Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zboczuch to ja ON 32 zonaty

moim zdaniem rewelacja i polecam

Polecane posty

Gość zboczuch to ja ON 32 zonaty

A wiec.. związałem żonie rączki wiążąc do haków od huśtawki dziecięcej i pieściłem jej każdy kawałeczek ciała i wszystkie zmysły przez półtora godziny.. Ale o co mi chodzi i polecam by dziewczęta tak się zajęły mężem.. związujemy żeby nie uciekł a uwierzcie ze będzie chciał.. 1 robótki ręczne lub ustne aż skończy.. 2 ani na sekundę kiedy kończy i później do momentu drugiego strzału nie kończcie go zaspokajać. wyjaśniając: związała nadgarstki, moim palec pokierowała w głąb cipki, bym się nią jeszcze chwile pobawił (chyba na zachętę).. nagle cofnęła się, palec wpierw smakowała, ssała. linkę solidnie naciągnęła i do haków przymocowała upewniając się że nie zwieje.. oczy zasłoniła i się zaczęło.. wiadomo co się dzieje jak facet kończy.. wręcz was błaga byście zostawiły sprzęt przez chwile. ale Ona gdy kończyłem pierwszy nie przestała ani na sekundę, robiła jeszcze mocniej i szybciej i tu wyczuć trzeba moment kiedy facet już zaczyna dochodzić do siebie po tym bólu i rozkoszy wzięła go aż do końca krztusząc się, raz za razem do samego końca (a tego nie lubi za bardzo), z wyczuciem pobawiła się woreczkiem na różne sposoby, nadal bolał jak diabli a jeszcze rewanż się nie skończył. Umiejętnie gryzła czasami cholernie mocno, ssała, ręką raz szybciej raz wolniej.. aż skończyłem kolejny raz i kolejny.. i dziwo jeszcze chciałem.. niestety już zaczęło świtać. Ale w tym cała trudność by odpowiednie rzeczy w odpowiednich miejscach i z odpowiednia intensywnością trzeba robić.. my się znamy dobrze..... wiec polecam ale drogie panie uważajcie by mężowi krzywdy nie zrobić ot powiedzmy na urodzinowy prezent. przy okazji chętnie porozmawiam dziś z chętną, otwartą, pomysłową i rozpaloną dziewczyną, panią lub panną bo przygotowuje coś dla żony i siebie gdy w delegacji jestem..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować