Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do ktorej godziny chodzicie w pizamach ??

Polecane posty

Gość gość

ja max do 11.30 wszystko zalezy od snu malego...wstaje 7-8 sniadanie, zabawa z malym, 1drzemka 10-11spie z malym io potem wstajemy i sie ogarniamy, a jak wy?

Gość gość
Od razu po przebudzeniu i karmieniu biorę prysznic, jak jeszcze mąż jest w domu- czyli maksymalnie do 8:00

Gość gość
nie no zadna sie nie przyzna..kazda mamuska z kafe umalowana od 6 wypiekniona na maxa idealna dziunia

Gość gość
Nie sypiam w pizamie, są brzydkie. Najczęściej noszę do spania majtki i koszulkę lub krótką koszulkę nocna. I nie laże w tym do południa, bez przesady :o

Gość gość
do 11.30 w piżamie masakra !!!

Gość gość
mój ma 4 miesiące budzi się na karmienie o 6 karmie, "odbekuje "i wracamy dalej spać razem - troche się powierci ale śpi tak do 10 a ja z nim potem wstaje ok 9 myje się, ubieram, jem śniadanie piję kawkę :)

Gość gość
I chodzisz w tej pizamie do poludnia, pocisz sie, a pozniej smierdzaca zakladasz wieczorem i tak w kolko :O nie lepiej zalozyc wygodny dres?

Haha, a ja jeszcze w piżamie ;) Właśnie położyłam dzieciorki na drzemkę i sama idę także. To moja ulubiona pora dnia :P

Po przebudzeniu korzystam z okazji, że mały (8 mcy) śpi, szybko wstawiam mu wodę na mm a sama wskakuję pod prysznic. O 9 jestem w pracy. tez nie noszę piżam tylko majtki i tshirt, na macierzyńskim to kiedy się ubrałam zależało od snu małego, ale ok 11 to raczej byliśmy już poza domem (w firmie mężą/ u rodziców/ zakupach/ spacerze)

zwolenniczka konkubinatu 🖐️ Czyli masz dziecko :P Pytałam o to w innym topicu, bo zszokowała mnie wypowiedź, że roczniaki są mało absorbujące. ;)

No to podziwiam. Z moim 8 miesięczniakiem jak się odwrócę na 3 sekundy i nie zdążę go złapać to jest "łup" głową o panele :O i płacz ;)

ja jak nie idę do pracy ograniam się ok 12 :p a w weekendy to dopiero jak gdzieś jedziemy czyli ok 15. Nawet córka już tak się nauczyła że się budzi to leży w łózku z godzinkę, dwie bo nie ma zamiaru wstawać jeszcze. Lubię sobie wypić kawkę w łóżku, pooglądać tv i dopiero wstać. Ale zawsze dzień wcześniej wieczorem ogarniam chatę z bałaganu

Gość gość
TO KIedy wy kobitki robicie obiad?Co na to wasi mężowie że Wy takie lenie?

olowamama- ha, bo 8 miesiecy a rok to był u nas skok technologiczny :) Mój roczniak już chodził. A wcześniej raczkował, rozkładałam w salonie miekusie dywany, przyklejałam je taśmą dwustronną i drałował.

Gość gość
Do 13 :) śpię w majtkach i koszulce więc zmieniam codziennie :D

Gość gość
obiad kwestia godzinki a nawet mniej. Mięsko już zamarynowane w lodówce, wrzucę tylko do piekarnika, ziemniaki ćwiartki też do piekarnika i obiad jest. A mój facet co ma do tego? jak jest w domu leży razem ze mną i córką.

ja przygotowuje obiad dzień wcześniej tzn mięsko też marynuje, albo zwyczajnie koło 15 ide do kuchni i po 16 kiedy mój facet wraca obiad gotowy. Moje kochanie chodzi teraz na nocki do pracy i jeszcze śpi

Gość gość
Jak maz nie idzie do prwcy to lazimy w pizamach do 11-12. A jak on idzie to wstaje z synkiem o 8,szykuje mu sniadanie,karmie,sama pije herbate i potem on sie bawi a ja przebieram w normalne ubranie,maluje sie.. Tak samej to nie frajda lazic w pizamie:P max do 10 jestem gotowa do wyjscia,ubieram synka w krtke i idziemy w swiat;)

Zwolenniczka konkubinatu - a widzisz, bo my wszędzie tylko panele i płytki, mały ma co prawda mięciutki dywanik, ale się go nie trzyma ;) Ja w weekend jeśli - wyjątkowo :P - robię obiad, to czasami tez lubię go przygotować będąc jeszcze w tshircie od spania, dopiero później biorę prysznic, nie lubię tego smrodu od np. smażenia.

Gość gość
większość kobiet piszę ze ma na sobie piżamkę no i również kładzie się z dzieckiem na drzemkę.

Gość gość
tryczka a twój syn starszy nie w przedszkolu ??

;) chory w domu. Już jestem po drzemce, prysznicu i obiad się pyrpoli na gazie.

Gość gość
Zwolenniczka konkubinatu sprzątasz i gotujesz w piżamie a potem wieczorem ją znów zakładasz?

Gość gość
Jak musze zawiesc corke do przedszkola to przed 8 juz jestem ubrana a jesli maz ja zawozi to dopiero ok 11 sie ubieram:-) obiad robie albo cos co moge szybko podac albo zamawiamy do domu. Mezowi to nie przeszkadza, czemu mialoby mu to przeszkadzac? Wie jakie absorbujace jest zajmowanie sie niemowlakiem wiec nie wymaga ode mnie cudow.

Gość callineczzkaaaa
Jak wstaje ok 7 to ubieram sie w normalne rzeczy . Nie chodzę w piżamie po domu bo dla mnie to hmmm dziwne .

Gość gość
W byle jakich (domowych, np. z wczoraj) szmatach do momentu kąpieli. Czasem popołudniu dopiero. Potem zakładam inne domowe ubranie (czyste). A dżinsy, gdy wychodzimy.