Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kafka2014

Pakiet medyczny

Polecane posty

Gość gość
Fajnie ze majac tez pakiet we wspomnianym LuxMedzie mozna bez problemu umówic sie na wizytę stomatologiczną. Uważam ze to jest już naprawdę duże ułatwienie i wygoda, bo nie trzeba czekac na wizyty chociazby na NFZ.

Gość Danka Basik
Heej! Jak chcecie kupić online pakiet to ja osobiście polecam kupić przez https://www.medistore.com.pl/ fajna stronka, wszystko ma o pakietach a jest ich kilka. Panie z infolinii super miłe w razie co pomogą z kupnem przez stronę. Pozdrawiam Danka

Gość malinowaowaa
Rzuć może okiem na ofertę Centrum Medycznego Św. Franciszka - Bardzo miło wspominam badania w ich placówce.

Gość gość
Trolle od Luxmedu już dajcie sobie spokój. Ten wasz marketing szeptany jest na jedno kopyto i bez grama subtelności, na bardzo niskim poziomie. Kierownictwu Luxmedu polecam zainwestować kasę nie w trolling a w zwiększenie personelu medycznego. Zobaczcie tylko jakie terminy obowiązują we Wrocławiu. Na nfz bywa szybciej, a wy nadal szukacie naiwnych. Jeszcze trochę, a Luxmed poza odpicowanymi poczekalniami nie będzie się różnił niczym od państwówki.

Gość gość
I to jest moim zdaniem dobry wybór. Masz zawsze wielu lekarzy specjalistów i mozesz liczyć na fachową pomoc. My mamy taki pakiet z pracy.

Gość AleksandraWujas
Jeżeli chodzi o Centrum Medyczne Świętego Franciszka to również korzystałam i nie mam żadnych zastrzeżeń. Personel bardzo miły, nastawiony bezpośrednio na klienta. Jeżeli będę miała jeszcze jakieś badania do wykonania to tylko i wyłącznie w takim miejscu jak to .

Gość fellll
@AleksandraWujas Koleżanka z pracy mi ich polecała, widzę że mają sporo zadowolonych pacjentów. Zależy mi na tym żeby to była porządna placówka gdzie duży nacisk kładzie się przede wszystkim na komfort pacjentów.

Gość fieliczka
ale podobnie będziesz mieć w przypadku Lux Medu oni mają portal pacjenta, dzięki któremu można online umawiać wizyty więc też dbają o komfort pacjenta.

Gość gość
Zgadzam sie z Tobą, bo do tego jeszcze portal pacjenta bardzo ułatwia umawianie się na wizyty.

Gość gość
Z LuxMedem też nie jest tak różowo, bo często ciężko się dostać do konkretnego specjalisty. Porobili te "złote" abonamenty, czy inne "wizyta w ciągu 3 dni" i to chyba dlatego. Ostatnio chciałam iść do dermatologa, to do końca października nie było NIKOGO, a dzień-dwa później pojawiło się kilkanaście (!) terminów we wrześniu (do różnych lekarzy). Ciąży w LuxMedzie nie da się prowadzić, chyba, że się chce chodzić za każdym razem do innego lekarza. Owszem, jest o wiele krócej niż na NFZ, łatwiej też dostać skierowanie na badanie i na badania dużo krótsze terminy są, więc cały czas się opłaca. Mam tam abonament od pracodawcy, ale mogę zmienić na Medicover lub Enel Med i nie wiem, czy nie spróbować.

Gość gość
A czy korzystał ktoś z Was z usługi stomatologicznej? Jestem bardzo ciekawa...

Gość gość
Ja nie korzystałam, ale słyszałam wiele złego na temat stomatologów lux med. Koleżanka musiała wymienić plombę, niby nic. A w Luxmedzie tak jej uszkodzili zęba, że musiała mieć trutego... oczywiście poszła prywatnie to naprawić. Nawet piaskowanie słyszałam, ze robią bardzo niedelikatnie. Pewnie wiele zależy na kogo trafisz, ale ponieważ ja jestem ogólnie tchórz jeśli chodzi o zęby to wolę do prywatnego sprawdzonego dentysty chodzić. Btw, wie ktoś co daje pakiet VIP? Bo muszę teraz wybrać, ale nie mogę znaleźć info...

Gość Miroslaww223
Dla porównania zobacz jeszcze ofertę https://nais.pl/company/ Oczywiście nie istnieje jedna, sprawdzona recepta na stworzenie idealnego systemu motywacyjnego, tak jak nie istnieje uniwersalny pracownik. Każdego z nas motywują do działania inne czynniki, dlatego dobór finansowych i pozafinansowych instrumentów motywacyjnych powinien być poprzedzony identyfikacją potrzeb zespołu w tym zakresie. Warto kierować się specyfiką branży oraz wiekiem i zainteresowaniami pracowników, nie zaś aktualnymi trendami czy własnymi preferencjami.

Gość gość
Siostra wykupiła pakiet w Lux Med dla całej rodziny i jest bardzo zadowolona. Ma dostęp do dokumentacji medycznej dzięki Portalowi Pacjenta no i tam też umawia wizyty.

Gość nerooo
Dobrze mieć pakiet, który zapewnia wizyty nie tylko do lekarza rodzinnego, ale też do wielu specjalistów bez czekania, na telefon, do stomatologa i daje możliwość skorzystania z wielu badań diagnostycznych. Do tego mogą z niego korzystać też osoby w starszym wieku, które często muszą korzystać z opieki medycznej. Oczywiście można wybrać pakiet dla siebie indywidualny albo rodzinny. Te wszystkie wymagania spełniają pakiety S7 http://polecaj.s7health.pl/LCY35689274

Gość tyrejka
ja zawsze mogę bez problemu umawiać wizyty online przez portal pacjenta w lux medzie, mogę wybierać sobie wizyty na terenie całej warszawy dlatego dzięki tej opcji mogę praktycznie z dnia na dzień dostać się do specjalisty, tak więc szybko można się uporać z chorobą.

Gość gość
Na pewno fajnie ze mozna spokojnie korzystać z takich usług jak stomatolog. Ja bardzo sobie cienie LuxMed i polecam.

Gość uffka

a też regularnie korzystasz z portalu pacjenta przy umawianiu u nich wizyty jak nie to koniecznie sobie zrób profil bo to bardzo ułatwia sprawę w przypadku umawiania wizyt czy sprawdzania dostepności lekarzy aż po sprawdzanie wyników badań.

Gość Mirka

Ja dla siebie wzięłam i rodziny pakiet medyczny w medicover, nazywa się medium i jak patrzyłam to jednak lepiej mieć tych dwudziestu paru lekarzy niż kupić tani pakiet i mieć np tylko 5... Asia moja ma problemy skórne więc musi chodzić regularnie do dermatologa.

Gość nimka

pakiet rodzinny lux medu jest naprawdę super rozwiązaniem ponieważ można indywidualnie dobierać sobie pakiety medyczne pod względem swoich potrzeb, a do tego super opcją jest to, że moją obsługę online za pomoca portalu pacjenta gdzie szybko można umóić czy przeniść wizytę a do tego jeszcz emożna podglądać wyniki badań, bardzo to duże ułatwienie.

Gość Joanna S7

Witam. Wiem, że temat był poruszany bardzo dawno, ale pakiety odnawia się z reguły co rok, więc chciałabym Państwa poinformować o ofercie firmy S7 Health. Umowa z Polmedem, ponad 1000 placówek w Polsce, wizyta umawiana do 5-ciu dni roboczych. Od tego miesiąca do każdego pakietu gratis usługa S7Consierge Freemium. Więcej informacji pod linkiem http://polecaj.s7health.pl/UKV63957824. Oczywiście odpowiem na wszystkie pytania również osobiście pod numerem telefonu 573 233 321. A jeżeli jesteś zatrudniony na umowę o pracę i Twój pracodawca nie zaoferował Ci jeszcze benefitu pozapłacowego w postaci prywatnej opieki medycznej, skontaktuj mnie z nim, przedstawię mu spersonalizowaną ofertę dla całej firmy. Pozdrawiam, Joanna. 

Jak to dobrze że mam pakiet wykupiony przez pracodawcę w medicover i nie musze się martwić jak i kiedy się dostanę do lekarza, to jednak mega ułatwienie, Mirka tu już o tym pisała, oczekiwanie na wizytę u dermatologa na NFZ to kilka miesięcy, w medicover to góra 2 tygodnie a jak coś pilnego to szybciej wcisną

Gość dominika00

Powiem Wam ze dla mnie najlepszy jest  LuxMed, pod kazdym względem, równiez jesli chodzi o diagnostyke czy chociazby opiekę stomatologiczną. Ja bardzo sobie chwalę.

Gość vera

No co Ty? Mam inne zdanie! Może Tobie się nie opłaca ale ja mam wykupiony w pracy pakiet do medicover właśnie i głupia bym była jakbym z niego nie korzystała, po co mi chodzić do przychodni na nfz i stać w kolejkach jak w ramach pakietu mam lekarzy i niektórych specjalistów praktycznie bez kolejki?

Gość efka
Dnia 23.04.2019 o 18:51, Gość dominika00 napisał:

Powiem Wam ze dla mnie najlepszy jest  LuxMed, pod kazdym względem, równiez jesli chodzi o diagnostyke czy chociazby opiekę stomatologiczną. Ja bardzo sobie chwalę.

łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu!

widzę że luxmed na kafeterii prawie jak wózki anex. bardzo naturalne i spontaniczne wyznania: "bardzo sobie cenię wysoką jakość tego produktu"

Gość Jolanta

Witam! 

Ja posiadam swój pakiet medyczny za darmo 😉  

To jest nowość w Polsce, ale po spełnieniu warunku, można tak mieć z każdym jednym pakietem w ofercie. Firma w której go początkowo wykupiłam działa na placówkach polmedu (mają z nimi podpisaną umowę). Choruję na Hashimoto więc potrzebuję dość często korzystać z usług medycznych i zawsze prywatnie, a to kosztuje. W ofercie też mają pakiet family, gdzie podlegają 2 os dorosłe  i dowolna ilość dzieci spokrewnionych z choć jednym z dorosłych, a do tego wszystkie pakiety posiadają usługę concierge medycznego.

Nie będę pisała nazwy firmy, żeby nie było, że reklamuję 😉 

Polecam, bo jestem zadowolona z tej usługi. Jak ktoś chce wiedzieć gdzie, to zapraszam na messenger - Jolanta Wiszniewska -Bagłaj

Gość Marcin

Zajmuję sie sprzedażą pakietów Medycznych do LuxMed w bardzo przystepnych cenach zapraszam do kontaktu! 🙂 572-930-552

Gość Bolek.S.

Pakiet medyczny w Enelmed to w moim przypadku był świetny wybór ;D To na poczatku nie tak łatwo wyliczyc, ale troche juz go mam, i widze, ze naprawde się opłaca jeśli człowiek musi coś czasem wyleczyć.

Pozdrawiam

Gość Jola

Mam koleżankę która w ciąży była pod opieką lekarza w ramach Medipakietu i sobie chwaliła. Tylko trzeba wybrać odpowiedni pakiet żeby opieka ginekologiczna była w cenie. 

Gość Marta
2 minuty temu, Gość Jola napisał:

Mam koleżankę która w ciąży była pod opieką lekarza w ramach Medipakietu i sobie chwaliła. Tylko trzeba wybrać odpowiedni pakiet żeby opieka ginekologiczna była w cenie. 

Widzę tutaj na forum ogólny pean dla LUX MEDu. Słyszałam, że Medipakiet kieruje do ich oddziałów. Czy to prawda?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować