Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koloroweslonce

Zostawił mnie bez powodu?

Polecane posty

Gość gość
masz fajny nick i badz taka wesola i kolorowa jak twoje kolorowe slonce, jutro tu zajrze jeszcze zapytam jak samopoczucie bo teraz juz nie moge pisac, dobranoc kolorowe slonce i badz szczesliwa, i goscia olej, narysuj jego karykature

Gość gość
napisz list do niego i potem podrzyj i spal a lbo wyrzuc, napisz wszystko co najgorsze o nim, wszystko mu wygarnij i uzyj najgorszych slow jakie znasz

Gość gość
fajnie, dobranoc sloneczko...... i pamietaj ze na swiecie sa wspaniali faceci, nie tylko smieci

Gość gość
nie ma co plakac za takim zerem, a tylko cieszyc sie, ze znikna stary znajomy zawsze mi mowil: bede inni, lepsi.. i tak bylo pojawiali sie kolejni i byli swietni :) pozniej poznalam moja milosc- pobil wszystkich na lopatki :) nosi mnie doslownie na rekach czego i tobie zycze :D

Posłuchaj, musisz wiedzieć, że na portalach internetowych masz małe szanse znaleźć faceta o poważnych zamiarach.... Większość szuka rozrywki, a często na boku, bo już kogoś mają - mało tego, potrafią perfekcyjnie udawać. Zdaj się na przypadek, szukaj koło siebie, anie w necie! Dobra rada: zrób to samo, udawaj wolną, nie okazuj poważnych zamiarów, bądź pewna siebie, a każdy nie będzie mógł się od Ciebie odkleić i osiągniesz co chciałaś!!! Musisz postarać się też o coś pikantnego, co doda Ci "skrzydeł" :) Np. luksusowa sexy bielizna jak na lolaluna-shop.pl czy super kolorowe kosmetyki Sephory, albo jakieś odjazdowe ciasne jeansy. Nie wiem, każdy ma coś swojego. Zobaczysz, efekt murowany!!!

Gość gość
jak juz wspominałam wczesniej nie poznałam go na zadnych stronkach gdzie szuka się "milosci" tylko na portalach takich jak twitter facebook (nie bede pisała dokładnie) i poznałam go w realu dosc dobrze

Koloroweslonce.. początek Twojej historii brzmi dokładnie jak karta wydarta z mojego życia;) Dlatego jej koniec mnie zaniepokoił. Trafiłaś na człowieka, który chciał przede wszystkim luźnego związku bez zobowiązań. Współczuję Ci bardzo, bo mogę sobie wyobrazić co czujesz. Bronię się rękami i nogami przed silniejszym uczuciem do mojego nowego chłopaka. Sama nie wiem co z tego będzie. Myślę, że gdyby teraz zrobił coś takiego jak Twój przyjęłabym to ze smutną obojętnością. Nie mam na razie siły na przeżywanie rozstań.

ja własnie tez nie mam juz siły i juz nawet nie chce mi sie w nic angazować :( chciał luznego zwiazku ? to po co mi się pytał czy bede jego dziewczyną ? faceci są pełni sprzecznosci :(

Gość gość
Myslicie ze kiedys bedzie załował ?

Gość gość
luksusowa sexi bielizna i ciasne dzinsy? wiesz co jej radzisz? po co jej pokazywac sexi bielizne obcym gosciom, ona se nie umawia na sex randki, tylko by jej zaszkodzilo to, chcesz by bylo niedostepna i nosila sexi bielizzne, cos w twojej wypowiedzi jest nie tak

Nie ja sie nie przejmuje takim gadaniem nie bede nikogo łapac na takie "zagrywki" bo nie bawie się w takie cos...oby tylko kiedys zrozumiał ze zycie które opiera się tylko na jednym (seks) jest bezwartosciowe

Gość gość
a z ta niedostepnoscia i olewaniem facetow i patrzeniem na nich z gory to nie do konca tak jak piszesz, wtedy zadnego dobrego nie bedzie sie mialo gdy tylko glowe wyzej bedziesz miec niz chmury a co dopiero od faceta

Gość gość
gdy kobieta zaklada sexi bielizne a z natury jest delikatna kobieta raczej nie nastawiona na seks, ktora seks lubi subtelny to jak zalozy taka bielizne facet odrazu ma swiatlo zielone ze ona to lubi ze zawsze mu da, bielizna ma byc ladna gustowna ale nie seksowna wyuzdana

Gość gość
kolorowe slonce, nie sluchaj tych ktore daja ci rady odnosnie bielizny bo ty napewno wiesz jaka bielizne wkladac i tez niedobrze jest byc calkiem zadartym nosem, bo ci niesmiali dobrzy faceci raczej walczyc nie beda potrafic,

Gość gość
dwiedzialam sie od kilku osob dawniej ze faceci mnie mieli za damulke, bo nawet idac na ulicy nikogo nie zauwazalam, ale ja taka jestem, nie rozgladam sie na boki, na samochody, ide szybko i oczy mam w chodniku, no i nie spotkalam nigdy wczesniej dobrego czlowieka, tylko sami odwazni zaczepiaja takie damulki

Gość gość
wiesz kolorowe slonce, najlepiej poznac takiego z polecenia hahaha, serio, tak sobie pomyslalam ostanio czy jakas moja znajoma na brata milego, bo czasem wlasnie tak sie zdarza ze poznaje sie goscia po znajomosci, siostra wie czy brat jest dobry

powiem Ci ze mam to samo haha :D ale ja tez tak mam ze się nie rozgladam tylko ide prosto przed siebie wiec chyba muszę zmienic postawę :D

Gość gość
ja bym polecila mojego brata bo jest dobry oddany szlachetny ale juz zajety, ma zone, ale gdyby byl wolny ....

Gość gość
no wiesz , bo kiedy przeczytalam wypowiedz pana tutaj jak pisal ze kobiety wogole jak ida ulica to sa dretwe i nudne i by chcial by sie usmiechaly nawet do siebie i to wtedy tak inaczej jest, bo usmiech moze wiele zdzialac, wtedy i on moze sie usmiechnac i jest fajna okazja do poznania kogos

Gość gość
i podoba mi sie tez jak to facet da swoj numer tel a nie zaczepia kobiete i molestuje ja o numer gdy ona staje jak wryta jest w szoku i nie wie co powiedziec, panowie to wy dawajcie swoje numery kobietom jak wam sie jakas spodoba

Gość gość
nawet najbardziej niesmialego pana mozemy rozwalic usmiechem

no muszę się wziac w garsc i wyjsc do ludzi po prostu, juz nie chce miec nikogo po ostatnich wydarzeniach, chyba ten rok nie zaczał się dla mnie dobrze

Gość gość
jasne wyjdz do ludzi, do znajomych do kolezzanki na kawe, w domu to tylko za duzo sie mysli, zawsze jak z kims sie pogada mozna sie czegos dowiedziec, ja lubie zagadywac sprzedawczynie, zawsze znajde jakis temat by pogadac bo odkad sie wypreowadzilam z mojej miejscowosci to nie mam stalych kolezanek, tylko takie na 5 min na ulicy czy w sklepie

Gość gość
Daj sobie z nim spokuj olej dupka!! Im mniej sie starasz tym bardziej im zalezy. Mialam tek samo facet 6 miesiecy razem i co jednego dnia nic zero!!!!!! Ja sie umioslam honorem i tez nic! A pozniej on sie dziwil dlaczeg sie o niego nie pytam ( od wspolnych znajomych sie dowiedzialam) olej dupka, bedziesz miala sadysfakcje i zaufaj mi znajdziesz kogos tylko przestan szukac!!!!

Gość gość
bede zagladac tu na twoj temat, mam go zapisany, wczoraj bylam dzis weszlam i bede wchodzic nadal

ale ja nie szukam tak jakos sam się trafił, odzywał sie pozniej do Ciebie jeszcze? jak sie zorientował ze masz go gdzies ?

Gość gość
panowie szukaja w dyskotece na silowni w internecie, w tych miejscach lepiej nie szukac faceta