;)

Gość gość
Literki ty szmato!!

Gość gość
pyzy z mięsem z paczki :) w sobotę przeważnie gotowce albo coś z zamrażarki typu bigos czy fasolka, za dużo roboty by się bawić w gotowanie :)

Gość gość
Literki Już napisałam co mam dzisiaj i co będzie jutro. Chcesz żebym wypisała menu na cały tydzień czy jak? oczko.gif x Znowu nie zrozumiałaś, ale jakoś mnie to nie dziwi ;)

Gość gość
Widzisz... to ty mnie nie rozumiesz :)

Gość gość
Mylisz się po raz kolejny. Ciebie jest bardzo łatwo rozszyfrować. Sama nadałaś tej dyskusji hejterski ton, ale jak zwróciło się to przeciwko Tobie to przestało C***asować. Czyli jazda po kimś jest fajna pod warunkiem, że to Ty jeździsz? :) Jesteś zwykłym intenetowym cwaniaczkiem, nic więcej. W dodatku leczącym w necie jakieś "realne" kompleksy.

Gość gość
Melania wpraszam się do ciebie na obiad. Jednego dnia i ukraiński barszcz i szparagowa fasolka! Ty rozpustnico! Uwielbiam te dwie potrawy.

Gość gość
Ja p******ę sobota i piękna pogoda a ta p***a jak zwykle na kafe.

Gość smutny dzisiaj gość
ja mam zupę pieczarkową z makaronem muszelki, udka kurczaka pieczone w marynacie miodowej, kasza, sałata ze śmietaną albo surówka z kiszonej kapusty na deser miałam piec szarlotkę ale dostałam smutną wiadomość i nie mam ochoty :( mąż kupi jakieś ciastka wracając z pracy

Gość gość
Pogoda piękna? Skoro jestem dla ciebie internetową hejterką - tak mnie traktuj. Po prostu do mnie nie pisz. Voila!

Gość sambamama
no wlasnie co robic w taka ladna sobote dom posprzatalam wczoraj na spacer nie mam ochoty , otworzylam drzwi na taras , mieszkam pod lasem wiec taki powiew swierzego powietrza mi styka pranie sie samo pierze corka u chlopaka syn u kolegi seksic mi sie z mezem w tej chwili nie chce co robic

Gość gość
Literki Pogoda piękna? Skoro jestem dla ciebie internetową hejterką - tak mnie traktuj. Po prostu do mnie nie pisz. Voila! x Jak ktoś słusznie wcześniej zauważył jesteś ostatnią osoba, która ma prawo dyktować innym co mają robić :). Nie jesteś żadnym autorytetem. Dobry hejt nie jest zly, Ty to robisz w wyjątkowo żałosny sposób.

Gość gość
Pewnie,że piękna ale ty zawsze mówisz,że u ciebie pada żeby ci nikt nie zarzucił,że siedzisz na kafe zamiast iść z dzieciakiem na spacer

Gość gość
udekoruj wiosennie mieszkanie, zrób kompozycję kwiatową na stół, upiecz ciasto, pobiegaj na świeżym powietrzu..

Gość gość
Mniej żałosny niż twoje pisanie ze mną :)

Gość gość
poceruj mezowi stare skarpety :P

Gość gość
Jak chcesz możesz nawet mi zarzucić, że bzykam się z twoim ojcem. Zwisa mi to. Zajmij się obiadem.

Gość gość
Led twoja sława na kafe już się skończyła...i uważaj bo coś wisi w powietrzu o czym zapewne jeszcze nie wiesz...

Gość gość
literki schodzi ponizej pasa...uhuhuuu. a najlepsze sa te babki ktore w te klotnie z uporem maniaka wplataja propozycje sobotniego obiadu;D fajnie sie czyta, hejt, hejt, kurczak w marynacie, hejt :D:D:D

Gość gość
O, wiosenne akcenty to fajny temat :) Mam 3 hiacynty, niestety ich czas już mija, ale żonkile są twarde i się nie dają. Donica z ziołami już wygląda całkiem nieźle, jest co skubnąć :)

Gość gość
Nie zarzucisz mi bo biedak już dawno zszedł z tego świata i na takie ś****wo-konkubinę na jedną noc by nawet nie spojrzał.A obiadek właśnie konsumujemy i za chwilę znów idziemy na świeże powietrze.Ty już pewnie zapomniałaś jak pachnie świeże powietrze bo ciągle gnijesz i smierdzisz w domu

Gość sambamama
jesli ktos radzi mi upieczenie ciast to niestety odpada , pomysl dobry ale nie na moje cukiernicze mozliwosci, tak jak gotowac potrafie i lubie to nigdy w zyciu nic nie upieklam , nawet najprostrzy przepis wychodzi masakra

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Literki Mniej żałosny niż twoje pisanie ze mną usmiech.gif x Ups, nawet odgryźć się nie potrafisz :) x Czasem wydaje mi się, że kafeteryjne błazny to podstawione i opłacone osoby. Naiwnie wierzę, że nie ma tak durnych ludzi. Literki, a może to prawda? Za ile Cię kupiono? Ile jest warta ta Twoja pisanina?