Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość monika_1982
wielkie dzięki za rozszyfrowanie OSZUSTÓW

Gość monika_1982
mało brakowało, aż bym się skusiła aby kupić te tabletki....

Gość gość
błagam, przecież nawet komentarze typu "dziewczyny, zastanawiam się nad kupnem, co sądzicie?" są pisane przez nich, żeby osoby wchodzące na ten wątek też się zastanawiały zamiast przeczytać prawdziwe komentarze. polecam http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo oraz sprawdzenie na własną rękę laureatow nagrody Nobla. a, i smacznych tasiemców wszyskim, którzy zamówią :)

Gość Ja31
A czy macie podany jakiś konkretny adres w razie zwrotu, bo w regulaminie go nie ma, niby jest na dołączonej ulotce, hmmm- brzmi dziwnie...

Gość gość
Mam pytanie czy po skonczonej kuracji nie mialyscie efektu jojo? I czy stosowalyscie diete podczas kuracji?? Jak tak to jaką?

Gość Bodzik
Czytalam i nawet mialam przez chwile ochote to kupic,ale po przeczytaniu opini napewno tego nie zrobie,bralam ziola Klimuszko,ale bez efektu.Dieta,i jeszcze ruch zrobia to same.Haslo -mniej zryj-to jest to.

Gość gość
mam pyatnko, a trzevba w takim razie brać to cały czas?? w sensie nie ma efektu jojo jak sie odstawi te tabletki??

Gość gość
Kłamstwo

Gość gość
można o tym wyczytać pełno komentarzy pozytywnych, nawet na stronie kobieta.onet.pl znalazałam artykuł o Lipocycle. Także się zastanawiam czy faktycznie to działa ? a co najlepsze osoby z facebooka które komentuj na stronie Lipocycle nie istnieją !! nie ma ich na FB bo szukałam. Także czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy to prawda czy nie ?

Gość ulka21221
Jestem już prawie 8 lat po przeszczepie szpiku i chciałam się dowiedzieć czy na pewno produkt lipocycle nie wywołuje żadnych skutków ubocznych??Chcę mieć po prostu pewność, że nic mi się nie stanie po zażyciu tego produktu da mi ktoś 100% gwarancje, że bez obaw mogę kupić ten produkt?? Bo bardzo chciałabym użyć lipocycle do poprawy mojej sylwetki gdyż nie mogę się pozbyć uporczywego cellulitu i zbędnych kg na lato ( a tym bardziej zgubić brzuszek )ważę prawie 60kg chciałabym zrzucić tak ok8kg. Czy dam radę??

Gość gość
chyba jakas sciema dziwne ze wszystkie komentarze pisane są jednego dnia w przeciągu 2 godz

Gość gość
uwaga to oszustwo, NIE KUPUJCIE TEGO

Witam! Właśnie kupiłam tabletki. :) Dam znać, gdy dotrą do mnie! Doszłam do wniosku, że 89 zł, to nie majątek i mogę spróbować. Niestety mam chory kręgosłup i nie mogę ćwiczyć, diety na mnie nie działają (albo ja na diety ;)), a nadwaga nie sprzyja moim kręgom ...i tak kółko się zamyka. Wypróbuję na sobie ten wynalazek :) (Nobliści odkryli mechanizm organizacji transportu wewnątrz komórki, więc może to jednak nie ściema) Będę informować na bieżąco, co się dzieje! Pozdrawiam!

Gość gość
ile kosztuje pierwsza kuracja?

Gość gość
Ile na paczkę się czeka ??

Gość gość
z zamówienia można zrezygnować, więc spokojnie : )

Gość gość
V. Zmiany w Zamówieniu 1. W przypadku złożenia Zamówienia na Produkt, na który przez obsługę Strony lub przez błąd serwera wprowadzona została błędna cena, Użytkownik zostanie o tym fakcie poinformowany, a Zamówienie zostanie anulowane. 2. Użytkownik może zmienić lub wycofać złożone Zamówienie w całości najpóźniej w ciągu 2h od momentu potwierdzenia Zamówienia. W tym celu należy skontaktować się ze Sprzedającym poprzez pocztę elektroniczną. W przeciwnym wypadku Użytkownik, o ile nie odstąpi od zawartej umowy zgodnie z paragrafem VI poniżej, może zostać obciążony kosztami pakowania i wysyłki wskazanymi odpowiednio w paragrafie IV ustęp 10 powyżej, powiększonymi o koszty zwrotu przesyłki do Sprzedającego równe kosztom wskazanym w paragrafie IV ustęp 10 powyżej.

Gość gość
Nie zaczęłam jeszcze stosować, przyszło dziś, ale mam od razu zastrzeżenia na maksa- ani słowa instrukcji, ani słowa po polsku....obawiam się,że to przekręt, a pozytywne wpisy to lipa...jak się pozytywnie rozczaruję, to na pewno napiszę.

Gość gość
niezła ściema z tym produktem, niech ktoś ich spróbuje znaleźć na Fb, haha, nie ma takiego konta !! Ciekawe ile płacą za takie pochlebne recenzje?! Może i ja coś fajnego napiszę za kasę! Polecam się :-)

Gość gość
a jak zamówiłam za pobraniem i chcę zrezygnowac to po prostu nie odbierać?bo nie ma żadnego kontaktu żeby zadz czy coś :/

Gość gość
Ma ktoś w ogóle jakieś ich dane?? czy regulamin??

Gość gość
co tak nagle umilkło?

Gość gość
Więcej rozwagi!!!!!

Gość gość
Kurde.... Ja też kupiłam przed chwilą zanim weszłam na forum. :(

Gość gość
a zapłaciłaś???

Gość gość
jak to łykać? rano, wieczorem, na czczo, po posiłku? ktos wie?

Gość gość
Srak tłumanie

Gość bodzia 1
Nie działa wielka sciema spróbuj postawic komentarz nie zo stanie wstawiony a pozatym pieniedzy spowrotem nie otrzymasz bo ci powiedzą ze tylko 20% tak jest w regulaminie którego nie przeczytasz.NIe daj sie namówic .Gdyby tak było nie było by gróbych ludzi a niestety jest inaczej.Gdyby to był taki dobry produkt mówili by o tym w mediach a to jest wielka sciema!!!!!