Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet mnie nie chce, bo mam sztuczne powiększone piersi

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
też bym nie chciał dziwoląga, sztuczne cycki to nie piersi i wyglądają paskudnie.

Gość gość
Skoro nie lubią, to dlaczego filmach i gazetach dla panów większość kobiet ma sztuczne? A tak z ciekawości, czy one w dotyku są takie same jak zwykłe?

Gość gość
to nie mów że masz sztuczne, faceci nie rozróżniają takich rzeczy

Gość gość
Świat mediów nie ma nic wspólnego z życiem, a jak ktoś się tym sugeruje, to czeka go wielkie rozczarowanie. Sztuczne piersi da się odróżnić od naturalnych w 90% przypadków, mają zupełnie inny kształt i wyglądają groteskowo.

Gość gość
też bym nie chciał dziwoląga, sztuczne cycki to nie piersi i wyglądają paskudnie. x taa a nie raz waliles pod sztuczne nie wiedząc o tym x mi to obojętne czy prawdziwe czy sztuczne, aby kobieta dobrze się w nich czuła

Gość gość
zawsze da sie poznac,ze to sztuczne a ciebie nie chca autorko bo kto by chcial cos co nie jest prawdziwe? nie dziw sie tez bym nie chcial

Gość gość
nie dziw sie tez bym nie chcial x taa leżał byś u jej nóg, debile, jak płaska źle, jak cycki zrobione źle

Gość gość
Ja akurat lubię małe biusty, sztuczne nie bardzo, ale jeśli dziewczyna ma taką potrzebę to niech sobie powiększa, byleby tylko nie przesadziła i nie zrobiła sobie takich zabawnych półkul jak czasem widać u lasek z filmów. Pomijam już fakt że wkładanie sobie obcych substancji w ciało, nie jest zbyt zdrowe.

Gość gość
jak plaska to zle ale cycki nierobione to dobrze:-P nigdzie bym nie lezal,jeszcze nie poznalem ladniejszej dziewczyny niz moja zona i z lepszymi cyckami- prawdziwymi:-P

Gość gość
Chłopom nie dogodzi :) Jak się ktoś w Tobie zakocha to sztuczne piersi nie będą miały znaczenia. Przynajmniej możesz wyeliminować debili, co oceniają ludzi po pozorach.

Gość gość
Nie słuchaj tych głupot. Miałem do czynienie z około dwudziestoma kobietami ze sztucznymi cyckami, nie tylko je ogladałem ale całowałem, pieściłem i podziwiałem, wszystkie były cudowne a ich właścicielki w końcu były z nich dumne. Oczywiście naturalne są super ale takich naprawdę ładnych wcale tak dużo nie ma. Głowa do góry korzysta i daj korzystać z ich uroku i piękna :)

Gość gość
moja zona i z lepszymi cyckami- prawdziwymi x czyli MA a autorka była płaska

Gość gość
A skąd wiesz że była płaska? Może miała całkiem spore, a chciała mieć jeszcze większe, bo wydawało jej się że są jednak za małe? Ta ma małe i śliczne... http://zapodaj.net/09d993d073fe3.jpg.html

Gość arcycham
cycki to cycki i tak ważniejsze jest jak robi laskę i czy lubi w czoko .:D

Gość tysz prawda
"cycki to cycki i tak ważniejsze jest jak robi laskę i czy lubi w czoko "ano prawda ;)

Gość ostro i dobitnie
jak można być dumnym że jakiś felczer wsadził i przyszył do żeber 2 przecięte gumowe piłki.... z takiego czegoś można być naprawde dumnym?? ten wpis "o 20 laskach" to post idio...... ty