Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaa 001

smutna :(

Polecane posty

Gość brunetkaaa 001

witam. potrzebuje sie wygadac bo nie mam komu. mam ciezka sytuacje w domu. mieszkam z ojcem macocha i 2 bracmi, oraz z jednego z braci dziewczyna i jej dzieckiem ( tak dziecko nie jest mojego brata tylko jej bo ona dziecko ma z innym). i tu jest problem.w domu jest roznie. czasem dobrze czasem zle. ale coraz bardziej mysle o samobojstwie. jestem w domu brana za najgorsza. nic nie umiem nic mi w zyciu nie wychodzi. od jakis 2 tygodni praktycznie nic nie jem bo mysle ze jestem za gruba. wczoraj wrocilam do domu bo spalam u znajomych. i dzis rano tez mialam nic nie jesc ale macocha kazala mi jesc to zjadlam 1 cala bulke i troszke zupy. a teraz chcialam sobie kanapke zrobic to brat sie na mnie wydarl ze caly dzien spalam a teraz wstaje jesc i powiedzial ze nie mam prawa nic jesc chociaz nie spalam tylko u siebie w pokoju siedzialam i ogladalam tv bo zle sie czulam.. moja bratowa jest na utrzymaniu brata a ja na rodzicow bo niestety nie moge znalesc pracy. i ciagle mi wszystko brat ten co mieszka ze mna w jednym domu wszystkiego mi zabrania. czasem mam ochote sie zabic bo nie czuje sie kochana w domu xd ciagle placze i wgl. juz nie mam sily na nic. nie mam w nikim wsparcia. ja w domu w sumie tylko teraz spie a przebywam w miescie chodzac i szukajac pracy ale nic to nie pomaga. nawet w domu nie jem bo boje sie ze znowu beda jakies awantury. czepiaja sie mnie o wszystko. czy moze ktos ze mna porozmawac? bardzo teraz potrzebuje rozmowy ale nie mam nawet z kim pogadac. prosze

Gość gość
niestety żyjemy w p******ym kraju gdzie pracę w 99% dostaje sie tylko po znajomości. a czy nie mozesz postawić sie bratu? powiedziec, ze przeciez nie on cie utrzymuje, tylko ojciec. twoj brat powinien sie raczej zająć bekartem swojej konkubiny, który przeciez ma, a raczej powinien miec mniejsze prawa w domu od ciebie

Gość gość
Jezu przykro, kochana szukaj tej pracy jak najszybciej, nie bądź od nich zależna.

Gość brunetkaaa 001
probuje ale juz kiedys malo co mnie nie uderzyl :( nie umiem sie postawic. a z praca niestety nie jest lekko :(

Gość gość
Rany to weź się z tamtąd wynies do znajomych choćby na początek..znajdź obojętnie jaką pracę np.w sklepie dobre i co przynajmniej będziesz żyła sobie za swoje i nikt ci jedzenia nie będzie wypominał..albo porozmawiaj z twoim tatą powiedz mu co powiedział ci brat..nie ma prawa tak mówić ci... A tymbardziej cie uderzyć czy coś..musisz być silna..i pokazać im że potrafisz sobie sama dać radę i ułożyć życie lepiej od swojego brata..który myśli że jest niewiadomo kim..a sam domu sobie nie kupi tylko mieszka z wami do tego z laską z obcym dzieckiem..i się mądrzy..idiota. Popytaj kogoś ze znajomych czy by cie nie przygarneli na jakiś czas znajdziesz pracę to zaczniesz się dokładać do rachunków i będzie spoko. I najwazniejsze teraz to żebyś tą pracę jakas znalazła.. Albo popytaj znajomych może ktoś by ci załatwił za granicą jakas robotę teraz mnóstwo ludzi jeździ za granicę i mają się extra..miałabys spokój od rodziny i w dodatku kasę niezłą byś zarobiła sobie moglabys wrócić do pl i wynająć sobie mieszkanie albo coś:) trzeba kombinować:) najwazniejsze to nie poddać się i mieć w******* na tych co ci ubliżają i mają za nic.. Dasz sobie radę dziewczyno!:) .

Gość lidokomiaa
hej