Gość Hanna z Anglii Napisano Marzec 26, 2014 Nie wiem czy mam zostac z moim mezem czy nie... Jeszcze przed slubem dowiedzialam sie ze moj maz lubi BDSM i upokorzenie publiczne i na poczatku nie mialam z tym problemu, nawet mnie tez to troche krecilo... Ale zmienilam zdanie widzac go w damskich ubraniach... Poszedl tak przebrany ze mna dwa razy na spodkania klubu fetyszowego. Niemialam problemu z widzeniem innych facetow tak przebranych ale widzac mojego meza odrazu poczulam do niego wstret :( Powiedzialam mu ze mnie to juz niebawi i nie chce juz chodzic do tego klubu i zdziwilam sie ze sie z tym zgodzil. Wszystko bylo by ok jesli tak by zostalo ale kilka miesiecy temu odkrylam ze ma sporo kobiecych ubran, prowadzi blog jako "sissy" i rozmawia z roznymi kobietami/dziewczynami na temat fetyszu I bycia ich "poddanym" (nawet wspominal w jednej rozmowie ze chce wziasc udzial w filmach fetyszowskich jako sissy I byc upokarzanym). Jak to zobaczylam to odrazu postanowilam wziasc wolne z pracy I pojechac na wakacje bez niego do moich rodzicow-nie powiedzialam mu dlaczego tylko ze musze wybrac zalegly urlop. Mialam juz z nim zrywac ale jak wrocilam po 10 dniach to wszystko ustalo. Stesknil sie bardzo za mna i zauwazylam ze nie wysyla juz tajemniczych SMS-ow I tak w ogole sie zmienil troche wiec zostawilam to narazie. Niestety wczoraj przez przypadek zauwazylam ze wyslal SMSA do jednej dziewczyny z ktora wczesniej rozmawial I widzialam ze byl na stronie fetyszowskiej na ptofilu dziewczyny ktora szuka poddanego... Nie wiem co mam robic bo wczoraj przed tym incydentem postanowilismy miec dzieci!!!! Pomocy! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach