Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avinione

troszke z innej beczki 26 tydzien ciazy i ogromny bol pachwin i kregoslupa

Polecane posty

Gość avinione

Czy to normalne czy cos nie tak ze mną...?czuje tak jakby ucisk na pachwiny i jak wstanę i chodze to boli okropnie,do tego kregoslup w części lędźwiowej tak samo:o do tej pory czulam sie swietnie od wczoraj takie bole mnie dopadły,myslalam ze to przemęczenie bo trochę sie nasprzatalam w domu wczoraj ale nic nie przechodzi.jutro do pracy a ja będę chodzić jak ta kaleka ehhh..,

Gość gość
w 26 tygodniu powinnaś się już zacząć oszczędzać. I żeby było jasne, nie twierdzę, że ciąża to choroba, ale brzuch już większy i organizmowi ciężej zachować dobrą formę. Teoretycznie ból w pachwinach i ból kręgosłupa jest normalny, bo raz macica się szybko powiększa i bolą więzadła, a dwa, dziecko większe i ciężar obciąża kręgosłup. Uroki ciąży:) Jednak moim zdaniem nie powinnaś szaleć ze sprzątaniem i cięższymi pracami domowymi.

Gość gość
moze to rozejście spojenia łonowego? ja miałam taki ból w pachwinach i spojenie lonowe rozeszlo mi sie na 2 cm,ból okropny,nie moglam chodzic a poród bolal mocniej niz pierwszy

Gość gość
Pociesze cie, bol w pachwinach zapewne pozostanie juz do konca, u mnie tez zaczelo bolec okolo 5 miesiaca, jestem tydzien przed porodem i czasem tak napieprza, ze ruszyc sie nie moge. Mam nadzieje, ze wraz z porodem przestanie bolec.

Gość gość
Ja wiem ze powinnam się oszczędzać ale taka juz jestem glupia ze lubię cos robic i nie da sie mi przemówić.meza w domu nie bylo to wszystko sama porobilam... mam nadsieje ze to nic poważnego i to tylko po prostu natura :) życzę wszystkim milego dnia:)