Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość gość
Po pierwszej serii z Lipocycle schudłam prawie 20 kg... potem przez 6 tygodni pilnowałam wagi i parę dni temu zaczęłam drugą rundkę i zdążyłam już schudnąć 6 kilo... nie mam żadnych efektów ubocznych, bólów głowy ani niczego takiego... dla mnie więc Lipocycle jest najlepszą rzeczą pod słońcem... tyle pieniędzy zmarnowałam na różne diety i programy odchudzające, że niczego innego nie będę już próbować..

Gość gość
UWAGA: Dietetycy nas w konia robią. Produkt widze na internecie za ponad 100 zł a wiecie ile moj dietetyk mnie naciagnal? 390 zł za te kurację.. Efekty są po lipocycle, to jakies nowe metody odchudzania ale jak kupujecie to tylko na internecie. Na pewno nie próbujcie zielonej kawy czarnych zielonchy i innhych bzów w kolorach tęczy - bo to nie działa usmiech.gif.

Gość gość
Do tej chwili w ogóle nie wiedziałam o istnieniu tego produktu. Dziś mija mój 6 dzień stosowania kuracji. W poniedziałek ważyłam jeszcze 84 kg. Dzisiaj jest niedziela i ważę już 81 kg. Sami osądźcie, czy to działa. :) To wspaniały produkt.

Gość gość
o pierwszej serii z Lipocycle schudłam prawie 20 kg... potem przez 6 tygodni pilnowałam wagi i parę dni temu zaczęłam drugą rundkę i zdążyłam już schudnąć 6 kilo... nie mam żadnych efektów ubocznych, bólów głowy ani niczego takiego... dla mnie więc Lipocycle jest najlepszą rzeczą pod słońcem... tyle pieniędzy zmarnowałam na różne diety i programy odchudzające, że niczego innego nie będę już próbować..

Gość gość
Strona tego produktu na Facebooku nie istnieje, osoby które go rzekomo polecają i polubiły również są fikcyjne, to jest OSZUSTWO!!!!! Uważajcie!!!!!

Gość gość
Nie dajcie sie na to nabrac!!!!!!!!!!!! Poczytajcie o tym "cudownym produkcie" tutaj :http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo

Gość gość
strona na facebooku nie istnieje, caly temat jest podbijany przez sama firme. na stronie producenta nie ma ani danych ani nawet regulaminu nic firma widmo. NACIAGACZE I OSZUSCI. UWAZAJCIE.

Gość gość
Wszystkie odpowiedzi takie zachwalające i zaledwie w ciągu 2 minut?

Gość gość
Dlaczego wszystkie wpisy są z tą samą datą?

Gość gość
mam wątpliwości

Gość gość
Czy to działa? Czy to tylko reklama? Weszłam na stronę tego produktu i jest tam na dole Facebook ale jest nieaktywny a osoby które niby dawały opinie nie są aktywne i nie ma takich osób na Facebooku !!! Więc o co chodzi??? Napiszcie co o tym myślicie .......

Gość gość
zanim kupicie to przeczytajcie http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo

Gość gość
Co za oszukiwanie ludzi.Tu sie wypowiadaja tylko pracownicy tej firmy!!!!!!!!!!!

Gość szukam szczerych opinii
ja tu nie widzę ceny 89 zł tylko 119 zł , czy źle szukam ?? dziewczyny czy to naprawdę działa ? i jaką trzeba stosować dietę ? bo chyba nie same tabletki ?

Gość gość
kolejna internetowa ściema

Gość justys2
czy te tabletki naprawdę działają?

Gość gość
Czy ktoś może napisać jaki jest skład tego leku, bo nigdzie na internecie nie mogę znaleźć ulotki:(

Gość gość
Jakoś dziwnie te wszystkie pozytywne opinie napisane są w tym samym stylu... Niczym wycięte teksty ze strony reklamującej ten produkt. Podejrzane bardzo!!

Gość gość
Ja kupilam bo przeczytalam kilka pozytywnych opini , a teraz po przeczytaniu całości boję się tego brać ...czy jest ktoś tutaj kto faktycznie zażywał ten produkt?

Gość gość
czy lipocycle i lipoxile to o samo ? w pierwszym przypadku znalazlam tylko dobre opinie natomiast w drugim ze to oszustwo

Gość gość
to jakaś podejrzana ściema róznica w odpowiedziach to minuta normalne fora inaczej wyglądają

Gość Joanna103
Witam zastanawiam się nad kupnem lipocycle kto mi powie ile razy dziennie się go stosuje i czy wystarczy kupić na razie jedno opakowanie czy od razu zamówić dwa ? Z tego co piszcie to widzę że działa bo straciłam już nadzieję że schudnę próbowałam różności ale niestety nie dało się. Może gdybym ćwiczyła ale jestem po wypadku i nie mogę sobie na to pozwolić.

Gość gość
Przeczytaj cały temat. To oszustwo, a wypowiadające się osoby to pracownicy firmy reklamujący ten produkt. szkoda pieniędzy.

Gość gość
już myślałam że znalazłam panaceum na mój problem z nwadwagą, opinie były takie obiecujące... poszperałam w internecie i już widzę, że to kolejny sposób na wyciągnięcie od nas kasy :( wygląda na to, że lipocycle to nowa wersja lipoxine wokół którego zaczął się już robić smrodek, że tak to ujmę. ta sama dr Maria Waldorf wspomniana w artykule (link na forum) zachwala lipocycle. zbyt to piękne było żeby było prawdziwe. nie bądźmy naiwni.