Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość Sagi03
OK.....dużo z Was pisze o super efektach i dobrym po schudnięciu samopoczuciu....to cieszy i to bardzo :) ja mam jednak pytanie...czy któraś/yś z Was zauważył jakieś efekty uboczne,negatywne??? Pytam,bo chciałabym spróbować....efekty korzystania z lipocycle są widoczne i szybkie,ale z drugiej strony jak mam mieć później jakieś problemy zdrowotne,to wolałabym jednak zaoszczędzić sobie kłopotów ze zdrowiem.... Pozdrawiam serdecznie :)

Gość Sagi03
Hmmmm....przyznam szczerze,że nie przeczytałam wszystkich komentarzy i z tego co widzę,to jedna wielka ściema jest i naciągactwo :/ dziewczyny,szkoda zdrowia.....odpowiednia dietka,trochę ruchu i ot cały sukces odchudzania :) Powodzenia Kochane :)

Gość gość
Ja stosowała Lipocycle i bardzo polecam :) Działa, przede wszystkim

Gość eris 07
wszyscy zachwalaja , a mnie najpierw interesuje cena tego specyfiku

Gość gość
Tez tak uwazam. Komentarze są nowe.. i juz wszyscy takie efekty.. Zobaczymy jakie komentarze pojawią się za miesiąc od tych co się nabrali. Nie lubię takich metod.

Gość gość
Muszę napisać, że czytałam temat o lipoxine i pozytywne komentarze, które tam były są identyczne do tych w tym temacie. Dosłownie słowo w słowo! A tak się napaliłam na te tabletki, a to kolejna ściema. Jestem na diecie i ćwiczeniach i na to wygląda, że to jedyny sposób na utratę wagi... Tylko dlaczego istnieją tacy paskudni oszuści...

Gość gość
A jak z efektem po odstawieniu? Dziwne jest to że na ich stronie chwalą się że mają 18 000 polubień na facebooku, ale nie da się tego kliknąć - atrapa!!! Na facebooku w wyszukiwarce też sie nie da znaleźć. Więc jeśli chodzi o obiektywne opinie to brak! Bo tu każdy może sobie popisać co chce i ile razy chce

Gość gość
Na pytanie, dlaczego nie działa link do facebooka i nei mozna znaleźć w wyszukiwarce, babka odpisała że trwają prace modernizacyjne na facebooku i dlatego nie działa... WTF!?

Gość gość
uwaga!!!! prosze spojrzeć na godziny komentarzy rzekomych klientów stosujacych lipocycle. czy to nie dziwne ze w ciagu jednej godziny jest tyle pozytywów, kilka razy nawet sie powtarzają komuś płacą za to ze wystawi pare pozytywnych komentarzy, a wy biedne dziewczyny dacie sie nabrac... oni zarobia miliony a wy stracie kase

Gość dddddddooooorrrrrrraaaaa
co kilka minut jest komentarz! to wpisuje jedna lub kilka opłaconych osób! ściema na całego!

Gość gość
Witajcie. Po 1 chce powiedzieć, że większość tych komentarzy to z pewnością marketing szeptany firmy Lipocycle, który ma pokazać, że są wspaniali. Ich stron a nie istnieje na facebooku, zatem to wszystko co jest na stronie to jedna wielka ściema. Nigdzie też nie można znaleźć rzetelnych opinii na ten temat, bazują na naiwności internautów!

Gość gość
a co po odstawieniu?"

Gość gość
Dziewczyny!!! szukalam osób które rzekomo wypowiadaly opinie na stronie lipocycle.pl by zapytać prywatnie o skuteczność tego specyfiku - żadnej z tych osób nie mogłam odnaleźć!!! jest też zakładka by dodać komentarz, niestety nie mogłam dodać własnego kom. nie uważacie, że to jest ściema i naciąganie?

Gość gość
Dzięki dziewczyny za te wypowiedzi ja już miałam zamówić, lecz przeczytałam wasze opinie i myślę, że macie rację to wszystko ściema.Wyłudzanie od biednych grubasek pieniędzy. Tylko dobrze dobrana dieta i sport da efekt.

Gość gość
a ja przed chwila to kupiłam nie czytając do końca komentarzy :(

Gość gość
sciema

Gość gość
Ja sprawdziłam Lipoxine i Lipocycle to ten sam lek.Zdjęcia lekarek identyczne nie dajcie się nabrać szkoda kasy i zdrowia .

Gość mała11111
a może dziewczyny jak tak szybko chudniecie to są tam jakies glizdy,tasiemce:):)

Gość gość
...czyli niezła ściema! hahhaahah tyle osób w ciągu zaledwie 2 dni? :/ ŚCIEMA!

Gość gość
ja właśnie dostałam przesyłke same tabletki,żadnych dokumentów ani ulotki... napisze więcej jak spróbuje ale z tego co pisze na opakowaniu to jest to tylko cynk chrom wit.c

Gość gość
czyli same witaminy których koszt w aptece nie przekracza 30zł no cóż kupiłam więc zjem witaminki za 120zł... żenada

Gość Evita1990
Teraz zbliża się "sezon" odchudzania i takich "super cudów" na rynku będzie jeszcze więcej... Uważajcie z tym... Najlepszym sposobem na odchudzanie jest ****** dobrze dobrana dieta. Lato blisko więc trzeba się już brać w garść :) mam na celu zrzucenie ok.13kg, które nabyłam podczas ciąży, będzie ciężko, ale trzeba być dobrej myśli :) Pozdrawiam Was!!

Gość Niedowiarek7
Ciekawe czy to prawda z tymi waszymi opiniami. Mam juz wiele suplementow i innych srodkow na odchudzanie (ze o wydanych pieniadzach nie wspomne) i nic. Mam nadzieje ze te opinie nie sa sponsorowane. Zakupilam juz produkt, poczekam jak przyjdzie i dam znac czy to dziala. Mam nadzieje ze to nie beda kolejne pieniadze wyrzucone w bloto. Jestem dodatkowo na diecie, wiec dzialanie mysle ze powinno byc. Tylko pytanie czy takie jak jest opisane. Na poczatek miesieczna kuracja. Pozdrawiam

Gość gość
kłamstwa i bzdury. Osoby, które tu wypisują pochlebne opinie to raczej reklamuja ten produkt dla korzyści finansowych. to wcale nie działa. Nic a nic, nawet 100 gram mniej nie waże po 3 miesiącach przyjmowania. Nie wierzę, że ktokolwiek na tym schudł

Gość niania278855
Powiem tak zastanawiam się nad zakupem Lipocycle ale jak widze na tym forum 20 wiadomości z tego samego dnia co 3 min pisane jedno pod drugim to mówi samo za siebie że są zatrudnione osoby które piszą te komentarze i już czuje że to wielka ściema ! zniechęciłam się

Gość gość
wpisy co 2 minuty .. niesamowite... ?!

Gość zoska12121212
witam chcialabym to amowic ale naprawde mam obawy b. prosze o jakas szczera odpowiedz czy to dziala ostatnio ogladalam ze lajki czy pozytywne komentarze mozna kupic..;/

Gość gość
Ludzie ogarnijcie się Mało kto wie że firmy płacą ludziom za tworzenie lewych profili do komentowania swoich produktów. Bardzo ciężko znaleźć obiektywne opinie na temat czegokolwiek bo w większości to wpisy jednej i tej samej osoby