Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość Ania5586

Witajcie dziewczyny Ostatnio wszędzie reklamuje się ten produkt Lipocycle który promuje nową metode odchudzania - na podstawie odkryc mikrobiologicznych. Poleca go dużo blogerek i gwiazd, Kupiłam ten produkt, do tanszych raczej nie należał chociaż wiem że są droższe. Kurier przyjechał szybko, następnego dnia od zamówienia. Przesyłka ładnie opakowana, dołączają dokumenty do zamówienia wszystko pięknie widać że profesjonalnie traktują klienta. Jednak mam małe zastrzeżenia. Producent mówi że schudnie się 14 kg bez ćwiczeń. Ja rzeczywiście nie ćwiczyłam ale schudłam w 4 tygodnie jedynie 7,5 kg. Efekt jest bardzo widoczny, lepszy niż po tych ketonach malinowych i gównianych zielonych jagodach acai. Chciałabym poznać również Wasze opinie. Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze opinie

Gość gość
Jestem właśnie w trakcie 40-dniowej diety przy użyciu lipocycle.. Powiem tylko tyle, że to na mnie działa. Do dnia 26-ego schudłam już 12 kg... I nie chcę ich z powrotem! Mam więcej energii, przesypiam spokojnie całą noc, nie bolą mnie już stawy, itd. - a to tylko niektóre z korzyści. Negatywy: trzeba z wyprzedzeniem planować, jak się nie będzie jadło posiłków w domu. Mogę śmiało powiedzieć, że bycie osobą szczupłą to wspaniałe uczucie. Zbliżam się już do 50-tki i mimo tego, że wcześniej zdarzało mi się zaniedbywać zdrowie, to teraz stawiam je na pierwszym miejscu. Ten produkt jest dla mnie idealny. Macie może jakieś mądre rady

Gość gość
Na tej diecie jestem już od 6 dni i zrzuciłam już prawie 5 kg. To strasznie ekscytujące. Mam mnóstwo energii i ograniczanie ilości kalorii wydaje się łatwiejsze. Wczoraj wieczorem po raz pierwszy musiałam się zmusić, żeby zjeść jabłko do końca. Życzę wam wszystkim powodzenia

Gość Dorotkakochanat
UWAGA: Dietetycy nas w konia robią. Produkt widze na internecie za ponad 100 zł a wiecie ile moj dietetyk mnie naciagnal? 390 zł za te kurację.. Efekty są po lipocycle, to jakies nowe metody odchudzania ale jak kupujecie to tylko na internecie. Na pewno nie próbujcie zielonej kawy czarnych zielonchy i innhych bzów w kolorach tęczy - bo to nie działa usmiech.gif.

Gość gość
Drogie Panie usmiech.gif Ostatnio wszędzie widzę reklamy transbłonowego odchudzania. Czy są osoby które korzystały z tego produktu Lipocycle? Czytam opinie na internecie i ludzie bardzo sobie zachwalają, mowia ze rzeczywiscie schudli. Czekam na Wasze zdanie

Gość gość
Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, ponieważ zapłaciłam za 2 opakowania a dostałam 3 - chyba się pomylili. Wszystko bardzo profesjonalnie - stosuje już niecały tydzien i 3 kg mniej!!!!! POLECAM

Gość gość
Do tej chwili w ogóle nie wiedziałam o istnieniu tego produktu. Dziś mija mój 6 dzień stosowania suplementu. W poniedziałek ważyłam jeszcze 84 kg. Dzisiaj jest niedziela i ważę już 81 kg. Sami osądźcie, czy to działa. :) To wspaniały produkt.

Gość Halina74warszawa
Zaczynałam od 79 kg, a teraz ważę 66. Schudłam 13 kg w ciągu pierwszej serii i jestem zachwycona. Stosując tę dietę, nie byłam w ogóle głodna i super mi się spało. Ubyło mi 5 cm w łydkach, udach, talii, biodrach i ramionach w ciągu 40 dni. Po drugiej serii diety schudłam 5 kg w 12 dni! Dzięki tej diecie Lipocycle czułam się jak superbohaterka.

Gość gość
powiem wam szczerze że efekty są naprawde zaskakujące. W ogole nie chce mi się jeść, czuje się lekko. Jedyne co, to ze w pierwszym tygodniu rzeczywiscie tracilam w oczach na wadze, chyba z 4 kg nic nie robiąc, ale w drugim tygodniu już wolniej to idzie. Dobry ten Lipocycle

Gość tomsonn
Mężczyźni też mogą korzystać? Będzie tak samo działało jak u kobiet?

Gość gość
Lipocycle brałam 4 tygodnie, efekt rzeczywiscie widoczny pojawil się po 3 i pół tygodnia. W sumie straciłam 11 kg więc mój mąz jest dumny ze mnie. Czuje się silna i naprawde szczesliwa ze w koncu udało mi sie zrzucić tyle kilogramów. Naprawde nigdy sie lepiej nie czułam

Gość WiesławKatowice54
Drodzy Państwo, Stosowałem Lipocycle i mogę rzeczywiście polecić. efekty są bardzo idoczne. Do tej pory nie mogłem pozbyć się piwnego brzucha którego nabawiłem się przez lata. Teraz jest już prawie płaski i wystarczyły dwa opakowania. Polecam rodzinie, przyjaciołom i współpracownikom w pracy. Z wyrazami szacunku Wiesław Katowice

Gość gość
Polecam zdecydowanie, jeśli ktoś chce być szczuplutki, to tylko i wyłącznie Lipocycle

Gość gość
Kupiłam lipocycle, żeby schudnąć tylko 5 kg. Tak, tylko 5 kg. Zajęło mi to to 1,5 tygodnia, a potem przestałam stosować ten preparat. I uwaga: jadłam, co mi się tylko podobało. Wiem, że powinno się przy tym przejść na dietę, ale nie podobało mi się to całe liczenie kalorii. Dzieki temu produktowi naprawde schudłam

Gość gość
Po pierwszej serii z Lipocycle schudłam prawie 20 kg... potem przez 6 tygodni pilnowałam wagi i parę dni temu zaczęłam drugą rundkę i zdążyłam już schudnąć 6 kilo... nie mam żadnych efektów ubocznych, bólów głowy ani niczego takiego... dla mnie więc Lipocycle jest najlepszą rzeczą pod słońcem... tyle pieniędzy zmarnowałam na różne diety i programy odchudzające, że niczego innego nie będę już próbować...

Gość gość
Gdzie to można kupić? Ten lipocycle?? Prosze o szybką odpowiedź

Gość gość
Po pierwszej serii z Lipocycle schudłam prawie 20 kg... potem przez 6 tygodni pilnowałam wagi i parę dni temu zaczęłam drugą rundkę i zdążyłam już schudnąć 6 kilo... nie mam żadnych efektów ubocznych, bólów głowy ani niczego takiego... dla mnie więc Lipocycle jest najlepszą rzeczą pod słońcem... tyle pieniędzy zmarnowałam na różne diety i programy odchudzające, że niczego innego nie będę już próbować...

Gość gość
Trzeba przyznać, że to jedyny produkt który rzeczywiście na mnie zadziałał. Polecam go zdecydowanie, jest niesamowity i mozna rzeyczwiscie schudnąć. Warto wziąć te promocje 2 pudełka plus 3 gratis. Taka ilosc da optymalną skuteczność z Lipocycle. Moja opinia o Lipocycle jest rewelacyjna i produkt działa

Gość WiesławKatowice54
Drodzy Państwo, Stosowałem Lipocycle i mogę rzeczywiście polecić. efekty są bardzo idoczne. Do tej pory nie mogłem pozbyć się piwnego brzucha którego nabawiłem się przez lata. Teraz jest już prawie płaski i wystarczyły dwa opakowania. Polecam rodzinie, przyjaciołom i współpracownikom w pracy. Z wyrazami szacunku Wiesław Katowice

Gość gość
Czy Lipocycle działa? Działa, zdecydowanie to trzeba przyznać. Moja przesyłka jedynie przyszła troche zgnieciona, ale efekty są piorunujące więc o Lipocycle opinie mam naprawde dobra :) Polecam wszzystkim zdecydowanie

Gość gość
Jeśli ktoś mógłby się źle wypowiedzieć o produkcie to tylko konkurencja. Działa i gwrantuje to swoim nazwiskiem. Polecam Lipocycle Maria Lubert

Gość gość
Polecam, bardzo dobry produkt. To wszystko co mam do powiedzenia w temacie Lipocycle

Gość gość
Czy Lipocycle działa? Opinie Lipocycle? To świetny produkt i polegam zdecydowanie! :)

Gość gość
Jestem właśnie w trakcie 40-dniowej diety przy użyciu lipocycle.. Powiem tylko tyle, że to na mnie działa. Do dnia 26-ego schudłam już 12 kg... I nie chcę ich z powrotem! Mam więcej energii, przesypiam spokojnie całą noc, nie bolą mnie już stawy, itd. - a to tylko niektóre z korzyści. Negatywy: trzeba z wyprzedzeniem planować, jak się nie będzie jadło posiłków w domu. Mogę śmiało powiedzieć, że bycie osobą szczupłą to wspaniałe uczucie. Zbliżam się już do 50-tki i mimo tego, że wcześniej zdarzało mi się zaniedbywać zdrowie, to teraz stawiam je na pierwszym miejscu. Ten produkt jest dla mnie idealny. Macie może jakieś mądre rady?

Gość gość
Polecam zdecydowanie :)

Gość Karolina8484
UWAGA KOCHANI OSZUŚCI :( Mnie dietetyczka sprzedała Lipocycle za 289 zł a widzę że na internecie można kupić za 89 zł bezposrednio od producenta. Znowu ktos mnie oszukał. Jesli chodzi o produkt, polecam bo rzeczywiscie schudła, w ogole nie chce mi sie jeś

Gość Karolina8484
UWAGA KOCHANI OSZUŚCI :( Mnie dietetyczka sprzedała Lipocycle za 289 zł a widzę że na internecie można kupić za 89 zł bezposrednio od producenta. Znowu ktos mnie oszukał. Jesli chodzi o produkt, polecam bo rzeczywiscie schudłam, w ogole nie chce mi sie jeść

Gość gość
Produkt polecam zdecydowanie, można schudnąć ewidentnie

Gość gość
Jestem właśnie w trakcie 40-dniowej diety przy użyciu lipocycle.. Powiem tylko tyle, że to na mnie działa. Do dnia 26-ego schudłam już 12 kg... I nie chcę ich z powrotem! Mam więcej energii, przesypiam spokojnie całą noc, nie bolą mnie już stawy, itd. - a to tylko niektóre z korzyści. Negatywy: trzeba z wyprzedzeniem planować, jak się nie będzie jadło posiłków w domu. Mogę śmiało powiedzieć, że bycie osobą szczupłą to wspaniałe uczucie. Zbliżam się już do 50-tki i mimo tego, że wcześniej zdarzało mi się zaniedbywać zdrowie, to teraz stawiam je na pierwszym miejscu. Ten produkt jest dla mnie idealny. Macie może jakieś mądre rady

Gość Alina56