Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadwiga 1981

Faszystowskie Ukraińskie bojówki opluły Polkę na przystanku w Przemyślu.

Polecane posty

Gość gość
Sorry, miało być ''nacjonaliści'', nie ''Prawy Sektor''. Przecież inni nacjonaliści też byli na Majdanie.

Gość gość
Prorosyjskie komentarze'' i kliknijcie na linka ''niezależnej''. Zobaczycie, że udowodnione kto jest odpowiedzialny za te proputinowskie komentarze. x jestem polakiem i też je pisze

Gość gość
Nie sądzę, że jesteś Polakiem, skoro piszesz proputinowskie komentarze. Gdy Putin uzna, że część Polski powinna należeć do Obwodu Kaliningradzkiego, to też będziesz pisać takie komentarze? Zapytam Cię jeszcze - od kiedy popierasz Putina? Od zawsze, czy od początku Majdanu?

Gość gość
nie popieram PISZE DLA JAJ

Gość ja wiem i już
Media wyprały wam mózgi do cna. przykre to jest że ludzie sami nie myślą. to ze nie popieram przewrotu na ukrainie nie znaczy ze kocham putina, no nie rozśmieszajcie mnie :)

Gość gość
ja wiem i już - No proszę Cię, ja nie popieram Majdanu tylko dlatego, ze TVN i Polsat go popierają. Jak już pisałam znam Ukrainę i Ukraińców, dlatego trzymałam kciuki za ludzi protestujących w Kijowie. Opieram swoje zdanie tylko na tym, co na temat protestów mówią moi ukraińscy znajomi i Polacy, którzy mieszkają na Ukrainie.

Gość tajny agent KGB
ja znaju wasze IP i prijdu ku wam proukraińskie psubraty i wam żopu nakopie i paszczu obije.za to że wy poniali szto całyj kreml piszut na kafieterii.

Gość gość
ale NIE znasz WSZYSTKICH ukraińców

Gość gość
Tak, media wyprały mi mózg i dlatego popieram przewrót na Ukrainie. Nie mam już własnego zdania, bo wierzę tym kłamliwym mediom :D Ostatnio modne zrobiło się myśleć inaczej niż media, bo to oznacza, że jest się mądrym i niezmanipulowanym :D Jakoś nikt nie mówił, ze media kłamią, gdy media najeżdżały na PiS i wychwalały PO i Tuska.

Gość gość
gość ale NIE znasz WSZYSTKICH ukraińców No jasne, wszystkich nie znam, ale zdążyłam poznać ich mentalność i dowiedzieć się czym jest ukraiński nacjonalizm. Skoro Polacy mieszkający na Ukrainie się go nie boją, to znaczy, że nie ma się czego bać.

Gość fotel
oj medialne dzieci.zamiast czerpać wiedzę z TV poczytajcie lepiej książki o stosunkach polsko-ukraińskich.aby zrozumieć przyszłość,trzeba znać przeszłość.a historia ma to do siebie że lubi się powtarzać.

Gość gość
fotel - A ja tam wolę wyrabiać swoją opinię na temat własnych przeżyć, nie na historii. Relacje polsko-ukraińskie były jakie były, ale liczy się teraźniejszość. Jak już pisałam, nie opieram swojej wiedzy o Ukrainie na podstawie tego, co mówi tv, ale to co mówią Polacy mieszkający na Ukrainie i na obserwacji zachowania Ukraińców.

Gość fotel
w 1943 polacy też obserwowali zachowanie ukraińców ,razem mieszkali ,znali się od pokoleń.jakoś nie zauważyli zagrożenia,wierzyli że z sąsiadami można się dogadać.z perspektywy czasu wiemy jak bardzo się pomylili.zresztą nie pierwszy raz i jak widzę nie ostatni.

Gość gość
Myślę, że to było coś innego -inne czasy, wojna, brak wolności, wg Ukraińców Polacy byli okupantami na Wołyniu, Polacy uważali się za lepszych(co się ciągnęło od kilkuset lat), a Ukraińców traktowali jako obywateli drugiej kategorii. Teraz mamy XXIw., jako pierwsi uznaliśmy Niepodległość Ukrainy, wspieraliśmy ich w czasie Pomarańczowej Rewolucji, teraz w czasie Majdanu i agresji Rosji. Pomagamy finansowo, leczymy w naszych szpitalach, przyjmujemy uchodźców. Podsumowując - ukraińscy nacjonaliści nienawidzili Polaków 70 lat temu i patrząc z dzisiejszej perspektywy, nie było zaskoczeniem, że ta nienawiść doprowadziła do najgorszego. Dzisiaj jest chęć współpracy, nikt na Ukrainie nie uważa Polaków za wrogów.

Gość gość
wojna wojną ALE ONI TORTUROWALI POLAKÓW, hitler robił to humanitarnie

A ja uważam,że to nie o Ruskich i Ukraińców w tym konflikcie chodzi,oni są tutaj tylko pionkami,które mają wywołać III WŚ.

Gość gość
Wojna może przyjść w najmniej oczekiwanym momencie i z najmniej oczekiwanego kierunku. Według wielu przepowiedni najczęściej wymieniało się w ostatnim półwieczu Bliski Wschód