Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mam coś do stracenia

Czy jest sens pisać do niej drugą wiadomość w takiej sytuacji....

Polecane posty

Gość 6877777755887777777
Najlepiej na imprezie gdyby cie zobaczyla z innymi,kiedy smiejecie sie i zartujecie,a obiekt ignorujesz. Jak i przypadkowo na miescie. Po prostu wychodz bawic sie ze znajomymi i korzystaj z zycia. To dziala nawet na byle. A wszelkie zabieganie o nia skonczy sie niepowodzeniem. Wiem dziwnie brzmi, ale tak juz z nimi jest.

Też mi się tak wydaje. Postaram się tak zrobić. A co potem?

Gość gość
zrób tak zrób, ale nie licz potem na to że ona będzie chciała z tobą być, bo nie będzie

Gość gość
6877777755887777777 Ty przeczytaj co napisałeś:P Moim zdaniem w takich sprawach POWINIEN słuchać kobiet, a nie jakiegoś *****cza:/ Dzięki Twoim radom autor może zapomnieć o tej dziewczynie;)

Ale to prawda, że jak wy zobaczycie, że ktoś ma powodzenie to automatycznie się nim 3 razy bardziej interesujecie.

Gość 6877777755887777777
co Potem ?-ona zacznie zabiegac o ciebie, na co jej pozwolisz.Bo zobaczy,ze nie rozpaczasz po jej stracie,wiec jestes silny. Widzac cie z innymi wydasz sie dla niej atrakcyjny,bo skoro inne toba sie interesuja to i ona tez chce. One sa jak malpy przewidywalne. Najwazniejsza rzecz to nie mozesz oddac wladzy kobiecie,bo uzna cie za slabego i straci toba zainteresowanie.

Gość gość
Jak dziewczyna chce faceta żeby się nim tylko pochwalić, czy jego samochodem, to wtedy na Ciebie poleci;) Ale jeśli jest "normalna", a nie blachara, to będziesz mógł ją mieć tylko na zdjęciu;)

Gość gość
ale głupoty piszesz, dla mnie facet nie musi mieć powodzenia, nie interesuje mnie to, chodzi o to żeby interesował się tylko mną

Gość gość
ja po takiej zagrywce bym sobie kolesia całkiem odpuściła. nie lubię się wpieprzać między ludzi. ma nowe towarzystwo - znajde sobie nowe i ja.

Gość gość
Ciekawe czemu dotknely cie moje glupoty. ;) Facet ktory nie ma powodzenia, nie ma tez brania. Normalne kobiety -a to sa takowe i co jest normalne i dla kogo. No nie zartuj. :D Autor popelnil razacy blad kiedy to pierwszy wyznal uczucie i panna uznala go za slabego. I teraz aby odkrecic sytuacje nalezy zastosowac efekt haremu okazujac dodatkowo pewnosc siebie,zadbany wyglad,pogode ducha i niedostepnosc wobec wybranki. Na co ona zareaguje ponownym pragnieniem zblizenia sie do autora,bo wyda sie jej atrakcyjny i godny uwagi. A wszelkie zabiegi typu staranie sie i latanie za panna przyniosa odwrotny skutek od zamierzonego.

Gość gość
to zależy jaka kobieta, ja bym olała :]

Gość gość
Ty po takiej zagrywce zareagowalabys dokladnie jak owa z opisu autora. A to,ze jedno piszesz,robisz drugie,myslisz trzecie,przeczuwasz czwarte i powiesz prawde wtedy kiedy sie pomylisz, to juz zupelnie inny temat. ;) Macie dziwna i pokrecona nature,czesto same nie wiecie czego chcecie. Na logike moze wydac sie dziwne to co napisalem,ale przeciez wy z logika jestescie na bakier. :D

Gość gość
masz racje, jesteśmy pokręcone, często same nie wiemy czego chcemy, ale z jednym się mylisz, myślę że większość kobiet widzą autora w towarzystwie olałaby go, jakby zobaczyły że ma swoje towarzystwo to znaczy że ją ma gdzieś a więc niech s*******a. Najlepiej by było gdyby się odezwał, napisał co słychać, zwyczajnie....

Gość 9844444444588768444444
Oczywiscie,ze mam racje,poniewaz to co ja pisze jest sluszne i wlasciwe. Sek w tym,ze z kobieta nie da sie dojsc do porozumienia metodami ktore nakazuja staranie sie i zabieganie,dlatego koniecznym jest zastosowanie triku.Gdyby tak bylo jak radzicie,a kobiety byly takie jak opisujecie,to zycie byloby piekne i proste. A co do obracania sie autora w towarzystwie znajomych -nie ma w tym nic nagannego,on ma prawo miec grono znajomych i przeciez nie musi to kolidowac z jego obiektem westchnien.

A poki co,to przeciez ow dziewcze ma gdzies autora i staraniem sie,narzucaniem moze co najwyzej stac sie jej kolega,kims w rodzaju tampona emocjonalnego,bez prawa milosci,dotyku.

ja bym chyba tez olała takiego który pokazałby mi się w towarzystwie innej.. nie jestem z tych co to wtedy walczą o faceta.. pocieszył się- ok, to krzyż na drogę bo tego kwiatu jest pół światu :P

Nie jednej,a w towarzystwie kilku dziewczyn jak i pokazanie,ze nie rozpacza wcale po tym jak go odrzucila na wiesc o uczuciu i go olewa. Radzcie wy dawczynie iluzji.

Gość gość
niech tak zrobi, to już nie będzie miał u niej szans :D:D u mnie by nie miał

A gdybym do Ciebie pisał to miałbym szansę? I co powinienem napisać?

Gość gość
u mnie miałbyś szansę, ja jak każda inna kobieta chcę wiedzieć, że jestem jedyna i że ci zależy, zresztą faceci też, jakbyś zobaczył ją z innymi, to też by cię to zabolało i byś odpuścił. Napisz nawet zwykłe co słychać, nie bądź natrętny, ale nie daj jej o sobie zapomnieć

W takim razie postaram się zrobić rzecz następującą. Zapytam czy moglibyśmy zostać: "znajomymi" i spotykać się na takiej płaszczyźnie. Podczas tych spotkań zamierzam zrezygnować z pocałunków, wyznań itd, ale postaram się by miały charakter lekko romantyczny, nie pozwolę się wbić w ramę przyjaciela i wykorzystywać. Tak będzie chyba najlepiej.

Gość gość
i zobaczysz co będzie dalej :)

Daj znac jak poszlo koniecznie.

Ok, połączę wszystkie rady i postaram się, by wyszło jak najlepiej.